Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הVTR ה-1 שלי הראתה אמינות טוטאלית ובעקבות פטירתה טרם עת החלטתי לחפש יורשת ולאחר 5 שנים בטוטאל עם הדגם-

אני יכול להעיד שהרכבים אמינים מאוד, בניגוד למוסכמות הצרפתית.

פורסם
הVTR ה-1 שלי הראתה אמינות טוטאלית ובעקבות פטירתה טרם עת החלטתי לחפש יורשת ולאחר 5 שנים בטוטאל עם הדגם-

אני יכול להעיד שהרכבים אמינים מאוד, בניגוד למוסכמות הצרפתית.

אני עם 307 2005 כבר כמה שנים (טפו טפו טפו) לא עושה שום בעיות,

אין מה לעשות התמורה שמקבלים ביחס למחיר בצרפתיות מאוד גבוהה.

פורסם

אם אין סכום כסף נזיל בצד לישור קו מקיף לרכבים האלו, הייתי מוותר.

הרכבים מזדקנים וזה ממש לא זה לנסוע על מאה ושש או קליאו כאלו ללא רענון של מכלולי השלדה.

מבחינת הנהיגה שתיהן מדהימות עם אופי מעט שונה כאשר הראלי מדוייקת יותר ואילו הקליאו פראית יותר.

שתיהן מהנות בטירוף, רק שלרנו יש גם מנוע מטריף עם שתי קומות. ואגב המנוע הזה גם יקר יותר לאחזקה בצורה משמעותית מהפזו.

כמו כן הרנו מודרנית בהרבה כולל בטיחות מצויינת ואבזור מלא.

נשלח באמצעות סמארטפון סמסונג גלקסי s3

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

נכון שלרכב בן 15 הוחלפו רוב החלקים החשמליים אבל הדגמים 106/סקסו ספורטיביות מבחינה מכנית מחזיקות מעמד מעל ומעבר.

לא יודע מה כולם פה קודחים שלהחזיק אחת עולה יקר...

הרכב שלי עבר 240K ק"מ, הסרן האחורי שקט, המשולשים מקוריים ועל הציריות הוחלפה גומיה אחת פעמיים (כי בפעם הראשונה הבעלים הקודם שם תחליפי)

וכאשר יש תקלה מכנית - היא לא עולה ביוקר כי החלקים המכניים מאוד נפוצים.

חלפים חשמליים מקוריים עלולים לעלות ביוקר (יחסית) אבל יחסית לתיקון של רכב מודרני זה בחלט נסבל

מה שכן הטיפולים זהים לעלות חלקים של רכבים חדשים במידה ושמים חלקים איכותיים (ברקסים, שמן וכו')

רק בעיה מטרידה ב 106/סקסו וזה כבר נאמר - בטיחות...

לרוב עם מטפלים ברכבים האלו עם חלקים מקוריים ולא עושים כל מיני קומבינות חשמל - הרכב מפגין אמינות, נקודה

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אם אין סכום כסף נזיל בצד לישור קו מקיף לרכבים האלו, הייתי מוותר.

הרכבים מזדקנים וזה ממש לא זה לנסוע על מאה ושש או קליאו כאלו ללא רענון של מכלולי השלדה.

s3

יש לי משהו כמו 7 לעשות ישור קו לרכב (תלוי בכמה אני יקנה אותו)

מה מומלץ לעשות בישור קו? או שללכת לפי הבדיקה?

פורסם

להתחיל מלבדוק את כל הגומיות\תושבות שמשמנות פלאים את הרכב, אחרי זה לבדוק שאין נזילות מאטמים שהתייבשו או צינורות יבשים. תבדוק באיזה מצב הרצועה אם אין לך מושג איך טיפלו ברכב אולי שווה גם להחליף שמן. להחליף או לנקות פילטרים לבדוק את המצב של הברקסים והצמיגים. בקיצור לא חסר מה לעשות תבדוק מה הכי נכון לסדר אגב נראה לי שתקציב של 7 אלף בהנחה וזה 106 ראלי אמור להספיק ליישור קו...

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...