Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במסך או בכרטיס מסך לנובו N200

R'n'B
שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

במחשב נייד מסוג לנובו 3000 N200 הופיעה תקלה מוזרה.

המסך נראה כאילו מציג 16 צבעים וכל אנימציה בקושי זזה.

תמונה 1 שצולמה באייפון

img0874a.jpg

בחיבור המחשב למסך חיצוני הכל נראה תקין.

תמונה 2 שצולמה באייפון:

img0876q.jpg

תצלום מסך:

badscreenshot.jpg

מה לדעתכם הבעיה?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשעולה החלונות, איזה דרייבר רשום במתאם תצוגה? אגב הn200 שלך עם כרטיס של נוידיה?

עריכה: עכשיו ראיתי את התמונות כשהמחשב מחובר למסך חיצוני, לפי זה כנראה מדובר בבעיה בכבל של המסך/מסך. אך עדיין תרגיש חופשי לענות לי על השאלות הראשונות :).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק אתמול הטרדתי את ארז לגבי לנובו G550 שחצי המסך הימני שלו הפסיק לתפקד.

פירקתי את גב המסך כדי להגיע לקונקטור. שיחקתי איתו קצת ופתאום הופיעו קווים צבעוניים במקום החצי המת.

בדיעבד, לא הקונקטור היה אשם ולא הכבל, אלא אחד המקטעים של הסלוטייפ הצהוב ( שהוא בעצם כנראה סוג של FLEX CABLE)

נראים פה בחלק העליון של התמונה (6 מקטעים) :

-lenovo-ibm-x200-12-1-lcd-screen-.jpg

עברתי על כל אחד מהם עם הציפורן עד שהגעתי לאחד שכשנגעתי בו, חצי המסך התקול התחיל להשתנות קצת. עברתי על אותו אחד בצורה יסודית עד שהגעתי לנקודה שפתאום חצי המסך חזר לתפקד.

עברתי שוב הלוך חזור עם הציפורן עד שזה כבר החזיק לבד. עכשיו נראה כמה זמן זה יחזיק :)

תודה גם לחבר הפורום Niro Levy בעל מחשב זהה שיצא מלך והסכים שאפרק את המסך שלו כדי לבדוק מאיפה נובעת הבעיה.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם במסך חיצוני הכול תקין, מספר אופציות:

כבל מסך דפוק או לא יושב כמו שצריך.

מסך תקול.

חיבור בלוח האם שיוצא למסך תקול (נדיר).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שצריך לפרק את כל הלפטופ, מספיק לפרק רק את 6 הברגים שנראים בתמונה (בעצם מתחבאים מתחת לעיגולי גומי קטנים - 4 למעלה, 2 למטה). אמורים להיות פיליפס רגילים לחלוטין.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בת״א לשבוע הזה ולצערי לא שמעו פה על כלים. יש לי בבית סט מברגים שהשתמשתי בהם לתיקון מחשבים ניידים, אבל זה יצטרך לחכות לסופ״ש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בת״א לשבוע הזה ולצערי לא שמעו פה על כלים. יש לי בבית סט מברגים שהשתמשתי בהם לתיקון מחשבים ניידים' date=' אבל זה יצטרך לחכות לסופ״ש.[/quote']

בסך הכול צריך מברג פיליפס, זה לא משהו מסובך מדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה המק"ט שרשום לך על הכבל של המסך? או אם אתה לא מוצא, אז מה הFRU של הנייד?

יש לי איזה פגר של N200 בחנות, אוכל לבדוק אם יש לי את הכבל המתאים, אם לא יעבוד אז החלפת מסך הינה בלתי נמנעת.

אגב, מסך 15.4 יקר יותר כיום ממסך 15.6 LED חדש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...