Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנ"א במיטבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על זה נאמר.

איזה מין שירות חדש זה במשטרה:wink: .

נ.ב אחרי 20 דקות שחזרנו, לא הייתה משטרה ולא היו שתי הפועלות העיבריות האלה:roll:

אלי

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אגב, באותו הנושא:

בזמן נסיעה בטיילת בת ים, חולפת על פניי ניידת משטרה (רגילה) שכל הזמן מנסה לעשות סדר בטיילת (חנייה כפולה וכו')

בקיצור, אני הייתי על קטנוע, אז אני מתקרב לניידת מצד ימין, ושואל את השוטר שבפנים:

תגיד לי, ומה עם לשים חגורה?

השוטר שמימין היה חגור, אז הוא מראה לי שהוא חגור, בלי להוציא אף מילה.

השוטר מאחורי ההגה (שלא היה חגור) אומר לי: זה רכב מבצעי ! לא צריך חגורה! יאללה עוף מפה לפני שאני דופק לך דו"ח על עקיפה מימין.

אין מילים.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אגב, באותו הנושא:

בזמן נסיעה בטיילת בת ים, חולפת על פניי ניידת משטרה (רגילה) שכל הזמן מנסה לעשות סדר בטיילת (חנייה כפולה וכו')

בקיצור, אני הייתי על קטנוע, אז אני מתקרב לניידת מצד ימין, ושואל את השוטר שבפנים:

תגיד לי, ומה עם לשים חגורה?

השוטר שמימין היה חגור, אז הוא מראה לי שהוא חגור, בלי להוציא אף מילה.

השוטר מאחורי ההגה (שלא היה חגור) אומר לי: זה רכב מבצעי ! לא צריך חגורה! יאללה עוף מפה לפני שאני דופק לך דו"ח על עקיפה מימין.

אין מילים.

בטח שאין מילים, ויפה שלא יצאת אמה....

הם עושים את העבודה שלהם, אני לא מבין למה להטפל סתם, ועוד כשהנוסע הראה לך שהוא חגור.

אתה לא יודע מה הדרישות של העבודה שלהם, אתה לא יודע מי מהם נדרש לרדת מהרכב, אתה לא יודע כלום על המהות של העבודה של השוטרים בניידת, אז מי לעזאזל אתה שתבוא ותגיד לשוטר שעושה את העבודה שלו איך לנהוג???

רון.

-אני לא אומר שהם טלית שכולה תכלת, אבל לפעמים טיפה טאקט בחיים יכול ממש לשפר אותם-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון מה זה משנה מה מהות העבודה שלהם? חגורה עם או בלי חוק זה דבר חובה!

מבחינתי צריך לבטל את החוק חגורה, מי שלא רוצה שלא ישים, אבל בזמן תאונה שלא יבקש מהביטוח לשלם לו נזקי גוף. אני חושב שכל אחד אחרי תאונה הכי קטנה יבין שחגורה זה לא נגד אלא בעד. ואני מכיר מורה לנהיגה מונעת בפ"ת, הוא הסיע מאחורה 3 חברה צעירים חגורים כולם ועדיין קיבלת דוח על חגורה שאחד הילדים לא היה חגור כי ככה השוטר רצה!

אני חושב שאם חגורה לא פוגעת באחרים אז שכל אחד יעשה מה שבא לו רק שלא יבוא בתלונות אחרי מעשה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אבל אי חגירת חגורה יכולה לפגוע באחרים. אם למשל אתה נותן ברקס חירום כדי לא לפגוע במשהו, החגורה עוצרת אותך. אם לא היית חגור היית בקלות יכול למשל לקבל מכה בראש והשאר ידוע או פשוט לאבד שליטה.

פורסם
אבל אי חגירת חגורה יכולה לפגוע באחרים. אם למשל אתה נותן ברקס חירום כדי לא לפגוע במשהו, החגורה עוצרת אותך. אם לא היית חגור היית בקלות יכול למשל לקבל מכה בראש והשאר ידוע או פשוט לאבד שליטה.

צודק, אז למה לא להעיר לשוטר שהוא בלי חגורה? אם זה יכול לפגוע בי, לא אכפת לי מה התפקיד שלו כי בעצם זה שהוא שומר על אנשים בתפקיד הוא מסכן אותם גם מצד שני.

in the face

with a chair

פורסם

מה קשור?! יש חוק ! והם לא מעל לחוק ! החוק יכול להיות הכי מפגר שבעולם, אבל השוטר, שהוא מייצג את הזרוע של רשות המבצעת, חייב בעצמו לשמש דוגמה לאזרחים ולחגור !

מה שמעצבן אותי פה זה הצביעות !

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
צודק, אז למה לא להעיר לשוטר שהוא בלי חגורה? אם זה יכול לפגוע בי, לא אכפת לי מה התפקיד שלו כי בעצם זה שהוא שומר על אנשים בתפקיד הוא מסכן אותם גם מצד שני.

כי ממתי אתם מכירים את מהות העבודה של שוטר תנועה, באופן הזה, שאתם יכולים לומר, שהוא יכול לחגור חגורת בטיחות?

אני רוצה להדגיש, אני לא אומר שמותר להם לעשות מה שהם רוצים, אני בעצמי צילמתי כמה ניידות עוברות עבירות תנועה ושלחתי את הצילומים למי שצריך, אבל מפה ועד להעיר לשוטר על חגורה, נראה לי לא לענין מהסיבות הבאות :

1. אנחנו לא מכירים את מהות התפקיד של השוטר באותו רגע

2. אנחנו לא יודעים מה קדם לאי חגירת החגורה

3. אנחנו לא יודעים מה הגדרת התפקיד שמילא השוטר באותו ערב.

מהסיבות האלה אני לא חושב שלהעיר לשוטר על חגורת בטיחות זה במקום.

אני מעולם לא התנדבתי למשטרה, ואין לי שום כוונה לעשות זאת, אבל מהיכירותי עם מי שכן עושים את זה, אני יודע שיש מקרים שבהם שוטר רשאי לנהוג ללא חגורת בטיחות.

מעבר לזה אני מקבל את הטענה שבמקרה של אירוע בעייתי, נסיעה ללא חגורת בטיחות יכולה להוות סיכון, אבל באותה מידה, גם רכב שחונה שאמצע הכביש [אפילו אם עצר לקנות סיגריות] מהווה סכנה לא פחותה, וגם קטנוע שנדחף מצד ימין כדי להעיר הערה כזו לשוטר, יכול בקלות להכנס בדלת של מכונית חונה וליפול.

זה הכל.

אני לא מצדיק את השוטר, אבל אני כן מצדיק שימוש בטאקט.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חבר'ה,למרות שגם אני לא ממש חובב משטרה,אתם נכנסים להם יותר מדי לתחתונים,אתם לא יודעים מה נהלי העבודה שלהם ומה מוגדר אצלהם מבחינת נסיעה עירונית וכו'.

נכון שיש את החוק,אבל הנה מבזק חדשות,לשוטרים יש נהלים מסויימים שמוגדרים להם מבחינה חוקית (כשם שנהג מונית יכול לנסוע בעיר ללא חגורה ושוטר לא יעיר לו על זה).

מעניין אותי,אם השוטר היה עובר ברמזור אדום בדרך לאיזשהו אירוע,גם היית נעצר לידו כדי לשאול למה עבר באדום ?

ברור שלא,אז גם במקרה זה,אל תגזימו.

ואגב,דווקא רמזור אדום זה לא משהו שמותר לשוטרים\אמבולנסים ובכלל כוחות הצלה לחצות באור אדום, ואם אתה מחליט להיות "מניאק" ולא לתת לרכב הצלה\בטחון לחצות צומת באדום,אף אחד לא יכול להגיד לך כ-ל-ו-ם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה מערב 2 דברים שונים, לעבור באדום יש בזה צדק מסויים כי השוטר הוא עזרה והוא מוזעק וצריך להגיע במהירות מנקודה לנקודה, אבל החגורה לא תגרום לו לבצע איזו פעולה יותר מהר חוץ מלצאת ולרדוף רגלי אחרי עבריין נמלט. מה גם שליד הנהג היה עוד שוטר שאם כבר הוא זה שאמור להיות יותר פנוי מהנהג כדי למצא מהר מהאוטו כדי שהנהג יהיה מרוכז בנהיגה. אני לא רואה שום הצדקה חוקית או לא חוקית לנסיעה ללא חגורה.

תקרא את מה שאייל כתב, תבין ששוטר לא חגור מסכן אותך אותי ואת שאר חברי הפורום. לא תמיד נהלים וחוקים הם צודקים!

in the face

with a chair

פורסם

בוא נגיד ככה,מה שמציק לך פה בעניין זה לא "השוטר מסכן את חיי ואת חיי האזרחים האחרים" אלא מה שמעניין אותך זה "הוא שוטר,למה לו מותר ולי אסור ?",אז בוא נפסיק את המשחק הזה שאתה דואג לרווחת הציבור,אתה רק מנסה להוציא כאן את המשטרה באור שלילי.

וכן תתפלא,שוטרים ל-א מחוייבים לשים חגורה בדרך עירונית על מנת לאפשר להם יותר גמישות ומהירות תגובה יותר גבוהה באירוע.

אני במקרה גם עוסק במערך הביטחון,וגם אני מכיר את העניין שבנוחות ובגמישות פעולה שיש בעבודה ברכב מבצעי ללא חגורת בטיחות (וכן מה לעשות,ניידת משטרה זה רכב מבצעי נטו),אבל מה לעשות שאצלנו בעבודה מחוייבים לנסוע עם חגורות בטיחות,בניגוד למשטרה שלהם יש היתר נסיעה ללא חגורות הבטיחות.

בקיצור,אתה רוצה להציג את המשטרה באור שלילי ?

לך צלם אותם חונים בחניית נכים בזמן שיש מטר מהם 17 חניות פנויות,לך צלם אותם חונים בצורה שמפריעה ומסכנת את התנועה,צלם אותם עושים פרסה על קו לבן כדי לעצור לקנות סיגריות,אבל תעשה טובה,אל תחפש להם בתחתונים "למה הם נוסעים ללא חגורה ומסכנים את כל העולם ואישתו" דברים שלא תמצא כיוון שהם מאושרים להם בלבד.

ואגב,כנראה שאין לך מושג על מה אתה מדבר אם אתה אומר "נהיגה ללא חגורה לא תגרום לו לבצע אף פעולה מהר יותר".

*ניסית פעם לשלוף אקדח תו"כ נהיגה עם חגורה ?

*מדדת פעם כמה זמן לוקח לצאת מרכב במצב חירום,עם ובלי חגורה?

אני יכול לתת לך עוד רשימה ארוכה,שאם היית עוסק בתחום הזה היית מבין מיד שאתה מדבר פה שטויות, אבל זה רק מדגם מייצג.

שוב,אני בעצמי לא מת על המשטרה,אבל צריך לפעמים גם לשים לב לביקורת שאנחנו נותנים עליה למרות שהם לא כל כך חובבי מוטוריקה וזה מעלה פה את הסעיף לאנשים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...