Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

ניגשתי היום לעשות טסט שנתי לרכב שלי (קורולה - אלפיים ושמונה),הטסטר אמר הכל תקין מלבד נקישות בהגה, לך למוסך לסדר ותחזור אלי תוך שבוע.

ניגשתי למוסך שהטסטר הציע לי, והוא הרים הרכב ובדק וקבע שהמוט שמחבר בין ההגה למסרק הגלגלים לקוי וצריך להחליף המוט.

הוא מבקש ע"ז 1300 כולל עבודה ומע"מ.

רציתי לשאול אם המחיר סביר.

כמו"כ הרכב נקנה במגרש לפני 5 חודשים, האם לא אמור להיות לי אחריות לזה?

פורסם

ככלל ברזל לא הולכים למוסך שהבוחן ממליץ עליו!

לך למוסך אחר ותבקש בדיקה והצעת מחיר ועם זה תחזור לפה ותשאל

האם קבלת איזשהי אחריות עם הקניה?

פורסם

ניתנה אחריות על גיר, שילדה, מנוע.

האם בדיקה במוסך לשם איבחון וקבלת הצעת מחיר היא ללא תשלום?

פורסם

הצעת מחיר שקיבלתי לפני כמה דק' ממוסך אחר:

450 ש"ח, כשאין צורך להחליף את המוט אלא לעשות הידוק שם בין המוט למסרק, ולדעת המוסכניק זה אמור לפתור את הבעיה.

פורסם

לפי דעתי הלא מחייבת:

אמרת מיגרש,אמרת הכל, אם הרכב יד פרטית, אני חותך, בטח עבר כמה נסיעות שטח דיונות בשבת וכאלה , כמה מידרכות שבטעות(או לא בטעות) אולי כמה באמפרים שחלפו להם במהירות תלת סיפרתית...לא נורא,

הכל ניתן לתקן בסופו של דבר....או שלא!

אם תרצה המלצה למוסך טוב בצפון , יש לך את מוסך רימון בק.חיים. לפחות הוא אמין וישר כמו סרגל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מה הקשר "אמרת מגרש אמרת הכל"? ממש לא מחייב. רוב הרכבים בארץ הם יוצאי ליסינג. מצטרף לגשת לחוות דעת נוספת.

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

• תוכן חדש...