Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משלמה סיקסט

שניהם באזור 70 קמ

שברולט ב60 אלף שח

מאזדה ב70 אלף שח

רכב אחר או טיפים לקנייה בליסינג יתקבלו בברכה

פורסם

שברולט קרוז מ2009 זה רכב דיי עצל ושתיין. בשנת 2009 הרכב גם סבל מהרבה מחלות ילדות שדרשו קריאת שירות לתקנם והרבה אנשים אומרים שהאמינות של הדגם ההוא לא גבוהה. בסוף שנת 2010 הקרוז התחילה להמכר עם מנוע 1.6 משודרג בעל 124 כ"ס יעיל יותר, נמרץ יותר ומעט חסכוני יותר וגם הגיר (העילג משהו...) שהיה בדגם של 2009/10 שודרג. חוץ מהמנוע, מדובר ברכב נוח מאוד, נסיעה רכה ונעימה, איכות חומרים סבירה, ההרכבה סבירה גם היא. אבזור מצויין יחסית לקטגוריה ולשנה, נראית מעולה מבפנים ומבחוץ. ההגה מעורפל, לא מתקשר כל כך וקל לסיבוב (יש כאלה שאוהבים את זה. אני אישית, לא ממש...) והבטיחות מצויינת (במיוחד בהגנה על מבוגרים).

מאזדה 3 היא מכונית אמינה מאוד. איכות ההרכבה והחומרים טובים מאוד, תא הנוסעים מוקפד והנדסת האנוש טובה יחסית. המנוע (אותו מנוע 1.6 בעל 105 כ"ס שאפיין את הדגם הקודם של ה-3) מרגיש די חלש על הדגם ה"חדש" של ה-3, אבל הגיר ויחסי העברה הקצרים שלו נותנים למאזדה הרגשה של מכונית די חזקה. התנהגות הכביש שלה טובה מאוד, ההגה האלקטרו-הידראולי לא מרגיש טוב כמו ההידראולי הרגיל שהיה לה בדור ה-1 של הרכב, אבל בכל זאת מדובר בהגה טוב מדויק ונוח לשימוש. הנסיעה נוחה למדי אם כי טיפה נוקשה, הנהיגה מהנה, הבטיחות טובה (5 כוכבים במבחן הריסוק האירופי) והאבזור סביר. בסך הכל מכונית די טובה ומומלצת.

אופציות נוספות שיכולות להתאים אלה:

יונדאי I30: מכונית סבירה מכל המובנים. לא מתבלטת לטובה, אבל אין לה מגרעות מיוחדות. האמינות סבירה, הטיפולים זולים, הביטוחים לא ממש יקרים, איכות תא הנוסעים טובה, צריכת דלק טובה יחסית, אבזור טוב ובטיחות סבירה. לרעה נציין שהתנהגות הכביש לא ממש טובה, הנסיעה נוקשה יחסית, ההגה עשוי מפלסטיק לא נעים למגע ופעולתו די מנותקת ולא מרגשת כלל (לא מעט פעמים צריך לשחק איתו כדי לשמור על קו פניה הדוק, גם במהירות סבירה).

פורד פוקוס: נמכרת במחירים זולים יחסית. מדובר ברכב משפחתי מוצלח למדי. נוח, מרווח, איכותי, מהנה לנהיגה, שקט, מאובזר ובטיחותי. החסרונות שלו בעיקר קשורות למנוע. הוא חלש מאוד וכדי לקבל ביצועים טובים צריך להביא לחיצה די נדיבה על דוושת התאוצה וזה גורם גם לצריכת דלק גבוהה יחסית (1:9 משולב עירוני + בינעירוני).

פורסם

הבטיחות של ה-I30 מ-2009 היא לא סבירה אלא טובה, היא קיבלה ציונים גבוהים יותר בכל הסעיפים לעומת המאזדה 3 והקרוז מתעלה עליה רק בציון למבוגרים (ב-6 אחוזים) כך שלהגדיר את הבטיחות של ה-3 והקרוז כטובה ואת של היונדאי כסבירה זה לא נכון.

מעבר לזה היא מתעלה על ה-3 וגם על הקרוז ברוב הסעיפים בעיקר בדגם ה-CW והיא פופלארית מאוד במגרשי הליסינג, רכבים במצב טוב נמכרים מהר מאוד ובמחירים דיי קרובים למחירון המשוקלל.

פורסם

היי

יש לי רכב בתפעולי בשלמה סיקסט כבר שנתיים וחצי והטיפול בו מתחת לכל ביקורת,

אם יש אופציות אחרות מחברות אחרות הייתי ממליץ לך ללכת אליהם ולנסות להימנע מהחברה הזאת.

אני יודע שיש חברות שידוע שמטפלות רק במוסכים מורשים. נדמה לי אוויס או אלבר,

אני לא בטוח - בעלי ניסיון ימליצו לך כאן בפורום.

בנוגע לרכב יש כאן הרבה המלצות על קיה פורטה - תברר

יום טוב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוטוסנטר מציעים טויוטה קורולה כולל אחריות וטיפולים לשנתיים ב-73900 - לדעתי משתלם יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המאזדה לא הרגישה לי עצלה,הקרוז לעומת זאת כן,והיא גם טוחנת דלק(אפשר בקלות להגיע ל1-8).

ZVIT-לגבי הקורולה,האבזור בגרסאות הליסינג פשוט מעליב-רכב שנת 2009 בלי חלונות חשמל מאחור.נסה לחפש רכב עם רמת גימור יותר גבוה מSUN.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

היתה לי קורולה SUN בליסינג שגם אצלה החלונות מאחור לא היו חשמליים. מעולם לא הרגשתי בחוסר (ממילא כל הזמן נוסעים עם מזגן)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...