Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לאחי הונדה אקורד 2 ליטר משנת 2008 ששותה בלי הרף מאחר והוא נוסע בעיקר בעיר וזה ממש לא יאומן כמה היא שותה. סה"כ אחלה רכב אבל כבד ולא יודע, חסר לי משהו.

הוא חושב אולי להחליף אותו והאופציות שהצעתי לו הן: מאזדה CX-5 אם הוא רוצה מעבר לג'יפון, מונדאו 2 ליטר 203 כ"ס כרכב טוב יותר משל האקורד עם מנוע אקובוסט, לאון FR ספורטיבית שכנראה פחות רלבנטית ואולי אולי דווקא ג'ולייטה.

שאלתי שלי, מה דעתכם על מעבר מהאקורד 2008 לג'ולייטה 1.4 טורבו עם 170 כ"ס? נכון שזה מנוע של פיאט וזו לא אלפא אמיתית אבל יש פה חיסכון עצום בדלק שזה כבר חיובי וכמה שקראתי, ראיתי והבנתי היא מספקת כוח לא רע בכלל עם מומנט של 25 קג"מ ו-170 כ"ס.

ירידה ברמה לדעתכם? שווה לו לעבור לרכב הזה? יש בעיות לרכב?

תודה לכולם על העזרה!

פורסם

לגבי צריכת הדלק לחבר יש אקורד 2008 (הצורה החדשה) נוסע רק בעיר ומושך סלד עד 3-3.5(לא נוסע רגוע במיוחד) והצריכה שלו 1:9, בנסיעה רגוע מגיעה גם ל 1:10, האוקרד יחסית חסכונית משמע או שיש לו בעיה ברכב או שהנסיעה שלו לא ממש רגוע---> כל רכב שיהיה ברשותו ישתה לו הרבה דלק, לא משנה אם זה רכב קטן או גדול.

אם נמאס לו מהאוקרד אז שיפרגן לעצמו ברכב חדש, השיקול שהצגת כאן למכור ולקנות חדש בגלל צריכת דלק זה ממש לא שיקול כלכלי, הכסף שתפסיד במעבר הזה יכסה לך דלק לכמה שנים טובות.

לגבי הרכב, שיעשה נסיעת מבחן ויתרשם מהרכבים קודם כל, נתת כאן 2 קטגוריות.

לגבי המנהלים הפורד טובה, אינסינגיה וגם הסופרב הם המובילות בקבוצה ביחס של תמורה לכסף.

רק שתדע שמבחינת צריכת דלק הם יעשו לך אותו הדבר כמו האקורד, האינסינגיה אפילו תשתה יותר.

לגבי הקטנות תחכה לתגובות נוספות, אבל קודם כדאי לך להנעל על קבוצה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לגבי צריכת הדלק לחבר יש אקורד 2008 (הצורה החדשה) נוסע רק בעיר ומושך סלד עד 3-3.5(לא נוסע רגוע במיוחד) והצריכה שלו 1:9, בנסיעה רגוע מגיעה גם ל 1:10, האוקרד יחסית חסכונית משמע או שיש לו בעיה ברכב או שהנסיעה שלו לא ממש רגוע---> כל רכב שיהיה ברשותו ישתה לו הרבה דלק, לא משנה אם זה רכב קטן או גדול.

אם נמאס לו מהאוקרד אז שיפרגן לעצמו ברכב חדש, השיקול שהצגת כאן למכור ולקנות חדש בגלל צריכת דלק זה ממש לא שיקול כלכלי, הכסף שתפסיד במעבר הזה יכסה לך דלק לכמה שנים טובות.

לגבי הרכב, שיעשה נסיעת מבחן ויתרשם מהרכבים קודם כל, נתת כאן 2 קטגוריות.

לגבי המנהלים הפורד טובה, אינסינגיה וגם הסופרב הם המובילות בקבוצה ביחס של תמורה לכסף.

רק שתדע שמבחינת צריכת דלק הם יעשו לך אותו הדבר כמו האקורד, האינסינגיה אפילו תשתה יותר.

לגבי הקטנות תחכה לתגובות נוספות, אבל קודם כדאי לך להנעל על קבוצה

אהלן,

מסכים לגבי להנעל על קבוצה, אלה אפשרויות שהצעתי לו והוא שוקל.

לגבי הנסיעה שלו תאמין לי שהוא נוגע מאוד רגוע ולא מושך סל"ד. אני באמת לא יודע איך האקורד שלו שותה כל כך הרבה שזה לא הגיוני בכלל. לדעתי זה פשוט הנסיעה בעיר כל הזמן.

אתה רוצה להגיד לי שאלפא 1.4 תשתה כמו אקורד 2 ליטר? קשה לי להאמין...

בגדול, יש דעות לגבי האלפא אבל?

תודה,

פורסם

אני חושב שהוא הולך לקבל הלם מכמה שהוא יפסיד על מכירת ההונדה. אין היום ביקוש למכוניות מהסוג הזה, ורוב האנשים שמוכנים להתמודד עם הדלק מעדיפים ג'יפונים כמו ספורטאג'.

אם כבר מוכרים בשביל לחסוך בדלק, אז קונים רכב חסכוני ולא רכב ספורטיבי או ג'יפון.

פורסם
אני חושב שהוא הולך לקבל הלם מכמה שהוא יפסיד על מכירת ההונדה. אין היום ביקוש למכוניות מהסוג הזה, ורוב האנשים שמוכנים להתמודד עם הדלק מעדיפים ג'יפונים כמו ספורטאג'.

אם כבר מוכרים בשביל לחסוך בדלק, אז קונים רכב חסכוני ולא רכב ספורטיבי או ג'יפון.

לגבי מכירת הרכב זו שאלה אחרת אם כי אני מאמין שקונה להונדה אקורד הוא ימצא, זה אולי הרכב היחיד שעוד שמר על הערך שלו פחות או יותר.

ברור שאני לא מדבר על חיסכון בדלק של מנוע 1.2 קטן ורכב חסכוני, אני מתכוון שיעבור לרכב שעדיין יהיה לו כיף יחסית לנסוע בו כאשר 1.4 ישתה לו קצת פחות מ-2 לדעתי. השאלה, האם זו לא "ירידה ברמה" או באיכות הנהיגה בין האקורד 2008 שלו לבין הג'ולייטה?

פורסם

אני עברתי מהונדה אקורד 2010 לאלפא ג'ולייטה והצריכת דלק שלהם דיי דומה,אפילו האקורד טיפה יותר חסכונית.

Vw Polo GTI

פורסם
אני עברתי מהונדה אקורד 2010 לאלפא ג'ולייטה והצריכת דלק שלהם דיי דומה,אפילו האקורד טיפה יותר חסכונית.

ראשית כל תתחדש.

רציני? ג'ולייטה 1.4 דומה בצריכה לאקורד 2 ליטר? מעניין.

איך הנסיעה? אתה מבסוט, מרוצה? איך התחושה ביחס לאקורד? לא מרגיש ירידה ברמה או פשרה כלשהי?

מדובר בג'ולייטה 1.4 עם 170 כ"ס?

השאלה שלי לאיזה רכב אפשר לעבור מאקורד לרכב אחר ולא להרגיש שהאקורד טובה יותר או ירידה באיכות הנסיעה והרמה. אני יודע שזה קצת כללי אבל אשמח לעזרה בכל זאת. כמובן שהסכום מוגבל עד איזור 160-170 אלף ככה.

תודה לכולם.

פורסם
ראשית כל תתחדש.

רציני? ג'ולייטה 1.4 דומה בצריכה לאקורד 2 ליטר? מעניין.

איך הנסיעה? אתה מבסוט, מרוצה? איך התחושה ביחס לאקורד? לא מרגיש ירידה ברמה או פשרה כלשהי?

מדובר בג'ולייטה 1.4 עם 170 כ"ס?

השאלה שלי לאיזה רכב אפשר לעבור מאקורד לרכב אחר ולא להרגיש שהאקורד טובה יותר או ירידה באיכות הנסיעה והרמה. אני יודע שזה קצת כללי אבל אשמח לעזרה בכל זאת. כמובן שהסכום מוגבל עד איזור 160-170 אלף ככה.

תודה לכולם.

האקורד באופן כללי דיי איכותית, מבפנים החומרים איכותיים ומוצקים, המנוע זריז יחסית וגם חסכוני.

לדעתי ההבדל לא יהיה מצדיק את המחיר שתשלם עבור כל רכב שתעבור אליו בטווח מחירי הזה, גם אם זאת אקורד חדשה \ מונדאו \ פאסאט \ סופרב \ גולייטה וכו.

רכב לא נהרס אחרי 3-4 שנים ואם שמרת עליו אז בכלל.

לפי מה שאתה שואל, "לאיזה רכב אפשר לעבור מאקורד לרכב אחר ולא להרגיש שהאקורד טובה יותר או ירידה באיכות הנסיעה והרמה"

בדר"כ כשמשדרגים רכב אמורים גם לשדרג את איכות הנסיעה ולעלות ברמה, אתה שואל הפוך.

אם הסיבה היחידה שאתה להוט להחליף את הרכב זה הדלק, לדעתי יש לך בעיה ספציפית ברכב וכדאי לך לבדוק את זה. הרכב שלך יחסית "חסכוני".

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...