Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויכוח על חניה (מה זה משנה אם זה היה היום/שלשום או לפני שנה) נא לכתוב כותרת עניינית

Yoni93
שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב. שמי יוני, נהג חדש בעל רשיון שנה וחצי.

אני גולש זמן רב בפורום, אך זוהי הודעתי הראשונה. :-D

היום נסעתי לקניות במאפיה עם אמי, מאחר ולא הייתה חניה צמודה למדרכה נאלצתי להיכנס ל"חניה מאולתרת", כלומר לאזור שצמוד למאפיה (ככל הנראה מפעל) שבו יש שטח גדול. לפני שנכנסים לאזור זה צריך לנסוע בדרך שבה יכולים להכנס 2 וחצי מכוניות (דרך זו היא כניסה לאזור עם השטח הגדול ויציאה ממנו). בחרתי להחנות את הרכב בצידו הימיני של הדרך שבה יכולים להכנס 2 וחצי מכוניות , כלומר השארתי מקום (מקום כזה שגודל של מכונית וחצי יכולה לעבור) לרכבים שרוצים לצאת משטח זה/להכנס לשטח זה. כעבור מספר דקות הגיעה נהגת וחנתה בצידו השמאלי של הדרך שבה יכולים להכנס 2 וחצי מכוניות, כלומר היא השאירה מקום בגודל של חצי מכוניות לצאת משטח או להכנס אליו, או במילים אחרות: כרגע רכבים לא יכולים לצאת או להכנס. פניתי לנהגת ואמרתי לה שהיא חסמה את היציאה ואת הכניסה, והיא טענה שהיא חונה שמה כל פעם שהיא מגיעה למאפיה ושאני לא חניתי בסדר. אמרתי לה שמאחר ואני הגעתי לפניה אז עליה להזיז את הרכב, ומרגע זה המשכנו להתווכח עד שאמי חזרה מהקניות. חשוב לציין שלא היו תמרורים באזור.

אשמח לשמוע את דעתכם על המקרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראתי כל מילה אבל אני כבר כמה דקות מתלבט מה זה ״חנייה מאולתרת״. באיזה צבע אבני השפה? אפור? כחול לבן? וורוד?

חוץ מזה,

עשית טעות שבכלל נכנסת לוויכוח עם הגברת. אנשים כאלה כל כך טיפשים שהם אפילו לא מבינים עד כמה הם טיפשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון זה תלוי האם החנייה המאולתרת היא חוקית או לא.

אם לא- אז שניכם לא בסדר ולא משנה בכלל מי היה שם קודם.

אם חוקית, מה שלא נראה לי הגיוני, כי אם שתי החניות שלכם חוקיות, זה אומר שמישהו היה מטומטם מספיק ליצור 2 חניות חוקיות, שגורמות לכך שאם חונים בשתיהן, אז אין מעבר לרכבים.

מבחינת היגיון, כן היא קצת חסרת הבנה. אני גר בנתניה וזה קורא המון באחד הרחובות המרכזיים של העיר (שמואל הנציב), כאשר מישהו חונה בחנייה כפולה, ואז מגיע הגאון ממול שחייב לעמוד בחנייה כפולה דווקא מול זה שכבר עושה זאת, גם אם אתם עושים עבירה, לפחות תקפידו לעשות את זה בשכל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה גם ככה נשאר ליד הרכב בשביל מה לבזבז אנרגיות על ניסיון לחנך אנשים חסרי בינה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראתי כל מילה אבל אני כבר כמה דקות מתלבט מה זה ״חנייה מאולתרת״. באיזה צבע אבני השפה? אפור? כחול לבן? וורוד?

חוץ מזה,

עשית טעות שבכלל נכנסת לוויכוח עם הגברת. אנשים כאלה כל כך טיפשים שהם אפילו לא מבינים עד כמה הם טיפשים.

כפי שנאמר בהודעה הראשונה, אני החנתי את הרכב ב-דרך הכניסה לשטח הגדול, כלומר באזור שבו יכולים לעבור 2 וחצי מכוניות (משול לכביש דו סטרי בעל נתיב אחד נסיעה לכל כיוון, כאשר נתיב אחד קצת עווה). לא היו אבני שפה, אלא ה-דרך הייתה תחומה בקירות.

דבר ראשון זה תלוי האם החנייה המאולתרת היא חוקית או לא.

אם לא- אז שניכם לא בסדר ולא משנה בכלל מי היה שם קודם.

אם חוקית, מה שלא נראה לי הגיוני, כי אם שתי החניות שלכם חוקיות, זה אומר שמישהו היה מטומטם מספיק ליצור 2 חניות חוקיות, שגורמות לכך שאם חונים בשתיהן, אז אין מעבר לרכבים.

מבחינת היגיון, כן היא קצת חסרת הבנה. אני גר בנתניה וזה קורא המון באחד הרחובות המרכזיים של העיר (שמואל הנציב), כאשר מישהו חונה בחנייה כפולה, ואז מגיע הגאון ממול שחייב לעמוד בחנייה כפולה דווקא מול זה שכבר עושה זאת, גם אם אתם עושים עבירה, לפחות תקפידו לעשות את זה בשכל.

לא היו תמרורים באזור, לכן לא ידוע לי אם חוקית או לא.

אם אתה גם ככה נשאר ליד הרכב בשביל מה לבזבז אנרגיות על ניסיון לחנך אנשים חסרי בינה?

בגלל העקרון. כאשר הנהגת הגיעה ועצרה את הרכב במצב שבו היא חוסמת את הדרך לחץ הדם שלי עלה מעט (טיפה עצבים) והחלו לעלות בי מחשבות של אגואיסטיות, חוסר התחשבות ו"אתה לא תגיד לי איך לנהוג", לכן לא יכולתי לעצור את עצמי ולהעיר לה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הבנתי נכון, שתי החניות לא חוקיות, כי אתם חונים על נתיב נסיעה. זה כמו שתיסע בעיר, תעצור על הנתיב הימני ותלך לעשות קניות, ואז יבוא מישהו ויעצור על השמאלי וילך לעשות קניות, ואתם תריבו מי כאן לא בסדר. שניכם לא בסדר.

וכבר אני אומר לך, זה שכולם עושים את זה לא אומר שזה חוקי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי את הסיטואציה והגיאוגרפיה של האזור. לא הצלחת להסביר האם החנייה חוקית. יש מדרכה? באיזה צבע היא?

אזור הכניסה תחום ב2 קירות, כך שהרוחב של 2 הקירות הוא כזה שיכולים לעבור בו 2 וחצי מכוניות (לצורך כניסה ויצאה של מכוניות). אין מדרכה ואין כלום. אני עצרתי את רכבי בצד הימין של הכביש, ואחרי בא הנהגת שעצרה בצד השמאלי, משמע: נשאר מקום בגודל של חצי מכונית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוריד את ה"אם הבנתי נכון" מההודעה שלי, וזו התשובה לשאלה שלך: "מי לא בסדר?"

שניכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הבנתי נכון, שתי החניות לא חוקיות, כי אתם חונים על נתיב נסיעה. זה כמו שתיסע בעיר, תעצור על הנתיב הימני ותלך לעשות קניות, ואז יבוא מישהו ויעצור על השמאלי וילך לעשות קניות, ואתם תריבו מי כאן לא בסדר. שניכם לא בסדר.

וכבר אני אומר לך, זה שכולם עושים את זה לא אומר שזה חוקי.

המצב שתיארת הוא שונה מכיוון שלעצור בנתיב הימיני בעיר היא עבירה בגלל אחת מ2 המקרים הבאים:

- יש אבני שפה בצבע אדום-לבן האוסרים על עצירה וחניה של הרכב.

- יש תמרור בכניסה לעיר האוסר על עצירה וחניה של הרכב.

אין ספק שאתה צודק.

אבל אם היא כל כך טיפשה מה כבר היית יכול לעשות? להרביץ לה? כן. :):oops:

להסביר לה בצורה יפה שמה שהיא עשתה לא נכון הגיונית (מה שעשיתי) וציפיתי שהיא תביע הסכמה. במקום זאת, היא התחילה להרים את קולה, ומשפט המחץ שלה היה "חמוד, רואים שאין לך הרבה זמן רשיון", דבר שהרתיח את דמי אבל נמנעתי מלהגיב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מדרכה אדומה, נניח ויש מדרכה אפורה עם מפרץ חניה, ואני עוצר בחנייה כפולה, אין לי שום מדרכה.

הדבר השני שכתבת הוא הדבר הכי הזוי ששמעתי בחיים, באיזו כניסה לעיר? ואם באתי מתוך העיר? מה אני צריך כל פעם לצאת מהעיר כדי לראות תמרורים?

וזה בכלל לא משנה המצב שתיארתי, הוא רק היה דוגמה.

אתה העמדת את רכבך בנתיב נסיעה ובכך ביצעת עבירה!!! העבירה נקראית: "עצירה (או חנייה) המפריעה לתנועה."

אז כן, היא ממש חסרת הבנה והיגיון, אבל גם אתה לא תלית שכולה תכלת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה העמדת את רכבך בנתיב נסיעה ובכך ביצעת עבירה!!! העבירה נקראית: "עצירה (או חנייה) המפריעה לתנועה."

אז כן, היא ממש חסרת הבנה והיגיון, אבל גם אתה לא תלית שכולה תכלת.

עקרונית אתה צודק, אבל מעצבן אותי שהיא ראתה (או שלא) שכבר עצרתי בצד ימין, למה לשחק אותה ראש קטן ולעצור במקביל אלי בשמאל ולחסום את התנועה? ציפיתי שהיא תפעיל קצת הגיון מוטורי, ולא תשתמש בטענה של "אני כל שבוע חונה פה".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...