Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטרקציות מוטוריות בברלין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורם!

הלילה אני טס לברלין ל-3 ימים וחייב להקדיש קצת מהזמן שם לאטרקציות מוטוריות.

חיפשתי בפורם ומצאתי מקומות מעניינים ,אך אשמח לעוד המלצות בברלין בעיקר! במיוחד אם יש מקום שאפשר להתנסות בנהיגה.

חשבנו אולי להשכיר רכב נחמד(תלוי במחיר) ולרדת לנהיגה באוטובאן בברלין,השאלה אם הכביש ללא הגבלת מהירות? כי שממעתי מחברים שכבר רוב הכבישים מוגבלים ושזה לא מה שהיה פעם.

פורסם

אחת ההמלצות המוטוריות המדהימות שיש היא ביקור ב"אוטושטאט" - פארק עצום של פולקסווגן בוולפסבורג, מרחק שעה נסיעה מברלין, בערך. זה לא רק מוזיאון ופארקי שעשועים, אלא גם ביקור מרתק בפס הייצור של פולקסווגן ושאר רכבי הקונצרן, ואפשרות של יום שלם כיפי ועמוס חוויות. מצ"ב כתבה שכתבתי לפני מספר שנים על המקום.

VW1.pdf

VW2.pdf

VW3.pdf

VW4.pdf

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

3 ימים בברלין? לא יהיה לך זמן לצאת ממרכז העיר. יש כל כך הרבה מה לראות בברלין גם בלי מוטוריקה, לדעתי מה שאתה מתכנן היא מתכונת לבזבוז זמנך היקר. בתור חויה מוטורית בחר בטראבי המוצבת באתר המקלט האטומי.

לגבי התנסות בנהיגה באוטובאהן - וותר על זה, רק זמן היציאה והכניסה לעיר יחסל לך רבע חופשה, שלא לדבר על הקשיים בנהיגה עירונית בארץ שבה אתה בקר לראשונה, במיוחד בעיר ענקי כמו ברלין.

המלצתי - שלושה כרטיסים יומיים לתח"צ (הרבה יותר מרשימה מהאוטובאהן) ותוכנית עמוסה אתרים במרכז העיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרגע חזרתי מברלין. אין לי מה להגיד חוץ מ- meilenwerk classic remise.

חיפוש קצר בגוגל ימחיש לך את כוונתי.

אה, ועוד דבר, אני לא ידע באיזה אזור אתה שוהה, אבל היכן שאני הסתובבתי, הרחובות של ברלין עצמה היוו אטרקציה מוטורית :lol:

אם תרצה, אני אוכל להעלות תמונות להמחשה

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

אם יש לך את הכוח לנסוע, אפילו שעתיים ברכבת, בדרזדן יש את הבניין השקוף של VW, זה מפעל שאין קירות, אלא הכל בנוי מזכוכיות, ככה שמרחוק אתה יכול לראות מה הולך במפעל.

אפשר לתאם סיורים בתשלום דרך האתר של המפעל.

גם במרחק של שעתיים, יש את המרכז של פורשה בלייפציג, ניתן לתאם (כמובן בתשלום) כל אטרקציות נחמדות על המסלול מירוצים ששייך להם.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

קדום כל תודה על המלצות.

לצאת מהעיר לצערי אני לא יכול כי אין לי זמן לזה אבל לאטרקציות באזור ברלין כן.

המלון שלי ממקום במרכז באזור הגן חיות של ברלין איפה ממקום ה -meilenwerk?

פורסם

חפש את האתר בגוגל, ובעזרתו מצא את המקום ב-google maps (שים לב שיש אתר בעל שם זהה בפרנקפורט - בחר במפה הנכונה) תמצא תחנות של S-Bahn ו-U-Bbahn במרחק כמה מאות מטרים מהמקום - סע אליהן ונווט מהן. זה הכלל לגבי כל אתר בברלין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קדום כל תודה על המלצות.

לצאת מהעיר לצערי אני לא יכול כי אין לי זמן לזה אבל לאטרקציות באזור ברלין כן.

המלון שלי ממקום במרכז באזור הגן חיות של ברלין איפה ממקום ה -meilenwerk?

איזה מלון? אני שהיתי באינטר קונטיננטל, ממש על גן החיות.

מפת הגעה, ופרטים על המקום:

Wiebestr. 36 – 37

D – 10553 Berlin

Mo - Sa: 08.00 – 20.00

Sunday: 10.00 – 20.00

Phone: +49 30 3640780

Fax: +49 30 36407819

E-Mail: [email protected]

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תוכן חדש...