Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנדרואיד - פרצתי את הBOOTLOADER והמכשיר עדיין מחובר לUSB ולא עובד, לנתק?

ohanaohad
שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן

ברשותי מוטורולה אטריקס 4G אשר נקנה מאורנג' מנובמבר2011.

אחרי אין ספור מדריכים, ומה שלא עשיתי, לא מצאתי שום שיטה לפרוץ את הבוטלאודר של המכשיר שלי חוץ מהדרך הבאה שאני אסביר מה עשיתי לאחר חיפושים באינטרנט:

להוריד :

RSD LITE 5.6 - ממש גירסא אחרונה.

FASTBOOT

IHOP BELL שזה קובץ SBF בין לאומי.

לעשות את התהליך עם התוכנה RSD LITE יחד עם הקובץ SBF - עשיתי, המכשיר עשה לעצמו כמה ריסטארטים ובסוף נכנס למערכת האנדרואיד וקיבלתי SUCCESS בסוף.

להיכנס לCMD, שם להפעיל את הFASTBOOT, לכבות את המכשיר שוב ולהפעיל אותו במצב FASTOOT PROTOCOL לחבר אותו למחשב ולהפעיל את הפקודה fastboot oem unlock, קיבלתי אזהרה שזוהי דרך בלתי הפיכה והאם אני מעוניין אני צריך לכתוב שוב fastboot oem unlock + המספר היחודי של המכשיר וללחוץ על אנטר.

- במקביל גם קיבלתי את אותה האזהרה במכשיר בצבע אדום.

לחצתי על אנטר, הופיעו בCMD שלושה נקודות שמצביעות על כך שהוא מעבד את התהליך וזה כבר תקוע ככה מעל 20דק'.

במכשיר המצב האחרון שהוא נמצא בו זו האזהרה בצבע אדום שאומרת: UNLOCKIN YOUR DEVICE MAY VOID YOUR WARRENTY וזהו.

על פי סרטונים ביוטיוב התהליך אמור לקחת בדיוק 10 שניות! מה עושים במצב כזה? לנתק את המכשיר מהUSB? להשאיר שאולי יעבוד?

תודה, אוהד.

*עריכה:למנהלים סליחה על ה[דחוף] אני קם לעבודה בדיוק עוד 6 שעות, לא אוכל להשאיר אותו מחובר למחשב עד הבוקר אואתקע ללא תקשורת בסופ"ש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אתה מצפה שנגיד?

תנתק ותתחיל שוב מההתחלה.

תבדוק לפני כן שאנטי וירוס מנוטרל, שאין התקני USB אחרים ובהצלחה..

רעיון מעניין. אולי אני אצליח לפתוח את הבוט של הXOOM2 (למרות שאין שום רום בשבילו)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל אם אני אנתק אני עלול לקבל HARD BRICK והלך המכשיר לא?

עריכה: 00:05, אוקיי אני רצה לעדכן, סגרתי את הCMD, ניסיתי את כל התהליך מההתחלה בזמן שהמכשיר מחובר למחשב ועדיין במצב האזהרה ממקודם - קיבלתי שגיאה שאין אפשרות לכתוב למכשיר.

אז ניתקתי את המכשיר מהUSB ופשוט הדלקתי אותו.

בצד שמאל למעלה היה רשום UNLOCKED, וכעבור 5 שניות הוא פשוט כיבה את עצמו מחדש וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב.

המכשיר נדלק - כותב מוטורולה, ואחרי 5 שניות פשוט עושה לעצמו ריסטארט.

הלך המכשיר? בנוסף לד כחול מהבהב במקום ירוק.

אוהד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי מקרה דומה.

נסה להכנס ל Download ולהתקין מחדש את הכל (לא יודע מה המקבילה של ODIN במוטורולה)

לחלופין, פשוט תתחיל את כל התהליך מחדש. וזה בתנאי שהמכשיר מזוהה במחשב עם דרייברים של ADB (למרות שהוא במצב כמו שהוא)

פה כבר היית?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1136261

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע איך זה באטריקס אבל חבר ניסה להוריד מגרסה 4.0.4 ל2.3.6 מוטורולה רייזר, וכול העסק קרס לHARD BRICK + סוללה גמורה :)

אחרי יומיים בנסיונות צריבה גיליתי שלא ניתן להרוג את המכשיר, ניסיתי הכול החל מצריבה חלקית, חילוץ רום וצריבה ידנית, צריבות רדיו חדשות, רוט, CWM , ניתוקים של היו אס בי באמצע צריבה וכו.

בסוף השיטה שמצאתי היה לחלץ מרום סיני את הרדיו שלו, להוציא את היו אס בי באמצע צריבת הקובץ ואז על זה צריבה של BOOT חדש ואז רום :)

ככה שאם יש דמיון כול שהוא, אני מעמין שאתה יכול לנתק חופשי.

מעבר לזה ברייזר אי אפשר לחקות, אם נגמרה הסוללה אתה לא יכול לצרוב עוד פעם וטעינה לא עובדת, בנוסף גם אי אפשר להחליף את הסוללה, זה כמו אייפון הסוללה בפנים.

מעבר לזה הפקודה אותה אתה מריץ לא מעבירה כלום למכשיר, כול הפרוצדורה על המכשיר עצמו.

תוכל לבדוק אם המכשיר התנתק כבר מהמחשב בעצמו עלידי fastboot devices.

אודי A4

דימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכל מי שענה,

אני רוצה לעדכן.

אז אחרי שסגרתי את הCMD, הפעלתי אותו מחדש והפעלתי מחדש את פקודת FASTBOOT ללא הצלחה, הוצאתי את כבל הUSB מהמכשיר, הוצאתי ת הסוללה והפעלתי את המכשיר מחדש.

המכשיר כתב למעלה בצד שמאל UNLOCKED - מה שמאד שמחתי כי התברר שהעסק "הצליח", הסימן M של מוטורולה נשאר דלוק עוד כמה שניות והמכשיר בעצם כיבה את עצמו והפעיל מחדש בלופ.

לאחר חיפושים מורטי עצבים באינטרנט גיליתי שנכנסתי למצב שנקרא BOOTLOOP (אין לי מושג איך זה הגיע לזה בכלל).

הפתרון: להיכנס לRECOVERY של המכשיר (הדלקה + מינוס ווליום ולדפדף שם) וביצוע מחיקה מלאה של כל! המכשיר + זיכרון קאש.

התוצאה: זה הצליח, עכשיו המכשיר UNLOCKED על פי מה שרשום בצד שמאל למעלה, אבל כל מה שהיה לי על המכשיר נ-מ-ח-ק.

למזלי כמה ימים קודם העברתי את כל השירים\תמונות ומה שבאמת חשוב לכרטיס הזיכרון, כל שאר האפליקציות שהיו מותקנות + הודעות+יומן שיחות הכל נעלם.

שבוע קודם ביצעתי גיבוי בטיטניום בקאפ לכל המכשיר ולכל מה שמותקן, כרגע הורדתי טיטניום בקאפ אבל הוא טוען שאין לי רוט, אני מניח שבביצוע המחיקה של המכשיר אז גם נמחק לי הרוט, נכון? או שדבר כזה לא יכול לקרות?

מה השלב הבא להתקנת CM7? הבנתי שיש צורך בהחלפת הRECOVERY למשהו שנקרא CWM? על מנת שממנו אני אוכל להחליף רום.

איך עושים את זה? (רום מנג'ר הבנתי?) ואז מה?

תודה,

אוהד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך רוט?

אם כן אז bootstrap , תתקין אותו(זו אפליקציה רגילה), מתוך BOOTSTRAP תתקין CWM.

את האפליקציה מתקינים בעזרת "adb install MOTOA4_Bootstrap_0406_1730-signed.apk" או פשוט להעביר אותו לזכרון ואז דרך מנהל קבצים מוצאים את הקובץ ומתקינים.

אם לא אז תתחיל מROOT :)

אודי A4

דימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן יש לי רוט, ביצעתי ממש הרגע באמצעות הסקריפט הזה: DROID 3 easy root script v7 (עובד גם לאטריקס).

בנוסף התקנתי גם את הCWM.

עכשיו לאחר חיפושים אני מעוניין להתקין את הרום הזה בנוי CM7:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1721790

מספר שאלות:

1. נכון, התקנתי את הCWM ואז עשיתי REBOOT, משם המכשיר הופעל מחדש והכניס אותו לתפריט של הCWM, לא היה לי מה לחפש שם כי אין לי עדיין רום אז פשוט עשיתי ריבוט שוב ונכנסתי לאנדרואיד, אחרי זה מתוך סקרנות רציתי להיכנס לCWM שוב, אז כיביתי את המכשיר, הדלקתי מחדש עם ווליום מינוס וPOWER, הגעתי לRECOVERY ANDROID וזה הכניס אותי לRECOVERY הרגיל והישן של המכשיר ולא לCWM, אז אני נכנס לCWM? האם יש צורך להיכנס לאפליקציה עצמה כל פעם מחדש ושם לבחור RECOVERY BOOT ולתת לו להיכנס לזה לבד אחרי ריסטארט?

2. האם הרום בלינק מתאים למכשיר שלי? מה לגבי זה שהוא מגיע עם OC של 1.3, האם זה אוטומאטי או שאני צריך אחרי זה לשנות את זה לבד?

3. אני מניח שברום הנ"ל יש עברית מלאה + תמיכה\תצוגה וימין\שמאל נכון?

4. הבנתי שאפשר לעשות דרך הCWM גיבוי לכל המכשיר שבמידה ומשהו נדפק אני יכול לחזור לרום של אורנג' והכל יעבוד נכון? איך עושים?

תודה,

אוהד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...