Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי סיטרואן c3 שנת 2004. החלונות החשמליים (רק מקדימה יש כאלה) התחילו לגמגם באיזשהו שלב, וכרגע ב-9 מתוך 10 מקרים החלונות לא מגיבים כאשר לוחצים על הכפתורים.

במוסך המורשה אמרו שהבעיה היא מחשב ה BSI ותמחרו 2300+מע"מ רק על החלק (+עבודה שזה 200 + מע"מ). הם לקחו כבר 276 + מע"מ על אבחון התקלה.

בדקתי עם חבר והמחשב מדווח בעייה network + כאשר מיכל הדלק מלא לגמרי הוא מדווח שהוא 7/8 מלא.

שאלות

1. האם המחיר סביר? האם יש דרך להוריד אותו?

2. האם לסמוך על האבחון שלהם?

3. יש המלצות על מוסך אמין והוגן מבחינת מחירים שיעשה אבחון נוסף ויתקן מה שבאמת צריך?

כבר לקחו 2200 + מעמ על החלפת מאוורר מנוע ונראה לי טירוף להשכיב סה"כ 6000 ש"ח

תודה,

אוריאל

פורסם
מהיכן אתה בארץ ?

תלוי באיזה יום.... :-)

בכל אופן, לא אכפת לי לנסוע בשביל מוסך טוב. זה הרבה כסף שעומד על הפרק.

כל דבר בין גדרה לצפון תל אביב יהיה בסדר.

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל מוסך בן דור בהוד השרון.

אני יודע שב-C4 יש "מחלה" שבחום כבד החלונות חשמל משתגעים (חוזרים לעבוד בד"כ אחרי כמה שעות), אני מקווה שזה לא התפשט גם ל-C3.

פורסם

תודה עזרה. לא נראה לי שזו אותה הבעייה אבל לך תדע.

נראה לי שצריך מישהו שמתמחה בדיאגנוסטיקה, לא?

אגב, מה לגבי התמחור?

• ספונסר פורום
פורסם

מכיוון שלא ידוע מה התקלה לא ניתן לתמחר את התיקון, אני מאמין שזה סדר גודל של כמה מאות שקלים כל עוד אין צורך להחליף את המנגנון.

ממליץ לך לנסות להשפריץ ספרי מגעים לפני שאתה פונה לבעל מקצוע.

ניתן לפנות לאיש דיאגנוסטיקה אבל מכיוון שמדובר במנגנון יחסית פשוט בד"כ כל חשמלאי יצליח לסדר את הבעיה.

• ספונסר פורום
פורסם

מותקנת ברכב אזעקה?

התקלה היא ב2 החלונות?

אם אכן התקלה היא בBSI בהחלט ניתן לבצע את העבודה במחיר זול יותר משהוצע לך

אורן בן סימון

פורסם

אם אתה באיזור רחובות לך לאיזור תעשיה שם

יש מוסך שנקרא "מוסך אשר בע"מ " אחלה מקום ולא שוחטים במחירים.

פורסם

אורן בן סימון,שענה לך בשרשור הוא בעל מוסך מורשה,המתמחה במכוניות צרפתיות.

אם אתה מוכן להתאמץ מעט ולנסוע עד חולון,אזה"ת ברחוב המרכבה 15 - זה מצויין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

אם כך ראשית יש לבדוק את האזעקה ואיך היא מחוברת,אם ע"י מרים חלונות חיצוני שלעיתים עושה בעיות או אם ע"י ניתוק צמת חוטים מהBSI וחיבורה דרך האזעקה.

בדיקה קלה שיכולה לחסוך הרבה כסף.

אורן

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אורן,

שכחתי לפרסם עדכון בזמנו. האבחון שלך היה נכון ונפתר בדיוק כמו שאמרת על ידי ניתוק החשמל מה BSI וחיבורו דרך האזעקה.

תודה!

• תוכן חדש...