Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני סתיו בן 18 מאשדוד היום נסעתי לאשקלון לבית חולים בישביל בדיקות לצבא שיצאתי מבית החולים הייתי רעב וחפשתי מקום לאכול ומצאתי איזו מסעדה באשקלון.. עד לפה הכול תקין.

הבעיה מתחילה שלא היה חניה וראיתי אנשים חונים באדום לבן ליד החנות אז אחד מהם יצא וחניתי במקומו [חשבתי שאם הם חונים כ"כ בחופשיות אז אין פקחים באיזור] ובגלל שזה היה מחוץ לחנות והיה לה חלון זכוכית אז מידי פעם הצצתי שלא נוגעים באוטו [משטרה / מכוניות שעוברות שלא ישפשפו] שאני מסיים לאכול אני יוצא שמח ומרוצה לאוטו ופתאום אני רואה דוח על הווישרים.. התבאסתי ונסעתי לבית...

עכשיו זה פעם ראשונה שאני מקבל דוח בחיים שלי ולפי מה שהבנתי זה דוח עירייה וזה עדיף מדוח משטרה כי זה בלי נקודות.. אם אפשר הסבר על זה זה יועיל לי לידע כללי.

וגם הבנתי שאם אני חייל אז "מוותרים" לי על חלק מהחוב כאילו במטרה להתחשב בחיילים.. יש לי כמה חברים שהם חיילים השאלה אם שווה לתת לאחד מהם להגיד שהוא נהג באוטו שלי [במידה ובודקים את זה וכו']

אם לא שווה לקחת את הסיכון אז הבנתי שגם לסטודנטים יש איזו שהיא הקלה בדוחות [וגם זה פעם ראשונה] ואני סטודנט שלומד במכללה של חייל האוויר אז חשבתי שאולי אפשר להשתמש בזה על מנת להקטין / לבטל את הדוח כי זה פעם ראשונה.

האם למישו יש רעיון ?

תמונה של הדוח:

fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/406363_303481626416514_1215510515_n.jpg

[להוסיף HTTP בהתחלה של הקישור זה לא נותן לי להכניס כי אני חדש]

* חשוב לציין אבא שלי לא יודע על הדוח ואני מעדיף שלא ידע ובמקרה הכי גרוע אשלם אותו בעצמי. אבל במקרה שצריך לשלוח מכתב ולחכות שיחזירו תשובה אין לי בעיה כי אני מכיר אישית את האחראית על הדואר ביישוב שאני גר בו ואני אוכל להגיד לה שאם מגיע מכתב של משטרה/ערייה וכו שתביא לי אותו אישית

פורסם

קבלת דו"ח חנייה. לא קרה כלום. אין נקודות. שלם את הדו"ח, תלמד שעל עבירות משלמים לעיתים מחיר ותמשיך הלאה. אל תחשוב אפילו איך לתחמן ואיך לנסות להתחמק או למזער את הנזק. שלם ותמשיך בחייך. אתה עוד צעיר זה אולי הדו"ח הראשון אבל בטח לא האחרון. שלם ושכח.

ארז רונן

פורסם
קבלת דו"ח חנייה. לא קרה כלום. אין נקודות. שלם את הדו"ח, תלמד שעל עבירות משלמים לעיתים מחיר ותמשיך הלאה. אל תחשוב אפילו איך לתחמן ואיך לנסות להתחמק או למזער את הנזק. שלם ותמשיך בחייך. אתה עוד צעיר זה אולי הדו"ח הראשון אבל בטח לא האחרון. שלם ושכח.

אבל אם באמת אני קצת לחוץ בכסף..? [אני עובד פה ושם אבל עדיין כבד לי 250.. יש רעיון איך להפחית את העלות?]

פורסם

הייתי במצב שלך ואני חייל בודד. קיבלתי ד״וח בטבריה. נסה לכתוב מכתב לרשות החנייה העירונית או לאגף החנייה בעיריה ובקש התחשבות. יכול להיות שתוכל בעצמך לבוא ולדבר עם תובע וזה יכול גם לעזור.

תכתוב מכתב, שלח בפקס, וודא הגעה ותתפלל.

אני דרך אגב יצאתי בסוף רק עם אזהרה :D

פורסם

חבר שלי שקיבל קנס כשהיה חייל, ביקש להישפט.

הוא הציג מסמכים סוציאליים, ועל כך שמשפחתו נתונה בבעיות כלכליות+חייל, בנוסף טען שאיננו מתחמק מהעונש, אלא מבין את המעשה ומצטער.

השופט הוריד לו את הקנס ל100 ש"ח.

קח בחשבו שהשופט גם עלול לעלות את הקנס ליותר גבוה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אבל אם באמת אני קצת לחוץ בכסף..? [אני עובד פה ושם אבל עדיין כבד לי 250.. יש רעיון איך להפחית את העלות?]

...חפשתי מקום לאכול ומצאתי איזו מסעדה באשקלון..[/size]

אם אתה באמת לחוץ לכסף, תביא סנדוויץ מהבית ואל תוציא כסף על מסעדות.

ארז רונן

פורסם

תמיד יש פעם ראשונה,

לרשותי 3 דו"חות חנייה, שניים מהדוחות על חנייה עם אופנוע על המדרכה.

השלישי על חנייה ברחוב כשאני לא דייר של הרחוב.

בשניים הראשונים בוטל לי הדו"ח בפוקס בגלל שכתבתי שאין בכפר-סבא חנייה מסודרת לאופנועים ולכן נאלצתי להחנות על המדרכה באופן שאינו מפריע לעוברים בדרך.

לגבי הדו"ח על חנייה בקו לבן, פשוט שילמתי.. לא היה תירוץ ואין מה לעשות עברתי על החוק ושילמתי על כך.

עצתי אלייך, תתקשר לעירייה למחלקת חנייה תסביר להם שאתה מאשדוד והגעת לאיזור לבית החולים ואינך מכיר את העיר.

יצא והפקידה החליטה להיות נחמדה באותו היום היא תבקש ממך לפקסס לה את זה בכתב ותבטל את הדו"ח.

במידה ולא, שלם את הדו"ח, לא הייתי מציע לך ליפול על השופט הלא נכון.

שופט יכול לקבוע דבר כזה:

אתה אומר שיש לך מצוקה כלכלית ואתה מעוניין בהנחה בדו"ח שקיבלת על כך שעברת על החוק?

אז למה לא נסעת באוטובוס ? למה עצרת לאכול במסעדה ?

במקרה כזה השופט יכול להגדיל את הקנס על בזבוז הזמן של המערכת המשפטית וזה ממש לא נעים.

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

פורסם
אני מכיר אישית את האחראית על הדואר ביישוב שאני גר בו ואני אוכל להגיד לה שאם מגיע מכתב של משטרה/עיריה וכו שתביא לי אותו אישית

המכתב הראשון שתקבל, יגיע מספר שבועות אחרי שתשלח את בקשתך ושם יודיעו לך שמכתבך התקבל ועבר לבדיקה... ובסיומה יודיעו לך מה החליטו.

עד שתסתיים הבדיקה יעברו מס' חודשים.

לפי חוקי מרפי - בדיוק כשתגיע התשובה, אחראית החלוקה תהיה בחופשה והמחליפה שלה לא תדע על מה מדובר ותעביר את התשובה ישר לאביך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
המכתב הראשון שתקבל, יגיע מספר שבועות אחרי שתשלח את בקשתך ושם יודיעו לך שמכתבך התקבל ועבר לבדיקה... ובסיומה יודיעו לך מה החליטו.

עד שתסתיים הבדיקה יעברו מס' חודשים.

לפי חוקי מרפי - בדיוק כשתגיע התשובה, אחראית החלוקה תהיה בחופשה והמחליפה שלה לא תדע על מה מדובר ותעביר את התשובה ישר לאביך.

.

כמו בשיר של שחר חסון " מרפי מרפי בן ז*** תני אני מבסוט והוא נותן לי בקטנה"

• תוכן חדש...