Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית מהבהבת במאזדה לנטיס 323

שושיקה4
שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 95. היום שמתי לב שנורית עגולה מהבהבת באדום משמאל להגה. אין לי מושג מה היא מסמלת כי אין אינדיקציה או לוגו כלשהו לידה. יש כאילו מתג והנורה נמצאת באמצע. ממש משמאל להגה ליד המתג של אורות ערפל. מה זה יכול לסמל?

חייבת לציין שכל הזמן ה-ABS דלוק בכתום אבל היום הוא נכבה דווקא והנורה הזו משמאל להגה התחילה להבהב.

מישהו מכיר את הבעיה? מה עושים?

תודה ושבוע טוב!

שושי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי

השלט התפרק לפני חודשיים ולא עשיתי אחד חדש אלא אני נועלת ופותחת את הרכב עם המפתח בדלת הראשית.

מצרפת שתי תמונות (מקווה שהן מצורפות)...

אגב אזעקה - מאז שקניתי אותו לפני כשנה יש לרכב קטעים של פתאום להפעיל את האזעקה כשהרכב נעול או שפותחים את דלת הנהג. ללא שום סיבה. אני חייבת להודות שמאז שהשלט התפרק אין לרכב "התקפי" אזעקה כאלו ללא סיבה

התמונות צורפו?

תצלום0373.jpg

תצלום0374.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...