Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצטרפת חדשה למשפחה 300 ZX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באופן אישי חושב שזה הדגם היפה ביותר במשפחה של ה Z ,המודל אחרי הדגם שלי.

האם שי כאילו בארץ מישהו יודע ?

300 זס.jpg

פורסם
הZ32 היחידה שאני ראיתי בארץ היא זו שבתמונה...

ירון

יודע במקרה אם היא טווין / אטמוספרית? אוט' או ידנית?

תודה!

פורסם
לא נוסעת לפירוק בלבד לא נשאר כמעט כלום דיפון דלת ימין ועוד כמה חלקים שוליים

טוב אז נחכה עוד כמה שנים אין ברירה כנראה

פורסם
טוב אז נחכה עוד כמה שנים אין ברירה כנראה

יובל אני חושב שערן חשב שאתה שואל על זאת שירון פרסם תמונה שלה.

אני אישית לא ראיתי וגם לא שמעתי על אחת שנוסעת בשנים האחרות בארץ (ולא זכור לי כי ידעתי שהייתה בכלל), ללא ספק רכב מדהים לדורותיו ! אני אישית חושב שכאשר אפשר יהיה לייבא (אם עד אז החוק לא ישתנה לטובתנו למרות ש אני מציאותי) רכבים של החצי השני של עשור ה-80' יהיה מבחר מצוין ומעניין לייבוא , וכנראה גם נראה כמה דברים מעניים בארץ.

בלי קשר, אני יודע על כמה רכבים מעניינים ביותר אמנם לא ניסן אך גם יפניים שמסתובבים בארץ.

יובל מחכים לראות התקדמות, אגב מנסיון, אל תמהר לסדר\לשפר אותה מכאנית (למרות שהיא תקינה ובסדר גמור) ואל תחזור על טעויות של אנשים ! קודם כל בשלב הראשוני ע"מ שלא תעשה עבודה כפולה\תשלם על עבודה כפולה - תתחיל מהפחחות שזאת היא דורשת בראש ובראשונה (וזה גם הסדר הנכון ביותר), תפרק את הכל, תוציא המנוע בשביל לסדר את תא המנוע, דלתות וכו' - בקיצור עבודה כמו שצריכה להיות וכמו שתכבד את הרכב, לאחר מכן תתחיל להחזיר, לסדר, לבנות, לשנות, להחליף ולשפר את הצד המכאני ומשם ישר לקרוע את הכביש ולמפגשים (אגב אני מקווה שאני אומר זאת לך כלאדם שהוא היד האחרונה לעת עתה של הרכב :-), אז ממך אני אמור לקבל את הסיבוב על הרכב ?! :wink: ) זה הסדר והחיסכון הכלכלי\זמן הנכון ביותר .

שיהיה המון בהצלחה ! ואנחנו גם נתאם ואני אקפוץ לבקר השבוע :-) .

S_G, אתה שואל כבר בפעם השלישית בפורום על אותו הרכב אם זו ה- 280 מגדרה. זאת היא ZX300 והיא עם רישיונות פשוט עברה כמה ידיים של משפצים בחודש האחרון.

פורסם

נכון שאני שאלתי, קצת חפרתי אבל לא ענו לי כמו שצריך. אני בכלל התכוונתי פה לZX הלבנה, לא לשחורה! שמעתי פה שיש אחת זרוקה באיזה פירוקייה שבאה מלבנון, מהדגם היותר חדש! תענו לפחות מאשר להתעלם זה יחסוך הרבה ''חפירות''

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תוכן חדש...