Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2009

jonda
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהדיון נטחן עד דק בפורום, אך בכל זאת אשמח לעזרה.

אני מחפש רכב משפחתי אוטומטי משנים 2008-2009, בסכום של עד 50k.

בקרסו טרייד אין יש מבצעים לחברי הסתדרות המורים ודרכם קבלתי את ההצעה הבאה.

רנו מגאן 2009, 61000 ק"מ, פרטית יד ראשונה.

המחיר עליו דובר הוא בין 48k-46k.

אני מקבל את ההטבות הבאות:

ביטוח מקיף+חובה לשנה מתנה.

מימון עד 50k ללא ריבית והצמדה.

התחייבות לרכישה עתידית במחיר מחירון.

וכמובן, שלוש שנות אחריות יבואן "מפגוש לפגוש". יש לציין כי כל כניסה לתיקונים הינה בהשתתפות של 300 ש"ח.

אשמח לשמוע מאנשים שבבעלותם או מכירים מקרוב את הרכב ממה אני צריך לחשוש.

על פניו זה נשמעת לי עסקה עם סיכון מאוד קטן מבחינתי, שכן אני לא צריך לדאוג מתיקונים יקרים, או מלהיתקע עם הרכב עוד שלש שנים.

מצד שני אני ובוודאי אישתי, לא בנויים להיתקעות בצייד הכביש או באמצעו.

תודה רבה

פורסם

עזרתי לחבר בעסקה זהה, הרכב אצלם כחצי שנה והם מרוצים מאוד.

השירות מצוין, מבצעים יישור קו מלא, ועם כל מה שניתן מסביב (ששווה לא מעט כסף) העסקה בהחלט טובה.

הנתונים נשמעים מצוין: בדוק היטב את כל הפרטים, היסטוריית טיפולים, תאונות, רכיבים עיקריים (למשל הגיר), צמיגים- זה לא נכלל כמובן באחריות, אבל הם יחליפו לך אותם, כמובן אם הם לא תקינים או יבשים ואם קצת תתעקש. כמו כן, אם הטסט קרוב (חודשיים ומטה) תבקש שיהיה עליהם, עם קצת אסרטיביות הם לא יפילו את העסקה בגלל זה.

אל דאגה, הסיכוי שלך להיתקע בצד הכביש הוא מזערי (כמובן שיכול להיות) וזהה לכל רכב סטנדרטי אחר מהשנתון הזה (אם לזה התכוונת).

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

שלוש מאות שקלים השתתפות? גם אני קרוב לסגור עסקה כזאת בקרסו ולא ידעתי על הסכום הזה... זה ממש כתוב באותיות קטנות? אם ככה אז אפשר לפשוט את הרגל עם הרכב הזה.

פורסם

שבת שלום,

לי יש מגאן 2008 כבר ארבעה חודשים והרכב רק מפתיע אותנו לטובה !!!חסכוני,מרווח טיפול כל 30000 ק"מ ועוד

עיסקה מצויינת למבינים !!

פורסם

תודה רבה.

בדיון שהיה פה לפני חצי שנה, היו מספר חברים שבדיוק קנו את האוטו לאנוס,צביקי). אם אתם רואים אשמח לשמוע עדכון

• תוכן חדש...