Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה עשיתי עסקה, מקווה שלא טעיתי, סיויק 2007 היבריד 1.4 אוטו' 62 אלף קילומטר יד 1 פרטית ב70, סה"כ הכל נראה לי פיקס ויש בדיקה והכל תקין והסוללות עוד באחריות אבל שמעתי מבן אדם אחד ביקורת קשה על הרכב שערערה את בטחוני

לעזרתכם אודה!

פורסם

שאלה נוספת, נאמר לי שהסוללה באחריות 8 שנים והיא עדיין באחריות האם זה אומר שבעיות אם חס וחלילה יהיו במערכת ההיברידית גם מכוסות!

פורסם

קדום כל יד ראשונה עם 62 אלף 2007 זה יפה מאוד, אולי אנשים לא כל כך מכירים את הרכב ככה שלא עונים לך מהר.

בגדול אותה אומר שעשיתה בדיקה והכל עובד כמו שצריך, ואתה מרוצה, אז מה אכפט לך מה בנאדם אחד רשם?

חפש עוד קצת מידע על הרכב שאנשים רשמו באינטרנט ותראה מה הרוב אומר על הרכב, אם בנאדם אחד אומר משהו יכול להיות שזה ספציפית קרה אצלו, אבל תראה מה הרוב אומרים וממליצים, עד שיגיבו לך כאן.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אם אני לא טועה, האחריות על המערכת ההיברידית היא 8 שנים או 160000 ק"מ- המוקדם מביניהם, אז תהיה רגוע בקטע הזה.

הצריכת דלק של הרכב בפועל נעה סביב ה- 15 ק"מ/ ליטר.

המנוע לפעמים לא מרגיש הכי חזק בעולם, אבל בסה"כ מדובר ברכב טוב.

פורסם

לפי הנתונים ביצעת עסקה טובה מאוד בייחוד שאתה אומר שלאחר בדיקה הכל יצא תקין

מדובר ברכב מאוד מפנק מבחינת רמת האבזור וכמובן שגם חסכוני כך שלאור מחירי הדלק היום הלכת על עסקה טובה מאוד.

תרגיש בטוח ונכון בצעד שעשית

לגבי האחריות על הסוללות - שים לב בספר הרכב שלך שרשום אחריות 8 שנים או 160,000 ק"מ הקודם מביניהם

לא יודע מה סיפרו לך על הרכב אך לשאלות נוספות תוכל לפנות אליי בפרטי ואנסה לעזור במה שאוכל

תתחדש

Confidence In Motion

פורסם

תודה רבה אנשים יקרים, אכן הרכב מאובזר ברמה גבוהה ומרגיש מאוד איכותי כיאה להונדה, נוח ושקט, עצם זה שאמא שלי לא רצתה לצאת ממנו אומר הכל ושווה הכל! תודה!

פורסם

להעביר ביקורת אחרי שביצעת את העסקה - זו תכונה ישראלית מגונה :oops:

יופי של רכישה, ויופי של רכב. תהנה, ותיסע בדרכים טובות :-)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...