Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בהודעה הקודמת שפירסמתי מניתי את הבעיות של הרכב

(לא מניע אחריי מנוחה של כמה שעות ואז כאשר מניע הרכב מגמגם ונחנק בשניות הראשונות)

במוסך הראשון-האיש אמר שאין לו את התוכנה של הרכב ולכן אינו יכול להתחבר למחשב

לכן גם לא גבה תשלום-יצא צדיק.

מוסך שני-מוסך מורשה פולקסווגן-בתחילה אמרתי לו שניקיתי בעצמי את הבית מצערת,הוא לא היה כל כך מבסוט מזה

וניסה לתלות בניקוי שביצעתי את הבעיות אך זה סידר לי את הבעיה הקודמת שהייתה לי ברכב וכעת נתגלעה בעיה אחרת.

הוא ניסה להתחבר עם המחשב לרכב אך ללא הצלחה-ככה הוא טוען.לא הייתי ליידו בעת ההתחברות

וכאשר חזרתי הוא אמר לי שהוא לא יכול להתחבר ולכן לא רואה בעיה

אבל ניסה לשכנע אותי לאור הסימפטומים להחליף חיישן טמפרטורה מבלי לקחת אחריות אם זה יעזור או לא

על ההחלפה של החיישן רצה 250 לא כולל מע"מ ומבלי התחייבות לפיתרון.

אני אובד עיצות-יש למישהו רעיון מה לעשות?

פורסם

עשה בפורום חיפוש על "מוסך רון". שאלות נוספות? :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבעיה היחידה היא שהמוסך הוא בת"א ואני לא יכול להשאיר את הרכב שם

(להלן הרכב עושה בעיות בהנעה רק אחריי לילה שישב לנוח)

פורסם

כמות הידע שמוסך רון צבר במהלך השנים לאו דווקא תחייב אותך להשאיר את האוטו בלילה (וגם אם כן, מה הבעייה? מה ההבדל בין מוסך ביהוד לתל אביב?).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מקווה שהטענה שלך נכונה.רק מוסך רון יוכל לענות על זה

וההבדל הוא שמתל אביב זו חזרה במונית של 80-100 ש"ח

ומיהוד 20 ש"ח.יחי ההבדל הקטן:wink:

פורסם

ואוטובוס עולה 6.60.

בכל הנוגע לרכב, לפעמים כדאי להרחיק גם למקומות פחות נוחים להגעה, זה משתלם בראייה הכוללת אם מדובר בבעל מקצוע טוב ואמין.

איתמר.

פורסם

מה תגיד שאני נוסע מחיפה לתל אביב?

רון מאוד מומלץ.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• ספונסר פורום
פורסם

במידה ומוסך רון רחוק לך אז באור יהודה יש את סוכנות משנה טויוטה בכור כהן מוטורס.

החבר'ה במוסך מאוד מקצועיים ונחמדים, אני הייתי קופץ אליהם לחוות דעת (אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום).

פורסם

החבר'ה בבכור כהן אכן נחמדים ומקצועיים, אבל הם מתמחים בטויוטה. לא הייתי נכנס לשם עם רכב של VAG (ועוד עם תקלה שמוסך מורשה לא הצליח לפתור).

איתמר.

• ספונסר פורום
פורסם

זה שהמוסך מורשה טויוטה לא אומר שהוא לא יודע לטפל ברכבים אחרים.

לראיה גם מוסך רון מטפל במאזדה, יונדאי וכו' למרות שהוא "מתמחה ברכבי VAG".

לגבי המקצועיות של מוסכי צ'מפיון אתה מוזמן לקרוא בדפי הארכיון של הפורום.

ברור שעדיף להכניס את הרכב למוסך שמתמחה בדגם הספציפי אבל אם זה לא מסתדר לבחור אני הייתי מעדיף להכניס את הרכב למוסך הגון שלא יחליף לי חלקים סתם, גם אם מדובר במוסך מורשה שגובה מחירים מעט יותר יקרים ממוסך כללי.

• תוכן חדש...