Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלידריות מומלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השרשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=442977

שאלתי את עצמי מה הם הדברים הטובים (שוקולדים, גלידות) של היום?

מבקש המלצה לגלידריות הכי טובות בארץ, מיקום לא חשוב.

אני אתרום את חלקי לשרשור. ישנה גלידריה שנקראת אנדריי ויש לה שלושה סניפים אם אינני טועה, רמלה רמת גן, והמקורי ביפו.

כ-50 ש"ח לקילו/ ליטר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מקענע, רחוב הרצל ברחובות.

המון סוגים - סורבה, ללא סוכר ועוד המון טעמים מיוחדים. בפסח אפילו גלידה בטעת חרוסת! האמת שלא רע:oops:

קקטוסולר ידנית

פורסם

אניטה אכן מומלצת, אחת הטובות. דלי קרים מתוק מידי לטעמי, ואני אחד שבדרך כלל אין אצלו מושג כזה.

בגבעתיים בכצנלסון יש גם גלידריה טובה אאל״ט נקראת הסיציליאנית. יש הרבה שמתלהבים מוניליה שהמקורית

שלה נמצאת בבזל ת״א. אני לא נפלתי.

פורסם
אניטה ללא ספק, יש בפלורנטין ונווה צדק.

מה המחירים ?

מתעלק על השרשור: אני איש של ברד, למישהו יש מקום מומלץ לברד עבורי ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
מקענע, רחוב הרצל ברחובות.

המון סוגים - סורבה, ללא סוכר ועוד המון טעמים מיוחדים. בפסח אפילו גלידה בטעת חרוסת! האמת שלא רע:oops:

מצטרף להמלצה!! גלידות טעימות ואיכותיות מאוד.

פורסם

כפיתולינה ביפו

.http://www.mapa.co.il/ng/buildrecord_free.asp?id=101439

טירמיסו הכי טעים מכל הגלידריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם רק אפשר, בהמשך השרשור לציין האם יש במוסדות המכובדים הללו גם פרוזן יוגורט (לא גלידן יוגורט, שהיא דבר אחר)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אלדו בזכרון יעקב, בתקופה האחרונה הם פתחו סניפים בעוד מקומות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אניטה מעולה. אייסברג ככה-ככה, וגם וניליה.

אני מאוד אוהב את הסיציאלינית (יש באבן-גבירול בתל אביב ובהרצליה פיתוח ליד אופל), יש להם את הגלידות שהכי קרובות במרקם למוס אם אתה אוהב דברים מושחתים ומשמינים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...