Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי עכשיו לסלקום ,למרות כל מה שנאמר כאן ,חשבתי לתת להם צ'אנס -

אחרי הכל אני לקוח שלהם כבר 10 שנים.

ההצעה שקיבלתי על טאבלט,מכשיר חכם וחבילה השאירה אותי עם פה פעור.

אמרתי לנציג : "טוב,אני משער שאין ברירה ,אז בוא נפרד כידידים",

הוא אפילו לא התאמץ לשכנע אותי ויתרה מזאת הוא עוד הוסיף :

"עדיף שתעבור להוט".

roee- יש אפשרות לשמוע ממך תגובה בהקשר דבריו של liviur?

כי המכשיר שהצעת מצא חן בעיניי.

Gn'f'R

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התקשרתי עכשיו לסלקום ,למרות כל מה שנאמר כאן ,חשבתי לתת להם צ'אנס -

אחרי הכל אני לקוח שלהם כבר 10 שנים.

ההצעה שקיבלתי על טאבלט,מכשיר חכם וחבילה השאירה אותי עם פה פעור.

אמרתי לנציג : "טוב,אני משער שאין ברירה ,אז בוא נפרד כידידים",

הוא אפילו לא התאמץ לשכנע אותי ויתרה מזאת הוא עוד הוסיף :

"עדיף שתעבור להוט".

זה בדיוק מה שהנציגה של סלקום אמרה לי, הם כנראה לא מאמינים שתעזוב אותם.

אבל ברגע שתתחיל את תהליך הניוד הם יתקשרו אליך וישאירו הודעות מ"מחלקה מיוחדת", ואתה תקבל הצעה מאוד קרובה למה שמציעים המתחרים.

המספר שלהם זה 5566*

פורסם

עם כל הכבוד - לא חבל למסור לבת שנתיים מכשיר יקר ועדין כטלפון עם מסך מגע או טאבלט? היא בת שנתיים, מה שהיא צריכה זה ספרים, נייר ועפרונות, בובות ומכוניות משחק, ושבנסיעה ארוכה אבא או אמא יספרו לה סיפורים שיעסיקו אותה. בעוד כמה שנים היא תגיע לגיל שבו הטאבלט או מה שיהיה אז, יתאים לה ואז שקול מחדש את הרכישה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי ערן, מניח שצודקים אלו המציעים רכישה בנפרד מבחינה צרכנית.

לאור גיל הילדה, אני עם ספריאל, ולא רק בגלל החשש לשבור מכשירים, אלא הדברים האחרים שאמר.

נ.ב תדחפו חמישה שה צעדים? ועוד כותרות- המנהלים משתוללים בחופש הגדול.

פורסם

ליביו מבין הרבה יותר גדול ממני בעניינים האלו, אין לי ספק. מציע לך לאור זאת לעשות את הבדיקה. אני לא נתקלתי בבעיות של תוכן, אבל אני גם לא בדיוק צרכן טיפוסי של לומדות לבני שנתיים.

אישית, אני מאוהב במכשיר הזה. אם אתה מאיזור המרכז ואתה רוצה לשחק קצת עם המכשיר בעצמך, אתה מוזמן.

ולא בטוח שלתת לילד טאבלט זה רעיון יותר גרוע מלתת לילד טושים ונייר. אני זוכר שכשהייתי בכיתה ז', הייתה מנקה שאמרה שהבן שלה לא מתעסק במחשבים והשטויות האלה, העיקר שהוא נורמלי ומשחק כדורגל. והנה, הבן שלה בכלא ואני מנהל בקארספורום. Make of it what you will.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי, בני הבכור שלי נהנה מאוד לשחק כדורסל ועושה זאת מספר פעמים בשבוע. הוא גם על סף סיום לימודי הנדסה בטכניון. אין כל פסול בפעילות ספורטיבית או כל פעילות חברתית אחרת ופעילויות כאלה תורמות לילד הרבה מאוד בתנאי אחד - שהן נעשות בחברה הנכונה.

לגבי בת השנתיים - מדובר בגיל שבו חשוב מאוד לפתח מיומנויות בסיסיות, ודווקא המשחקים הבסיסיים הם אלה שיפתחו אותן. אני מצטער על כל יום שבו הבנים שלי שיחקו במחשב ולא ב"הך פטיש" או לגו או מכאנו. הדבר נכון גם לגבי בנות. כשהילדה תגיע לעצמאות היא תצטרך לדעת לתפור כפתור שנפל או להחליף אטם בברז או לבדוק מפלס שמן במכונית, ואת היכולת הטכנית היא תרכוש בגיל צעיר עם משחקים מתאימים. אולי הטאבלט יהיה ביבי סיטר יותר טוב (ואני מסופק בכך), אבל השעות שאבא ואמר יעבירו אתה עם המשחקים הבסיסיים יקנו לה יכולות ששום מחשב לא יוכל לספק.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בטוח שלתת לילד טאבלט זה רעיון יותר גרוע מלתת לילד טושים ונייר. אני זוכר שכשהייתי בכיתה ז', הייתה מנקה שאמרה שהבן שלה לא מתעסק במחשבים והשטויות האלה, העיקר שהוא נורמלי ומשחק כדורגל. והנה, הבן שלה בכלא ואני מנהל בקארספורום. Make of it what you will.

שמע, רועי:

בכלא רוכשים השכלה קרמינלית ואתה בקארספורום.

בכלא רוכשים השכלה אקדמית ואתה..עדיין בקארספורום.

בכלא חוזרים בתשובה, לומדים דרך ארץ ואתה מה? בקארספורום.

בכלא אולי הכיר את בניזרי, קצב, הירשזון- רוקמים קשרים פוליטיים, ואתה... ברווז, באגירה, [פנדוב ושאר חיות.

בכלא גיבורי ילדות כמו חנן גולדבלט, פה מקסימום מישהו מוכר גיטיאיי ישנה.

בכלא דוקטור שקשוקה למד לבשל, אתה מסתפק בפיצה מחוממת.

בכלא יחסי מין חופשי. פה בפורום אנשים מתלוננים שנוסעים קילומטרים לבליינד דייט. ובלי תוצאות.

בכלא בכל זמן נתון יש רבע ממפלגת ש"ס. בחוץ שלושת רבעי . איפה עדיף?

צריך עוד?

פורסם

הרגת אותי עם הכדורגל והכלא...:lol:

SPERIAL, התשובה לשאלה פשוטה: זאת בת.

אלא אם כן היא טום-בוי טוטאלי, יש לבנות נטייה די גורפת להיות

עדינות יותר בתפעול חפצים בגיל הזה, בהשוואה לבנים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני רכשתי את המיומנויות הטכניות שלי מאמא שלי, לא מאבא שלי. כמובן שקיבלתי משהו גם ממערכת החינוך, אבל שעורי ה"מלאכה" כבר לא קיימים במערכת החינוך.

הנס, אין לי נסיון עם בנות, מה לעשות - נולדו לי שלושה זכרים. אבל להחזיק טוש ביד כלל לא קשור במינו של הילד, זה מתאים גם לבנים וגם לבנות, כנ"ל הרכבת פאזל או משחק לוטו. ולגבי המשחקים הטכניים - ללא מעט בנות יש כשרון טכני, הבעיה היא שאנחנו, ההורים, מנווטים אותן לפי סטריאוטיפים ולא לפי יכולות. לא מדובר בלהיות טום בוי אלא בהשתתפות באחזקת הבית, או אפילו בבחירת קריירה. מה פסול במהנדסת ממין נקבה? אלי היא לא צריכה להחזיק מלחם או מברג, אבל תפיסה תלת ממדית או הבנה מיכאנית שנרכשה בבניה בלגו או מיכאנו תעזור לה. תפיסה כזו תעזור לה גם אם תבחר באחד ממקצועות העיצוב, אם אם תבחר להיות רופאה מנתחת. וד"א - גם לבן לא יזיק לדעת לבשל או לגהץ או לתקן בגד.

פורסם

התייחסתי אך ורק לסכנה שהמכשיר יישבר.

חוץ מזה ובלי קשר אני מסכים אתך במאה אחוז,

ויש אצלנו מהנדסת במשפחה למרות שרק הבנים שיחקו בלגו (טכניק בלבד! עם גלגלי שיניים ורצועות! מגיל 4!).

:wink:

אצלי בינתיים אין בנות באופק, אבל כשיגיעו אם יגיעו

יש תוכנית שלמה עם הנגרייה הביתית. והפסנתר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כדי שהיא לא תגיע לגיל 30 ותצטרך להקפיץ שרשור בן 28 שנים שהכותרת שלו היא :

"תדחפו אותי חמישה שה צעדים קדימה..."

כן כן כן,בקארספורום כי היא גם תדע להחליף צמיג ולעשות טיפול 10 לרכב (בעצם הכל יהיה חשמלי,אז לא)

יש לה הכל מהכל כולל ספרים והכרות מגיל 0 עם הגטרות שלי .

אבל הכי חשוב - יש לה את האבא הכי אוהב בעולם.

roee -תודה על ההזמנה,אבל אני מערד ,בשביל לצאת מהעיר הזו אני צריך להערך כמו שאני נערך לטיסה לחו"ל.

אבל אני כנראה הולך על המכשיר הזה (בזהירות כן,שלא ישבר).

Gn'f'R

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתמול במוצ"ש הלכתי לחנות הסלולר ופנקתי את עצמי במכשיר בחכם הראשון שלי :

סמסונג אייס פלוס , במחיר של 1389 ש"ח.

מהתעסקות ראשונית עם המכשיר זה ניכר שהוא ידידותי מאוד לתפעול ,אני רק צריך לקפוץ לסלקום להחליף את כרטיס הסים שלי,

יש לי סימ דור 2 שצריך לעוף.

Gn'f'R

פורסם

ערן - יש לי בשבילך הצעה יותר טובה: הכנס לאתר של גולן והזמן כרטיס סים שלהם, בתוכנית 10 ש"ח לחודש. אפילו לא יהיה עליך לגשת לנקודת שירות כלשהי. חשבון השיחות שלך יצטמק לסביבות ה-20-30 ש"ח, תוסיף קצת גלישה - נניח 250 מ"ב - עוד 22.5 ש"ח. מבחינת רשת - תקבל בדיוק את השירות של סלקום, אבל עם בקרה מצויינת על החשבון ממחשבך האישי ועם שירות לקוחות טוב. מישהו הציע לך את הוט (תוכנית 10 אג') - יתכן שיהיה אפילו עוד טיפה יותר זול אבל שירות הלקוחות שלהם זוועתי.

פורסם

מעט הגלישה שהוצעה כאן ב22 שקלקלים. מה היא מבטאת בפועל. כלומר לאיזה פרופיל שימוש זה מספק.מה לגבי ניווט פה ושם, למשל.

[אחת הסיבות שאיני רוכש סמארק פון היא ההוצאות החודשיות.]

כרגע אני מחפש משומש להקל החיים בחו"ל.[פרסמתי כאן באלטע זאכן] לכן מה שהצעת הוא תוספת מענינת, בארץ.

ערן, תתחדש.

• תוכן חדש...