Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי טאבלט זה מכשיר לצריכת תוכן נטו.

לאור העובדה שאפשר לצרוך תוכן באותה קלות בדיוק

באמצעות סמארטפון (היי, אלה אותן מערכות הפעלה בדיוק...)

זה לא מפתיע שאצל הרבה אנשים הוא נזנח אחרי ההתלהבות הראשונית.

מה שכן, אני בהחלט יכול להמליץ על טאבלט כתחליף למחשב עבור אנשים מבוגרים

ו/או מאותגרים טכנולוגית. האבא הפנסיונר שלי ח-ו-ר-ש את גוגל, מאזין להרצאות וצופה

בקטעי וידאו בקלילות ובטבעיות, בלי לעדכן שום תוכנה, ובלי להתקרב לבדל תפריט של קונפיגורציה.

אפילו ב-windows 7 חוויית השימוש איננה חלקה כמו טאבלט מצוי, ומספיק שתצוץ פעם בשבוע

איזו תזכורת לעדכן את הפלאש או את הג'אווה או את ה-מי-יודע-מה כדי לגרום לבלבול ומבוכה.

בגיל כזה גם הראייה לא משהו, והגודל מהווה יתרון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה כבר תלוי מה אתה עושה עם הסמארטפון.

אתה יכול לצרוך תוכן, ואתה יכול להשתמש בו ככלי עבודה (למשל, פונים אליך בבקשת עזרה במחשב - אין בעיה, אתה מפעיל TEAMVIEWER, ומתחבר ישר מהסמארטפון למחשב המרוחק, או להצטרף לשיחה בסקייפ עם מישהו מרוסיה, כשאתה תקוע בפקק בכביש החוף, או להתחבר לשרתים מרוחקים ב-SSH או משהו).

טאבלט כן, יכול באמת לשמש כתחליף למחשב נייד למשתמש לא תובעני בדרישות (אינטרנט, מייל וסקייפ). אם המשתמש הוא ממש בור ועם הארץ, אז יתאים לו אייפד (טבלטים עם אנדרואיד יש ויש, אי אפשר להגיד על כולם "חוויית משתמש חלקה").

עדיין, לא לא לקנות מפלאפון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה על העזרה !

בקשר לטאבלט,כמו שציינתי הוא נטו בעבור הילדה (כבת שנתיים)

חשבתי לרכוש מכשיר זול ונחמד בכדי שיהיה לעזר בנסיעות או בבית למשחקים (כלי נחמד להכיר איתו את עולם המדיה החדש לדעתי).

לי אישית יש מחשב נייד וסלולר חכם שאני אקנה בקרוב - החלטתי להקשיב בעצתכם ולרכוש באופן פרטי

ולבחון אפשרות מעבר למתחרים החדשים בשוק.

נכון להיום אני בסלקום ולא רע לי :

אני משלם 22 אג' לדקת שיחה כולל מע"מ לכל היעדים

דיברתי שילמתי .

החשבונית שלי לא עוברת את ה 70 ש"ח.

Gn'f'R

פורסם

בהוט מובייל תשלם 10 א"ג לדקה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בשביל הילדה יש כרגע ipad 2 מחודש ב-1600~.

לינק מקרי מגוגל: http://www.getit.co.il/Prod/68016/

את החידוש (כולל החלפת סוללה, אגב) אפל מבצעים בעצמם,

כך שאין סיבה לדאגה, לדעתי.

הפרש המחיר בין הדבר הזה לטאבלט סיני מצוי באותו גודל הוא זעום.

(ואם כבר הזכירו את הוט מובייל, התברר ששוחחתי, גלשתי וסימסתי ב-22 ש"ח סה"כ...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רועי , עם כל הכבוד לנקסוס - בתור טאבלט לילדה שבעיקר תצרך תכני וידאו ואפליקציות - אנדרואיד בהחלט מפגר מאחורה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

למה, יוטיוב לא עובד עליו?

למה, אין לו אנגרי בירדס?

הוא עולה 600 ש"ח פחות מאייפד 2 ובעל מימדים הרבה יותר נורמליים לילד קטן. זה דווקא לא עניין של אנדרואיד מול אפל, אם היה טאבלט של אפל במימדים האלו ובמחיר הזה הוא היה בחירה טובה באותה מידה. יהיה, אבל לא במחיר הזה...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פשוט מאוד: הסיכוי שילד יחרבש משהו בהגדרות באייפד הוא קטן עד לא קיים.

באנדרויד זה פשוט יקרה.

חוץ מזה, המוצרים של אפל תמיד יהיו יקרים יותר, אפילו מחודשים,

זה המצב וזה אחד הדברים שהופכים את אפל ל... אפל.

פורסם
פשוט מאוד: הסיכוי שילד יחרבש משהו בהגדרות באייפד הוא קטן עד לא קיים.

באנדרויד זה פשוט יקרה.

אני לא לגמרי מבין את ההבדל. יש לך הגדרות באייפד, יש לך הגדרות באנדרואיד. זה אותו הדבר, לא?

להוציא עוד 600 שקל על מכשיר נחות ובלי שום יתרון רק בגלל האשמה אמורפית ש"הסיכוי שילד יחרבש משהו" זה מגוחך. אני מקווה שביתר התחומים אתה מתנהל בצורה יותר רציונלית מזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תרגיע. :roll:

פורסם

רועי, אין לזה קשר ליוטיוב.

הבחור מעוניין בתוכן מעבר לסרטונים קצרים ביוטיוב.

עד גירסא 3 (ובצורה נורמאלית ועקבית שאפשר לסמוך עליה - גירסא 4) - אנדרויד לא תומך בHLS מה שהביא לשימוש בוידאו בRTSP ושאר פורמטים פחות מתאימים לאנדרויד , אם בכלל (כי רוצים לתמוך ברוב המכשירים והרוב הוא עדיין 2.3). לכן כבר נקודת הפתיחה של אפליקציות וידאו באנדרואיד נמוכה יותר.

על זה תוסיף את זה שיש פחות אפליקציות תוכן לאנדרואיד , ומתוכן - הרבה מאוד לא מותאמות לטאבלטים ותגיע למצב לא מדהים.

בתוכן ישראלי המצב מבחינת מבחר לפחות עוד יחסית המצב טוב - אבל עדיין לא משתווה.

(גילוי נאות - אני עובד במקום שעוסק בדיוק בתחום הזה ובן השאר פיתח "כמה" מהאפליקציות האלו ל2 הפלטפורמות)

במשחקים המצב לא שונה במיוחד. מה שמגיע לאנדרואיד מגיע לרוב באיחור , בגירסאות בינוניות למדי , ובחלקן המועט מאוד מתאים לטאבלטים. מה לעשות , זה המצב. אחלה פלטפורמה? אולי. מתקדמת בהרבה דברים במערכת הפעלה? סבבה. בתחום הזה של אפליקציות תוכן ומשחקים - מפגרת עוד הרבה מאחור.

רוצה להיווכח ? שלוף 10 משחקים ו5 אפליקציות וידאו בלעדיים לאנדרואיד שקיבלו REVIEWים טובים (לא בחנות כן? באתרים וסקירות). אתה תתקשה למצא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...