Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוודא שמצבו של הרכב נשמר תקין, שהעבירו את הרכב טסט כמו שצריך ולא עשו קומבינה או חלטורה וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עד כמה שידוע לי עושים את זה לרכבים בשנתון ישן ולמוניות,

מישהו יודע מה הקריטריונים שעל פיהם עוצרים רכב לבדיקה?כמובן מעבר לרכב שמושך תשומת לב מבחינה חיצונית.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

המטרה המוצהרת היא לדאוג שרק רכבים תקינים ייסעו בכבישי ישראל.

המטרה האמיתית היא להכניס עוד כסף למדינה מהדו"חות.

פורסם

זה לא נראה לי אפקטיבי, הרי אנשים לא דואגים לתקינות הרכב שלהם מחשש שיעצרו אותם לבדיקה כזאת. וכמות הרכבים שהם תופסים מזערית , כך שהכבישים עדיין נשארים עם אותם רכבים עם ליקויים, אם קיימים.

פורסם

נכון,אבל זה עדיף מכלום. פחות אחד יותר נחמד:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כנראה שמספיק אנשים לא דואגים לתקינות רכבם. כאשר עורכים מבצעים המכוונים לסקטורים מסויימים, במיוחד רכבי הסעה, אנחנו קוראים דיווחים על עשרות אחוזים מהרכבים שנבדקו ונמצאו לא תקינים. אני מניח שמרבית הרכבים שנבדקים אינם מדגם 2013, אבל אלה הרכבים שבהם נוסעים ילדינו, וצריך לברך על כל רכב לא תקין שמורד מהכביש ומוחזר רק לאחר תיקון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, למרות הכול, בתור חייל יצא לי מספיק לנסוע בתחבורה ציבורית (תודה לאל, ממחר אגיע עם הרכב),

ונתקלתי באינספור אוטובוסים ומוניות שירות במצב מזעזע, גם חיצונית וגם מכנית (גירים נוקשים, רעשים הזויים מהמנוע, חריקות נוראיות בקבינה).

עובדה שלמרות הכול, יש רכבים זוועתים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בבורסה יש להם כבר עמדה קבועה למוניות

עושים בדיקות זיהום, בטיחות וכאלה.

לפי דעתי צריך להקפיד יותר על רכבים ישנים כמו סובארו פשע וטנדרים שהם הכי מזהמים. אני בכלל לא מרחם על אלה שנוסעים ללא ממיר ופולטים פי כמה וכמה כמות עשן ומזהמים בצורה בלתי נסבלת.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
אני בכלל לא מרחם על אלה שנוסעים ללא ממיר ופולטים פי כמה וכמה כמות עשן ומזהמים בצורה בלתי נסבלת.

על אלו שהרכב שלהם פולט כמות של עשן שחור אני לא מרחם,

על אלו שנוסעים מאחוריהם אני מרחם.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

בדרך לעבודה אני עובר בכביש שבדרך קבע, פעם בשלושה שבועות עומדת שם ניידת בדיקת רכבים של משרד התחבורע.

הם אף פעם לא עוצרים רכבים חדשים/נוצצים לבדיקה, לרוב התור שם מורכב מכל מני טנדרים\סטיישנים\MPV ישנים..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...