Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש (ניילונים) I25. מזגן לא מקרר

Alfa156 GTA
שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים יקרים ברשותכם שאלה,

רכב חדש (0 ק"מ), יונדאי I25, מזגן לא מקרר כשחם מאוד (אילת), וכשעומדים במקום, דהיינו סל"ד נמוך, פקקים, חיפוש חניה וכו', פשוט מתחיל לצאת אויר פושר, מייד עם נגיעה בגז וסל"ד גבוה המזגן חוזר לחיים.

נסעתי לאילת בסופש האחרון - כל הדרך המזגן קירר, איך שהגענו לפקק בבכניסה לאילת המזגן מת, זהו יצא פושר.

אותו הכנל בדרך לעבודה - כביש 6 מקרר - מגיע לפקק לפני העבודה - יוצא פושר.

ככל שחם יותר בחוץ רואים את זה יותר בבירור.

אם הרכב עומד בחום - לצאת בצהריים בלתי אפשרי כי גם תוך 10 דקות לא יוצא אויר קר בטח אם נוסעים בתוך העיר.

הרכב כאמור חדש, היה כבר פעם שלישית במוסך מורשה,

הטענה היא שהמזגן תקין וככה זה הרכב.

שאלתי את המוסך האם כל רכב בעל מנוע קטן לא מקרר? אמר שהוא לא יודע.

שאלתי אותו לגבי ALTO - אמר שהמזגן שם גדול ועובד טוב ביחס לשלי.

האם אפשר לקבל את הטיעון? ככה זה? למות מחום ברכב?

האם בI20 זה ככה גם? האם בI10 זה גם ככה?

אשמח לטיפים, עזרה וכו'.

תודה מראש לעונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לא אמור להיות ככה בכלל וקיימת בעיה שחייבים לסדר. אני בעל אלטו והמזגן יקפיא גם אם תניע ותעמוד במקום שעה בניוטרל בלי לזוז. אז בטח שאצלך המזגן חייב לקרר ביותר ועוד שזה רכב חדש לחלוטין. אם לא מצליחים לפתור לך את הבעיה תפנה בכתב ליבואן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניפנפו אותך מהמוסך.

לא תקין ולא קביל!

לא קיים דבר כזה "ככה זה הרכב".

אני על פאסאט 2004 וגם אם הרכב עמד בשמש, ברגע ההפעלה המזגן מתחיל לקרר.

נראה לך שביונדאי חדשה זה יהיה פחות טוב?

גם כמה שאני לא אוהב יונדאי, המזגן צריך לקרר גם אם הרכב יעמוד בשמש כמה שעות ב-40 מעלות.

תחזור אליהם ותתעקש!

אל תוציא את הרכב עד שהעניין מסודר.

לא קנית רכב חדש עם מזגן כדי למות מחום בפקקים (שזה ד"א שטות בפני עצמה, כי הרי מזגן ביתי אף פעם לא בנסיעה...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

I20 חדשה, נסיעה מת"א לירושלים בחום (4 אנשים ברכב), המזגן על 4 וסירקולציה פנימית , ועדיין חם והאוויר שיוצא די פושר.

בנוסף יש בריחה של אוויר לכיוון הרגליים, גם שהבורר רק על אוויר לכיוון הקונסולה המרכזית.

הרכב נבדק במוסך, ונמצא תקין. זה היה בערך לפני שנתיים.

גם חבר שיש לו את אותו הרכב, אינו מרוצה מביצועי המזגן .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא תקין בעליל !!!! יש לי פולו 1400 בת 13 אם הפאן על 1 יותר מ10 דקות הרדיאטור הפנימי קופא . ולא משנה בנסיעה או בעמידה תמיד מקפיא ..

מסכים, אבל זאת לא השאלה.

אני מנסה להבין בעיקר מבעלי רכבים זהים.

זה שיש מזגן מקפיא ברכבים אחרים אני יודע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה לתקן את המזגן בשלב כלשהו אז כדאי לך מאוד לפנות לעו"ד שישלח מכתב אזהרה לחברה טרם תביעה בגין אי טיפול בתקלת המזגן.

רק ככה זה עובד מה לעשות ?! :x

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזר, דווקא ביונדאי וקאיה יודעים לעשות מזגנים מעולים(מניסיון של חצי שנה באילת עם רכבים צבאיים).

תחפש מישהו עם רכב מדגם דומה ותבדוק איך מתנהג המזגן ברכב שלך למול רכב זהה אחר.

חשוב שאתה תבחן את הרכבים ולא מישהו אחר, כי כל אחד מרגיש בצורה שונה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשאלו את כל בעלי פורד SMAX וגלאקסי כמה הם סובלים מהמזגן שלהם. אני הייתי הולך למוסך ומבקש שיוסיפו גז למזגן. אצלי בולוסטר המזגן מקרר היטב, אבל לפעמים גם לי קורה (רק בתחילת נסיעה) שהמזגן לא בשיאו אם אני לא לוחץ על הגז. אבל אני לא דוגמא טובה, כי 90% מהזמן אני בחניה מקורה ואם אני בשמש אז הרכב מכוסה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזר, דווקא ביונדאי וקאיה יודעים לעשות מזגנים מעולים(מניסיון של חצי שנה באילת עם רכבים צבאיים).

תחפש מישהו עם רכב מדגם דומה ותבדוק איך מתנהג המזגן ברכב שלך למול רכב זהה אחר.

חשוב שאתה תבחן את הרכבים ולא מישהו אחר, כי כל אחד מרגיש בצורה שונה.

כרגע זה הסיכום, שהם יספקו לי רכב לנסיעה מבחן זהה.

לדעתי אין מצב שככה זה בכולם ויש משהו לא תקין שהם לא מצליחים לעלות עליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשאלו את כל בעלי פורד SMAX וגלאקסי כמה הם סובלים מהמזגן שלהם. אני הייתי הולך למוסך ומבקש שיוסיפו גז למזגן. אצלי בולוסטר המזגן מקרר היטב, אבל לפעמים גם לי קורה (רק בתחילת נסיעה) שהמזגן לא בשיאו אם אני לא לוחץ על הגז. אבל אני לא דוגמא טובה, כי 90% מהזמן אני בחניה מקורה ואם אני בשמש אז הרכב מכוסה.

אני מכיר יותר מאחד ומה שאתה אומר אינו נכון. לא כולם טוענים שהם סובלים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב היה 3 פעמים במוסך מרכזי,

בדקו גז, בדקו לחצים , והראו לי שבמקום מוצל בתוך המוסך, על מהירות פאן 1, המזגן מתייצב על 9 מעלות.

איך שלקחת את הרכב משם, כבר מחוץ למוסך המזגן התחיל להוציא שוב אויר פושר.

אגב - ההסבר שלהם היה שהמזגן לא מקרר על מהירות פאן 3/4 - רק עד 1/2.

זה הרכב הראשון שאני יושב בו והמזגן קבוע על מעל פאן 1.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא תקין בוודאות! ואם ככה ייצרו את הרכב זה זוועה.

אצלי במאזדה בת 10 שנים והמזגן מקרר על רמה 2/3 בתוך כמה דקות את כול חלל הרכב גם אם הוא עמד שעות בשמש.

אחרי 10 דקות על רמה 2 חייב לרדת ל1 כי קר מידיי!

תכנס למוסך ותדרוש תיקון ושאתה לא יוצא מהמוסך עד שזה מתוקן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...