Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא משתמש בשירותי הניווט של חברות הסלולר או waze. בכלל - הטלפון שלי הוא בלאקברי שמצטיין בחסכונות בנפח גלישה.

בני הבכור, שמשתמש בגלישה בצורה די אינטנסיבית, כולל tethering משתמש בסדר גודל של 500 מ"ב בחודש, אני חושב שב-5 השנים שיש לו סמארטפון הוא לא עבר את הגיאגאבייט בחודש.

[פנדוב - אם אתה חושש מנפח הגלישה אתה יכול לעשות מנוי באחת מתוכניות ה-89-99 ש"ח לחודש, לזנוח לחלוטין את הטלפון הקוי ולדבר רק בנייד (הרי החבילה לא מוגבלת), וכעבור 3 חודשים להעריך את צרכיך מחדש ולהחליט אם להשאר באותה תוכנית או לעבור לאחת מהתוכניות המיועדות לצרכנים "קלים".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לקומפרסיה בגלישה יש פתרונות כגון onavo לדוגמא.

בכלליות הפתרונות האלו אבל לא ממש משהו, הם גורמים לבעיות כאלו ואחרות ואבטחת המידע בהן קצת לא להיט (אתה סומך בצורה מוחלטת על השירות)

מה שכן אי אפשר להשוות את חווית הגלישה בבלקברי, ועל זה תוסיף גם שהמון דברים כמו אפליקציות וידאו אפילו לא קיימים לפלטפורמה הזו ותקבל אופי שימוש ״חסכוני״

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הבלאקברי מכשיר עם כל מיני מגבלות, הדבר שהכי מפריע לי בו הוא חסימת כל אפליקציות VoIP, וכמובן המסך הזעיר ("2.2 בדקם שבו אני מחזיק). היתרון הוא שמצד אחד הוא דוחס את המידע העובר ברשת, מצד שני מאובטח היטב (דבר שלי, אישית, לא כל כך חשוב). אז נכון שהאפליקציות שלו מוגבלות, אבל ב-tethering הוא עושה עבודה מצויינת בלי מגבלות ומאפשר גלישה במהירות סבירה אפילו ברשת אורנג'.

מכל מקום - אילו הייתי צריך לבחור היום סמאטרפון מן הסתם זה היה Galaxy Nexus בגלל יחס עלות-תועלת מצויין, וניסיון טוב שיש לשני בנים שלי עם Nexus S. בני הבכור הגדיר אותו יפה לפני כמה חודשים: "אני מת לחליף את הטלפון שלי, אבל אין לתי תירוץ למה". עם ה-JB הוא מתחיל להתלונן על איטיות - אז שיתלונן. בינתיים המכשיר עושה את העבודה מצויין.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

[פנדוב - שים לב לשני דברים:

1. בחבילות חדשות שיחה סלולרית זולה משיחה קוית (אלא אם יש לך חבילת דקות בקוי).

2. אם אתה משתמש במכשיר אלחוטי לטלפון הקוי אתה כנראה סופג לא פחות קרינה מאשר מהסלולרי. התחממות המכשיר כלל אינה אינדיקציה לקרינה הנפלטת ממנו, אלא רק לבידוד התרמי שלו (ומכשירים סלולריים יותר קומפקטיים ולכן מבודדים פחות טוב מאלחוטיים ביתיים).

3. אין כל הוכחה שהקרינה ממכשירים סלולריים מזיקה לבריאות. המחקרים שהראו נזק כזה הם בדרך כלל די בעייתיים מבחינת מתודולוגיה.

פורסם

כיום ישנה חבילה בקוי. בסלולרי-יעד השיחות העיקרי חינמי.

באשר לקרינה מאלחוטי, יתכן שאתה צודק. מודה שקשה לי לחזור לטלפון עם חוט.

באשר למחקרים. לא מתיימר לדעת. אך כשיהיו תוצאות מובהקות זה עשוי להיות מאוחר מדי.

כאמור, לאור דבריך על חבילת גלישה מוגבלת, אשקול. עדיין חסר לי מידע על כמה זה 250 מ.ב ב"מציאות".אברר פה ושם.

היעדר נגישות למשחקים- לא מפריעה לי.

תודה.

פורסם
ערן - יש לי בשבילך הצעה יותר טובה: הכנס לאתר של גולן והזמן כרטיס סים שלהם, בתוכנית 10 ש"ח לחודש. אפילו לא יהיה עליך לגשת לנקודת שירות כלשהי. חשבון השיחות שלך יצטמק לסביבות ה-20-30 ש"ח, תוסיף קצת גלישה - נניח 250 מ"ב - עוד 22.5 ש"ח. מבחינת רשת - תקבל בדיוק את השירות של סלקום, אבל עם בקרה מצויינת על החשבון ממחשבך האישי ועם שירות לקוחות טוב. מישהו הציע לך את הוט (תוכנית 10 אג') - יתכן שיהיה אפילו עוד טיפה יותר זול אבל שירות הלקוחות שלהם זוועתי.

שאלה בקשר להוט מובייל ,

בתוכנית של ה 10 אג' - האם יש אפשרות להכניס גם גלישה ללא הגבלה (בתשלום נוסף כמובן),או שזה תקף רק לתכנית של ה 89 ש"ח ?

Gn'f'R

פורסם

רק בתוכנית ה-89 ש"ח.

• תוכן חדש...