Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בסיאט לאון FR חדשה

Avilun
שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב לכל חברי הפורום

אני בדרכי להזמין לאון FR חדשה עם 211 כ"ס וכל התוספות המענינות.

באמת מרגש להיפרד מסכום כסף כזה... אבל חיים רק פעם אחת, ואי אפשר לדעת מה יקרה לנו מחר.

השאלה כזאת- מה צריכת דלק האמיתית של הרכב?

נתוני היצרן אומרים 1/11 , מנסיון שלכם למי שיש FR מה צריכת הדלק של הרכב? (אם אני נוסע כמובן רגוע ובכיף)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

כן.

אבל אם אתה נוהגע כל הזמן רגוע ולא עובר 2500 סל"ד אז חסוך לך 30K ש"ח ולך על ה1.8TSI.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+ 1.ניתן להוציא תצרוכת דלק מעט טובה יותר מהמנוע הזה בנסיעות בין עירוניות, אבל וזה אבל גדול - אתה תתפתה ללחוץ. בייחוד בעיר. תקנה ותהנה, הרי אמרת - חיים רק פעם אחת. (זה לא סלוגן של רכב אחר? :roll: )

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן.

אבל אם אתה נוהגע כל הזמן רגוע ולא עובר 2500 סל"ד אז חסוך לך 30K ש"ח ולך על ה1.8TSI.

עידן

כן אבל האבזור עם ה FR מדהים! וגם אני אוהב איך שהיא נראה, ואני דווקא מאוד אוהב ללחוץ, אבל הכל בטעם טוב!

יותר מפחיד אותי הנושא של תאונת הדרכים שבגלל טעות קטנה אפשר לעבד את כל היפה הזה לתמיד :?

+ 1.ניתן להוציא תצרוכת דלק מעט טובה יותר מהמנוע הזה בנסיעות בין עירוניות, אבל וזה אבל גדול - אתה תתפתה ללחוץ. בייחוד בעיר. תקנה ותהנה, הרי אמרת - חיים רק פעם אחת. (זה לא סלוגן של רכב אחר? :roll: )

צודק יש איזה רכב שמשתמש בזה, אם אני לא טועה VW.

כמה אתה עושה בקופרה למיכל מלא של 55ליטר למשל? נגיד אתה נוסע לטיול עם האישה לצפון בכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההבדלים בצריכת הדלק בין הציפייה שלך למצב בפועל - זניח לעומת עלות קניית הרכב.

תעשה את החשבון לבד.

אם אתה מפחד מתאונות דרכים, עדיף שתקנה רכב שמתאים ליכולתך ובעודף קח קורס נהיגה מתקדמת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלנו בת חודש והמחשב מראה במצטבר מיום הקנייה -1-9.5 של 95 אוקטן בנסיעות מעורבות ,פקקי בוקר,מאוצי לילה ושיוטי אילון-לאורך 2000 קמ ראשונים, אני צופה שזה עוד ישתפר בהמשך.

הכוונה ללאון FR כן .....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה צריכת הדלק של הרכב? (אם אני נוסע כמובן רגוע ובכיף)

קח בחשבון שמכוניות ברמת ביצועים כזו, במיוחד עם מומנט גבוה בסל"ד נמוך, מאיצות במהירות (יחסית) ובתחושת חוסר מאמץ גם בלחיצה חלשה יחסית. זה מתקשר ל"רגוע ובכיף" - וזה צורך דלק...

בכדי לסוע ממש חסכוני או למצות את פוטנציאל החסכון, ממש תצטרך להתאמץ (ולכבוש את יצרך). לחיצה עדינה מאוד והחלפות הילוכים בסל"ד נמוך.

לא קונים מכונית כזאת בשביל לסוע ככה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההבדלים בצריכת הדלק בין הציפייה שלך למצב בפועל - זניח לעומת עלות קניית הרכב.

תעשה את החשבון לבד.

אם אתה מפחד מתאונות דרכים, עדיף שתקנה רכב שמתאים ליכולתך ובעודף קח קורס נהיגה מתקדמת.

לא אין לי בעיה עם נהיגה, עד היום לא הייתי מעורב אף לא בשריטה בחניה, הכוונה שלי הייתה שברכב כזה רוצים ללחוץ עוד ועוד :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Avilun היקר,

על פי הדברים שרשמת (וייתכן ואני טועה אז תתקן אותי) זה נשמע כאילו לא החזקת בעבר רכב עם מעל ל 160 כו"ס ומומנט גבוה בסל"ד נמוך?

אני שואל זאת כדי שלא תתאכזב (וחס וחלילה לא מהכוח של הרכב כמובן..) נשמע כאילו אתה דואג לצריכת הדלק וכו', ברכב מוקצן (שוב יחסית) כמו הקופרה / FR לא מחפשים להוציא את ה 1 ל 13 וכו' זה רכב שבאמת באמת קונים נטו עם הלב וצריך להיות מודעים לנושא אחרת מה הטעם? לנסוע כל היום על 2.5 סל"ד, לא שאני אומר שבכל רמזור תצא על פול גז אבל הבנת את כוונת המשורר.

בכל אופן, תשקול גם את הכיוון של TSI 1.8 כמו שרשמו למעלה, תעשה כמה נסיעות מבחן ותראה אם באמת תוספת הכוח נחוצה לך (משהו שאפשר לסדר גם בצ'יפ על ה 1.8 הותיק ב 2500 שקל)

שיהיה הרבה בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צודק יש איזה רכב שמשתמש בזה, אם אני לא טועה VW.

כמה אתה עושה בקופרה למיכל מלא של 55ליטר למשל? נגיד אתה נוסע לטיול עם האישה לצפון בכיף

אכן. זה נאמר בסוג של ציניות... :lol:

אני עושה כ-450 ק"מ לטנק בנסיעה משולבת.

בלחיצות אני מגיע גם לצריכה של 1 ל-4.

דובר רבות בפורום על ההפרש במחיר בין רכב חסכוני לרכב 'פחות' חסכוני.

בסופו של יום (או - שנה) לא יהיה מדובר בהפרש של אלפי שקלים אלא מאות שקלים בלבד...

שווה את ההפרש.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן כן, צריכת דלק ב-1.8 TSI הינה 1:10 עד 1:9 ככה בנסיעות סבבה ורגועות ואמרו פה נכון, צ'יפ קטן ואתה בשקט ב-200 כ"ס או יותר על מנוע 1.8 טורבו וזה בהחלט לא רע.

תשקול עד כמה חשוב לך עניין הדלק כי לא משנה איך תיסע על ה-FR היא תשתה לך יותר מ-1.8 TSI, אני יודע כמה זה מפתה אבל פתחת את השרשור מסיבה מסויימת אז תשקול. אני אישית בעל 1.8 TSI ותאמין לי מדובר ביופי של רכב שיודע גם להאיץ ויש לו כוח, אל דאגה. קח נסיעת מבחן ותבדוק.

יום טוב,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שלפני שאתה קונה רכב, כדאי שקודם תבדוק מה הצרכים שלך מהרכב, ואולי יש אופציות יותר מתאימות.

אם אתה קונה רכב שהוא יחסית מהיר, ואסז שואל על צריכת דלק, זה טיפה טיפשי. זה כמו לקנות רולס רויס ולשאול מה עלות האחזקה (טיפול 10,000 נניח).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...