Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת EPC אוודי A4

NIR2012
שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי אוודי A4 1.8T אוטומט 2002

1.נורת הEPC נידלקת לי זמן קצר אחרי הנעת האוטו ותחילת הנסיעה,כאשר אני לוחץ על הגז(והטורנו ניפתח) , משום מה הנורה נידלקת הטורים מגיעים עד 4 וכאשר אני מנסה להגביר את הטורים מעל 4 האוטו עוברת למין מצב נוטרל,כאילו אני לוחצים על קלאץ' ונותן גז

ואחרי שזה קורה הנורה נישארת דלוקה והעניין של הטורים חוזר על עצמו (והטורבו לא עובד לי) .

מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה שיכולה להיות ?

2.בעיה נוספת שיש לי היא בלוח שעונים רשומות האוטויות P|R|N|D ולפעמים כל האותיות מתחילות להבהב לי אני לא יודע מה הסיבה

תודה רבה לעוזרים !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ני שלום,

אני נוהג על סיאט לאון דור שני וגם לי היתה תקלה זהה לזו הראשונה שהצגת (אחד לאחד).

הבעיה אצלי הייתה שחיקה לא שווה של הצמיגים, בקרת האחיזה היתה "משתגעת" ובעקבותיה גם דוושת הגז האלקטרונית.

לאחר החלפת צמיגים התקלה לא חזרה.

יקיר.

MX-5 NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חובה להתחבר עם סורק ייעודי של VAG.

מספיק ,שיש יותר מאפשרות אחת וזה לא חד משמעי-חבל לשלם כסף על ניחושים מיותרים.

דבר נוסף- יתכן ויש סיכוי ולו הקטן ביותר,שיש קשר בין התקלות (אולי קצר כלשהוא) ובגלל זה נחוצה בדיקה מעמיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...