Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפול 75,000 ק"מ במאזדה 6 מנוע 2000 סמ"ק שנת ייצור 2008. האם המחירים ששילמתי הוגנים וסבירים או ש"עבדו" עליי?

תודה

טיפול במאזדה.JPG

פורסם

סלח לי אבל לא עבדו עליך בכלל אלא פשוט שחתו אותך במחיר ואני אסביר:

בורג נבה 50 ש"ח? למה?

רפידות 479 ש"ח? במחיר הזה אני קונה חליפי + צלחות!

אום לגלגל שהוא מזהב אמור לעלות פחות מ-57 ש"ח... ממש ממש יקר, האומים האלה עולים לא יותר מ-30 ש"ח

צלחת בלם 376? באמת לא יאמן.

אני יכול להמשיך אבל כואב לי הראש מהמיספרים האלה.

ניכנסת למורשה ששם הכל מקורי ואני לא רואהע סיבה מוצדקת לעשות זאת במורשה שהרכב כבר לא בר אחריות. באמת חבל על הכסף שזרקת שם. סכום לא קטן בכלל.

פורסם
מאור

אז היה עדיף לקנות חלקים תואמים ולתת למוסך לא מורשה לבצע את העבודה?

בוודאי! ללא צל של ספק. יבואו כאלה שיגידו שלא מיתפשרים אלא רק על מקורי ולא להיתעסק עם חליפי ועוד כל מיני כאלה אך מעולם לא ראיתי בזה בעיה. הדבר היחידי שאני מיתעסק איתו מקורי זה רק אטמים למיניהם ופילטרים. כל השאר יכוןל להיות חלופי מחברות איכותיות וזולות. הוא יכול לצאת פה בחצי מחיר בכייף!

פורסם

זוהי שחיטה כשרה מבחינתם כי לצערי אלו המחירים של המורשים של מאזדה.

לדוגמא על השמן, בהנחה ששמו לך מוטורקראפט חצי סינטטי 5W30 , גלון (4.75 ליטר) של השמן הזה עולה אחרי מע"מ כ120 שקל בחנויות חלפים.

גבו לך על זה 280 שקל אחרי מע"מ ובמנוע שלך לא נכנסת כמות של 4.75 ליטר נכנס פחות (לא יודע איך זה במאזדה 6 אבל ב3 נכנס 3.9 ליטר ומקבלים אותו חיוב בדיוק)

החלפת נוזל בלמים - קרוב לוודאי שעשו לך רק רענון בכוסית של הנוזל - זה לא נקרא להחליף נוזל!

ואל העבודה של שניה שאיבה והשלמת הכמות מחדש שילמת כ125 שקל

וגם לקחו לך כ90 שקל על הכמות היחסית קטנה הזו, כשבאותו סכום אפשר לקנות ליטר של נוזל DOT4 איכותי ולא של חברת "דלק" ששמים במוסך.

פורסם

אתה לא יכול להוכיח אם הוציאו את כל השמן בלמים או רק שאבו מהמיכל.

אם באמת החליפו הכל אז זה סביר.

שאר המחירים- שחיטה.

אנחנו שמים למאזדה 3 רפידות איכותיות תואם מקורי בפחות מזה.

קובי

פורסם
אני לא מבין למה אנשים נזכרים לבוא לשאול אם המחירים הוגנים רק אחרי שביצעו ושילמו.

למה לעשות לעצמך את הכאב לב הזה?

למה ?

- כדי שלפחות בפעם הבאה תשאלנה אותן שאלות לפני ביצוע העבודה (שיהייה זמן להתייעץ קודם).

- כדי ללמוד (אמנם בדרך הקשה) וללמד אחרים.

alfa 156 2.5.

פורסם

שלום.

מטעויות לומדים בחיים.

אין חכם כבעל נסיון

אתה רוצה שאמשיך בפתגמים?:wink:

בקיצור זה לא מורשה מאזדה אשמים-כל המורשים אשמים.

צריכים לממן את שיפוץ המוסך,את חדרי ההמתנה עם הקפה המשובח,

ו...כן שכחתי את הוילה 3 מפלסים של בעל המוסך.

בקיצור מאזדה אינו רכב נדיר שרק מורשה יודע לטפל בו.

מצא לך מוסך מקצועי טוב ,הקפד בטיפול הבא לשים מסנן שמן מקורי(חובה)

שאותו אפשר לרכוש ברחוב המסגר בת"א ,ועזוב אותך מהמורשה.

אולי מי שזכה במליון ש"ח בהשרדות(שגב)יש לו כסף למורשה.

לנו אין כסף מיותר.גם לך לא!

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

חברים,

הבנאדם ביקש חוות דעת ,לא שתחגגו על זה שהוא שילם מחיר מופרז.

כן כנראה השהטיפול יקר אבל לומדים מטעויות ואני בטוח שהבחור הבין.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

כפי שציינו בפניך, המחירים מוגזמים (במילים עדינות).

כאשר ראיתי את המחיר בסוף החשבון (לפני שעברתי על החשבון עצמו) הייתי בטוח שהייתה איזו תקלה רצינית ברכב.

כאשר עברתי על החשבון, ושמתי לב שמדובר בטיפול בינוני (אני אפילו לא קורה לזה טיפול גדול), נדהמתי מהמחיר! :shock:

לצורך השוואה, החלפת שמן לסינטטי מלא + פילטר שמן מקורי (לקאמרי, קצת יקר) - 350 ש"ח לכל היותר.

החלפת 4 צלחות בילום + רפידות (קד'/אח') לקורולה (המחיר למאזדה-6 אמור להיות זהה) - 1200 ש"ח.

המחירים כוללים מע"מ + עבודה.

המחירים הינם במוסך מורשה, אך לא במוסך רשת היבואן.

אתה רוצה דוגמא קצת יותר קיצונית בכדי להמחיש לך כמה זה יקר, בבקשה: החלפת מנוע 2.4L לקוואליר + עבודה + חלקים (אטמים/תושבות) + שמן + פילטר - 5,000 ש"ח, כמעט שמו שעלה לך טיפול שנתי. :arrow:

אני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד, אבל נראה לי שהבנת את העיקרון.

פורסם
זוהי שחיטה כשרה מבחינתם כי לצערי אלו המחירים של המורשים של מאזדה.

לדוגמא על השמן, בהנחה ששמו לך מוטורקראפט חצי סינטטי 5W30 , גלון (4.75 ליטר) של השמן הזה עולה אחרי מע"מ כ120 שקל בחנויות חלפים.

גבו לך על זה 280 שקל אחרי מע"מ ובמנוע שלך לא נכנסת כמות של 4.75 ליטר נכנס פחות (לא יודע איך זה במאזדה 6 אבל ב3 נכנס 3.9 ליטר ומקבלים אותו חיוב בדיוק)

החלפת נוזל בלמים - קרוב לוודאי שעשו לך רק רענון בכוסית של הנוזל - זה לא נקרא להחליף נוזל!

ואל העבודה של שניה שאיבה והשלמת הכמות מחדש שילמת כ125 שקל

וגם לקחו לך כ90 שקל על הכמות היחסית קטנה הזו, כשבאותו סכום אפשר לקנות ליטר של נוזל DOT4 איכותי ולא של חברת "דלק" ששמים במוסך.

אצלי לדוגמא בפעם האחרונה שהחליפו לי נוזל בלמים במוסך מורשה שלי, רוקנו את כל המיכל ופתחו את כל הצינורות

שמחוברים לארבעת הבלמים ועשו ריקון ייסודי למערכת, לפני שהכניסו נוזל חדש של Wurth תוצרת גרמניה בתקן DOT4.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אני מודה לכם על התשובות.

בהנחה שאני מעוניין רק בחלקים מקוריים ורק בעבודה במוסך מורשה, האם המחירים האלה יקרים בצורה בלתי סבירה?

• תוכן חדש...