Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יאללה תשפוך ת'לב...

ווואוו זה יהיה באמת ארוך, ומעיק, אולי אעשה זאת כשאגיע הביתה.

ליבי ליבי עם מי שנוסע בI25, או יותר מזה, קנה כזאת פרטית.

מצד שני - ובשיא הרצינות, לרוב האוכלוסיה אני מאמין שלא יהיו טענות לגבי הרכב.

וגם הצעתי לחברה לא להחזיר את הרכב, אלא לגלגל אותו לעובד/ת הבא/ה שיגיעו לחברה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ליסינג ייתנו לך אוקביה דיזל בדיוק באותה קלות שהם נותנים מאזדה, וכמובן שהאוקביה עדיפה כמע בכל פרמטר ממזדה או יונדאי למינהם.

ולמרות שאינך משלם על דלק, דיזל זה הדבר בשבילך ,בשביל העגלה צריך מומנט .

ואני במקומך הייתי שוקל לקחת גיפ.

אתה צודק, ליסינג יתנו מה שמשלמים, לצערי בניגוד לחברה הקודמת שבא עבדתי (באחת היו 600 רכבים, ובשניה היו 4000 רכבים) כיום אני בחברה דיי קטנה, והמחירים של הליסינג לחברות קטנות הוא הזוי! אז כמו שלא יציעו לי מאזדה (שמשום מה עולה יותר מהמתחרות בליסינג) אני מאמין שלא יציעו לי בחיים אוקטביה TDI שעולה פי כמה וכמה, וגם התדלוק שלה יקר מאוד.

פורסם
ווואוו זה יהיה באמת ארוך, ומעיק, אולי אעשה זאת כשאגיע הביתה.

ליבי ליבי עם מי שנוסע בI25, או יותר מזה, קנה כזאת פרטית.

מצד שני - ובשיא הרצינות, לרוב האוכלוסיה אני מאמין שלא יהיו טענות לגבי הרכב.

וגם הצעתי לחברה לא להחזיר את הרכב, אלא לגלגל אותו לעובד/ת הבא/ה שיגיעו לחברה.

עם כינוי כמו שבחרת, אני מניח שמראש נועדת לתסכול מהרכב הזה ודומיו...אז אל תבוא בטענות לאף אחד :-).

רוב האוכלוסיה בעל דרישות אחרות לחלוטין ולפי שימור אופי ציי הרכב לאורך השנים, ניתן לשער שהסחורה הזאת טובה להם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
עם כינוי כמו שבחרת, אני מניח שמראש נועדת לתסכול מהרכב הזה ודומיו...אז אל תבוא בטענות לאף אחד :-).

רוב האוכלוסיה בעל דרישות אחרות לחלוטין ולפי שימור אופי ציי הרכב לאורך השנים, ניתן לשער שהסחורה הזאת טובה להם.

מסכים עם זה ב100%.

כמו שאמרתי לחברה, מישהו אחר יקבל את הרכב ועוד יש מצב שיהיה מרוצה.

פורסם

נשמח לשמוע רשמים לאחר בחינתך את המועמדות החדשות.

פורסם
נשמח לשמוע רשמים לאחר בחינתך את המועמדות החדשות.

בינתיים בימים האחרונים היה לי את התענוג (המפוקפק) לקבל I30CW במקום הרכב שלי,

כאמור - מה הסרט של הקוראנים האלה לעשות מזגן כמו שצריך?

פה יש תופעה הפוכה מהI25, פה המזגן מקרר סבבה לגמרי, תחילת נסיעה כאמור הוא גם מוציא אויר פושר כאשר לוחצים על הגז, אבל בגדול - הוא מקרר הרבה יותר טוב מהI25 שפשוט לא מקררת בכלל.

ביררתי עם שאר החברה בחברה, ואכן יש את התופעה אצל כולם, כאמור "ככה זה".

פורסם
...כאמור - מה הסרט של הקוראנים האלה לעשות מזגן כמו שצריך?...

לי יש רכב קוראני (תוצרת סלובקיה) - מזגן עובד ומקרר מהר וחזק ואין שום בעיה איתו.

פורסם
לי יש רכב קוראני (תוצרת סלובקיה) - מזגן עובד ומקרר מהר וחזק ואין שום בעיה איתו.

קודם כל ליבי עימך. :wink:

דבר שני עובד זה עניין יחסי.:wink:

אני מדבר ספצפית על I25, ועל I30 בסיטואציות שונות, שקל מאוד להגיע אליהם.

פורסם

אני הגבתי עוד בשרשור הקודם על ה-I25, יש לי I30 פרטית והיו לי עוד 2 נוספות מהעבודה ועד ממש לא מזמן הייתה לי I25 מהעבודה ולא נתקלתי בשום בעיה עם המזגן. שניהם היו מקררים אותי בכל שעות היממה ומקררים את הרכב ביעילות ובמהירות. בהרבה פעמים שאר יושבי הרכב התלוננו על הקפאה.

גם בתחילת הנסיעה כשהאוטו עמד בשמש הרבה זמן הם תמיד קיררו במהירות וביעילות ואף פעם לא ישבתי באוטו והרגשתי שחם לי כשהמזגן עובד.

יכול להיות שאתה סובל מחום בצורה קיצונית. אני אישית סובל מחום וברכבים האלה לא נתקלתי בשום בעיה בנושא הזה.

הציים שלנו תמיד הורכבו מרכבים זהים ולכן היו לא מעט I30 וכעת יש I25 ושאלתי בעקבות התלונות שלך כמה מאלה שמקבילים אליי ואף אחד לא סובל מבעיות מזגן ב-I25.

פורסם
אני הגבתי עוד בשרשור הקודם על ה-I25, יש לי I30 פרטית והיו לי עוד 2 נוספות מהעבודה ועד ממש לא מזמן הייתה לי I25 מהעבודה ולא נתקלתי בשום בעיה עם המזגן. שניהם היו מקררים אותי בכל שעות היממה ומקררים את הרכב ביעילות ובמהירות. בהרבה פעמים שאר יושבי הרכב התלוננו על הקפאה.

גם בתחילת הנסיעה כשהאוטו עמד בשמש הרבה זמן הם תמיד קיררו במהירות וביעילות ואף פעם לא ישבתי באוטו והרגשתי שחם לי כשהמזגן עובד.

יכול להיות שאתה סובל מחום בצורה קיצונית. אני אישית סובל מחום וברכבים האלה לא נתקלתי בשום בעיה בנושא הזה.

הציים שלנו תמיד הורכבו מרכבים זהים ולכן היו לא מעט I30 וכעת יש I25 ושאלתי בעקבות התלונות שלך כמה מאלה שמקבילים אליי ואף אחד לא סובל מבעיות מזגן ב-I25.

אז זהו אחרי שעשיתי שיעורי בית , זאת תופעה ידועה.

חבר שלי בצבא סיפר לי שכל מי שעבר מאקסנט לI25 הרגיש את התופעה.

קר זה עניין יחסי, בליסינג היו לי המון רכבים אם בתור קבועים ואם בתור חילופיים בזמן טיפולים,

הקירור הכי גרוע שהיה - היה בI25 ובI30 בנקודה מסויימת (הרכב מספיק לקרר אין ספק) אבל יש נקודות שבהם מרגישים שהמזגן לא עובד. מה הסיפור כמו בכל רכב נורמלי לעשות שהמזגן יעבוד 24/7 בלי תלות בכמות הגז?

פורסם

כבר רמזתי לך מקודם, אבל עכשיו אכתוב ברור...

לדעתי עם כינוי כזה, אתה חשוד בכך שרכב מהסוג המתואר מעלה לך את טמפרטורת הגוף. זה נועד לכשלון מראש.:-P

פורסם
כבר רמזתי לך מקודם, אבל עכשיו אכתוב ברור...

לדעתי עם כינוי כזה, אתה חשוד בכך שרכב מהסוג המתואר מעלה לך את טמפרטורת הגוף. זה נועד לכשלון מראש.:-P

אגב מה שאתה אומר, זה מה גם מה שחברת הליסינג טוענת..

שלא חשוב מה הם יעשו - אני לא יהיה מרוצה מהיונדאי...

אגב שאלת OFF THE RECORD,

נגיד ואני לא רוצה מחברת הליסינג להתעסק עם הI25,

האם אני יכול ללכת למזגניסט (או איך שקוראים לו) ולשאול אותו מה האופציות שלי לשפר את המגזן?

לשים מדחס גדול יותר או WHAT EVER, יש אופציה כזאת?

פורסם
אז זהו אחרי שעשיתי שיעורי בית , זאת תופעה ידועה.

חבר שלי בצבא סיפר לי שכל מי שעבר מאקסנט לI25 הרגיש את התופעה.

קר זה עניין יחסי, בליסינג היו לי המון רכבים אם בתור קבועים ואם בתור חילופיים בזמן טיפולים,

הקירור הכי גרוע שהיה - היה בI25 ובI30 בנקודה מסויימת (הרכב מספיק לקרר אין ספק) אבל יש נקודות שבהם מרגישים שהמזגן לא עובד. מה הסיפור כמו בכל רכב נורמלי לעשות שהמזגן יעבוד 24/7 בלי תלות בכמות הגז?

אני ממש מתקשה להבין על מה אתה מדבר, מעולם המזגן אצלי לא פלט אויר שהוא לא קר גם במהלך עמידה ממושכת בפקקים.

יש לי מספר חברים בצבא שקיבלו זכאות להחליף אקסנט/ריו ישנות ולעבור לריו החדשה/i25 וכולם מרוצים מהשדרוג.

גם אני עשיתי ״שיעורי בית״ מהסקרנות ובעיקר בגלל שבשנים האחרונות יוצא לי לנהוג בהמון רכבים של קיה/יונדאי ומעולם לא שמעתי תלונות על המזגנים, שאלתי גם בחברות הליסיג עצמן אם יש תלונות ואף אחד לא שמע על כאלה.

כמו שאמרתי, אולי אתה סובל מחום בצורה קיצונית או שאתה פשוט לא סובל את הרכב.

אני אישית ממש לא חיבבתי את ה-i25, רכב דיי סתמי ומחליף דיי ראוי לאקסנט בהיבט הזה, אבל כמו שאמרתי מבחינת מיזוג הוא היה בסדר גמור.

• תוכן חדש...