Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי קורולה 98 אוטו':

באופן פתאומי אורות הבלמים נשארים דלוקים גם לאחר שאני מכבה את המנוע.

אין לי מושג אם זה קשור, אבל לאחרונה (לפני שבוע) עשיתי טיפול לבלמים: הוחלפה תושבת בולם,

רפידות בלם ודיסקיות בלם, ובוצע כיוון פרונט.

האם מדובר בתקלה חשמלית נטו, או שאולי זה משהו מוכוון ברכב שאמור להצביע על בעיה בבלמים?

תודה!

פורסם

אין כל קשר לטיפול בבלמים שעשית.

מעל דוושת הבלם יש מפסק קטן, שתפקידו להדליק ולכבות אורות בלם. משהו קרה למפסק הזה, אולי הוא זז מהמקום. בחלק מהרכבים על הדוושה במקום שבא במגע עם המפסק יש גומיה קטנה עגולה. לפעמים היא נופלת וזה גורם לאורות הבלם להידלק קבוע.

ביתמיים, נתק מצבר או תוציא את הפיוז של אורות בלם, אחרת תוך שעתיים-שלוש יגמר המצבר ולא תוכל להניע.

פורסם

שלום

לי יש טויוטה קורולה 1996

גם לי היתה בדיוק אותה תקלה ותשובתו של בוקי לדעתי היא הפתרון מאחר וזה היה הפתרון גם במקרה שלי.

יום טוב

• תוכן חדש...