Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט ייחודי: שדרוג מערכת מולטימדיה Carpc בדיסקברי 3

focalist
שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי כמה שנים שלא הייתי פעיל בפורום החלטתי לשתף בפרויט קטן וחדש שעשיתי...

לאחרונה מכרתי את הסאניונג קורנדו המקסים והתחדשתי בדיסקברי 3.

כמו שחלקכם יודעים, שנים אני נהנה מ-Carpc ברכב ולאחרונה אפילו שדרגתי לחלקים חדשים ומהירים (i3 mobile, ssd וכו').

מזה כמה שנים שאני מנסה לשדרג את חווית השימוש ב-Carpc ולא מוצא פתרון הולם, הטלפון לא מתחבר טוב, אין תוכנת ניווט ראויה (כמו Waze, תוכנות אחרות ללא דיווחים מיושנות לטעמי), חיבור למוסיקה אונליין, סנכרון אנשי קשר, חיבור לרשתות חברתיות ועוד...

הפעם החלטתי ללכת על משהו הרבה יותר אינטרקטיבי והרבה הרבה הרבה יותר פשוט, את המחשב ברכב אני מעלה הביתה בתור מחשב מדיה סנטר חדש וברכב...

המטרה הפעם היתה מינימום שינויים ברכב ומקסימום פשטות וחוויית שימוש נחה וקלה גם לנהג (זה אני) וגם לאשה שמפעילה סרטים ומוסיקה לילד בנסיעות ארוכות.

ברכב יש מערכת של הרמן קרדון עם 14 רמקולים (רכיבים) ושיפורי אקוסטיקה שהחבר'ה מלנדרובר עשו, רכב שנבחר לאחד הטובים מבחינת סאונד ע"י Car Audio Mag.

עדיין מדובר במערכת בינונית יחסית למה שהיה לי בעבר ומה שיש כאן לחברי הפורום הנכבדים אבל בהחלט משהו סביר שבגילי המופלג :) משאיר את כל הרכיבים המדהימים שלי במחסן ובקרוב בפורום למכירה.

הפתרון מורכב (בעיקר) מטלפון חדש שרכשתי HTC One X ויחידת Media Link HD

היחדיה הזאת תוכננה כדי לחבר את המכשיר למסך טלויזיה ומערכת שמע...

ברכב יש שני מסכים, האחד מלפנים והשני במרכז הרכב, בעזרת מתאם HDMI->RCA נעשו החיבורים המתאימים וה-Media Link חוברה לרכב (פרטים נוספים בהמשך).

התוצאה:

אני נכנס לרכב עם הטלפון, מעביר עליו שלוש אצבעות כלפי מעלה (מחווה) והוא מתחבר אוטומטית למערכת ולמסכים ברכב, מרגע זה:

1. מוסיקה בטלפון מושמעת במערכת.

2. וידאו בטלפון מוצג על המסכים, יש אפילו אופציה לשדר וידאו למסכים (לילד) ולראות Waze על המכשיר בו זמנית.

3. המכשיר מחובר לדיבורית האינטגרלית ברכב (גם זה שופר - פרטים בהמשך) כך שהמוסיקה מפסיקה כשיש טלפון וניתן לחייג ולשלוט על הכל מההגה.

4. אפשר להציג waze על המסך ברכב.

5. המכשיר מגיע עם 32GB זכרון, וחבילת גלישה מורחבת להורדת תכנים ישירות מהאינטרנט.

6. כל אחד עם טלפון/טאבלט יכול להכנס לרכב ולשדר מוסיקה (אשתי עם הילד מאחורה, חבר שהוריד משהו חדש וכו'...)

7. פתרון זול (אם יש לך טלפון כזה או דומה), מאד יציב ולא צורך חשמל כמעט (חיבורי USB)

8. איכות סאונד לא רעה בכלל יחסית למערכת מקורית ברמות האלה, לא מדובר בפתרון hi-end אם כי אפשר לשדרג בקלות רבה ע"י ממיר מתאים.

9. חיבור לשירותי מוסיקה און-ליין כמו Jango.

10. חוויה וקלות שימוש מדהימה...

הערות שאלות יתקבלו בברכה, ני אעלה תמונות והסברים על כמה מהשיפורים בהמשך....

תודה לאורי על ההתקנה המקצועית.

2012-08-09 18.00.24.jpg

2012-08-09 18.00.32.jpg

2012-08-09 18.00.21.jpg

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במילה אחת - NICE!

אבל - למה לא רצית ללכת על פתרון נוסח MIMICS? (יש היום גם לאנדרואיד עד כמה שידוע לי)

במצב כזה אתה מתקין מסך מגע ושולט באפליקציות מותאמות דרך מסך המגע.

יש היום גם אפליקציות רקע שדואגות להשאיר את המסך של האפליקציות הנבחרות - במצב אופקי ברגע שאתה מתחבר לממשק.

אני מחכה לרגע שבו ניתן יהיה להביא טאבלט שיש לו SSD פנימי מספיק גדול ו3G וHDMI במחיר שפוי - ברגע שזה קורה, ביי ביי CARPC.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב יש שני מסכים, האחד מלפנים והשני במרכז הרכב, בעזרת מתאם HDMI->RCA נעשו החיבורים המתאימים וה-Media Link חוברה לרכב (פרטים נוספים בהמשך).

מחכה לשמוע פירוט על המשפט הבא. איך זה נעשה? איך אתה מקרין לכל מסך בנפרד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לסגאט היום יש כונן שאומנם אינו SSD אבל מגיע עם WIFI מובנה וAPP לאייפון/אנדרויד שמאפשר לגישה לעד 4 מכישרים במקביל לקבל סטירמינג. זה די בקלות פותר את בעיית המקום בטאבלט, או שקח את הארקוס עם 250GB ומקס' תוסיף דונגל 3G

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זאת בדיוק הבעיה - כשאתה מתחיל להוסיף לטאבלט חיבורים חיצוניים - היישום שלו ברכב כבר נהיה בדיחה לא מצחיקה.

בגלל זה אני מחכה לאחד שיכלול את הכל בפנים ולא לדאוג, זה יקרה, זה יגיע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

מאוד מצא חן בעיני. יש לי HTC Desire HD, גם לו אפשר לחבר את ה Media Link לפי מה שאני יודע.

איפה אפשר לקנות את זה? איביי?

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקנו אותי אם הבנתי נכון - אבל זה לא מיועד ספציפית לHTC אלא זה מיועד למערכות הפעלה מבוססות אנדרואיד נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיתרון יפה מאד,

אם תוכל להרחיב, איך חיברת את האודיו למערכת המקורית ברכב ?

לגבי השליטה, נשמע לי לא כלכלך נוח לשלוט על כל המערכת ברכב כולל 2 מסכים דרך מסך של סמארטפון , במיוחד תוך כדי נהיגה. מה ההיתרשמות שלך לגבי זה עד עכשיו ?

ישנה אופציה מעניינת נוספת חוץ מ mimics שמבוססת על Bluetooth :

שווה בדיקה :)

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן רק שלא הבנתי מה שם המוצר ומי משווק אותו... מה אני מפספס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לינק מתחת לסרטון :

http://www.customgadz.com/store/product.php?id_product=16

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה עדיין - מאוד מוגבל.

עוד קצת זמן לדעתי וכבר נתחיל לראות דברים הרבה יותר מתאימים.

היום ראיתי בDX טאבלט 10 אינטש ב1000 USD שהוא ממונע ע"י WIN7 ויש לו SSD 64GB וגם יש לו 3G וUSB

הבעיה - אין לו HDMI ואין לו מקלט GPS

מספיק והיו לו את השניים האלה וזה כבר פתרון ממש נהדר לתחום הרכב - רק היה עדיף שיגיע בגרסאת 7 אינטש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקנו אותי אם הבנתי נכון - אבל זה לא מיועד ספציפית לHTC אלא זה מיועד למערכות הפעלה מבוססות אנדרואיד נכון?

תיקון - לפי htcpedia.com זה עובד רק עם HTCSense 4 ומעלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שפרויקט Mimics שכמובן מוכר לי לא מעט זמן הוא פתרון שונה:

1. מתאים כרגע רק לבעלי אייפון (עד כמה שאני מעודכן) - אני איש אנדרויד עד שיגיע WP8 עם תמיכה ראויה באפליקציות.עברית.

2. הרבה יותר יקר.

3. לא מתאים לחיבור מכשירים של אחרים (הפתרון שלי עובד גם על אייפון/אנדרויד/ווינדוס וכל התקן תומך DLNA.

אני מזכיר לכם שאחת הדרישות שלי היו לעשות מינימום שינויים ברכב, ברכב הקודם התלבטתי לגבי פרויקט טאבלט ואפילו windows 8 preview בזמנו...וכמו שכבר כתבו פה, זה עדיין לא שם.

מי שמעוניין במשהו דומה שווה לבדוק את http://www.kivic-one.com/ שעדיין לא מוכנים עם מוצר אבל יכול להיות מאד מעניין.

בעקרון אם תעשו את מה שאני עשיתי עם טאבלט תגיעו למשהו ממש לא רע ובלי כל החוטים המיותרים.

לגבי החיבור, היתרון ב-Media Link HD זה היכולת לשתף מסך במקביל לפרוטוקול DLNA לשידור מוסיקה ווידאו. בגלל זה אפשר לראות על מסך הטלפון Waze ובו בזמן לשדר סרט ב-DLNA למסכים.

עוד טיפ קטן לבעלי דיסקברי 3 (אם יש פה כאלה), יש בחור בריטי ששולח מודול BT של דיסקברי 4 שמותאם ל-3 ובכך פותר את כל הבעיות עם חיבור טלפונים חדשים לפרטים http://www.bluetoothexchange.co.uk/ - לקח לי חודש למצוא את הפתרון הזה :)

וטיפ אחרון - כדי להפעיל את היציאות של המסך AV1 למשל יש לכוון את הדיפ סוויטש מתחת למסך בהתאם לתרשים הבא http://www.disco3.co.uk/forum/topic475.html.

אם זה יעזור למישהו בעתיד...אני שרפתי על זה המון זמן.

החיבור למכשיר HTC One הוא הטיבעי והפשוט ביותר, סמסונג עובדים על פתרון דומה ל-S3, ופתרונות אחרים מבוססים DLNA יעבדו ללא שיתוף מסך ורק עם שידור סרטים ומוזיקה.

הטלפון ממוקם ממש קרוב ומאד מאד נח לי לשולט על זה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...