Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתעניין ברכב

ולא מצליח להבין מה כל ההבדלים בין שתי רמות הגימור שיש בארץ.

SPORT ו-LIMITED.

האם בשתיהן יש שליטה על הגיר מההגה?

האם בשתיהן מגיעה המערכת של רוקפורד?

ואם אפשר קצת רשמים על האוטו מבחינת כוח, נוחות, צריכת דלק בסדר החשיבות הזה?

בנוסף, האם קיימים שדרוגים לסוג המנוע הזה? לדוגמה תוכנות ניהול מנוע שמעלות את ההספק?

פורסם

שליטה מההגה על הגיר יש בשני הדגמים. המערכת שמע הזאת קיימת רק בדגם לימיטד.

מבחינת כוח גרסת ה-1.8 ליטר עושה עבודה טובה, הרכב זריז ונוסע טוב. צריכת הדלק היא באזור ה-11 קילומטרים לליטר. בכל מה שקשור לשיפורים תצטרך להמתין לחברי פורום שמתעסקים בנושא, אצלנו הרכבים סטנדרטיים כמו שיצאו מהמפעל של מיצובישי :-D

פורסם

הבדלים מהזיכרון בשנתותים האלו:

- מערכת שמע: רוקפורד עם מגבר וסאב לעומת מערכת רגילה עם 6 רמקולים, בשני המקרים יש מחליף מקורי ל- 6 דיסקים

- גלגלים: 18" לעומת 16", בשני המקרים סגסוגת

- הגה: בשני המקרים יש שליטה מההגה על המערכת ובקרת שיוט, בלימיטד יש BT מקורי על ההגה

- מושבים: עור בלימיטד לעומת בד בספורט

- חלונות: בלימיטד הם כהים מאחור

- חלון גג: יש בלימיטד

* חלק מהלימיטד ב- 2009 הגיעו עם גימור פנים משודרג דמוי סיבי פחם ושילוב של עיטורי ניקל

בשתיהן יש 7 כריות אויר, בקרת יצירות, מחשב דרך, הגה וידית הילוכים מעור, מנופים להחלפת הילוכים מאחורי ההגה

את הלימיטד קשה להשיג, אבל היא תמורה מדהימה לכסף כמשומש כי משום מה לוי יצחק קבע הבדל של 1% בין שני הדגמים כמשומשים כאשר ההברש כשהיו חדשות היה באזור ה- 18K ש"ח. לך תבין...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה רבה קספר.

לא יצא לי לראות את המחירון של לוי, אבל ביד 2 ההבדל הוא משמעותי מאוד. משהו כמו 7-8 אלף בין הדגמים.

אם אני זוכר נכון.

תוכל להרחיב לגבי שאר הפרמטרים?

והאם לדעתך היא עדיפה על פוקוס האצ'בק GHIA כן גם מהשנים האלו?

פורסם
תודה רבה קספר.

לא יצא לי לראות את המחירון של לוי, אבל ביד 2 ההבדל הוא משמעותי מאוד. משהו כמו 7-8 אלף בין הדגמים.

אם אני זוכר נכון.

תוכל להרחיב לגבי שאר הפרמטרים?

והאם לדעתך היא עדיפה על פוקוס האצ'בק GHIA כן גם מהשנים האלו?

זה הפרש הגיוני יותר מאשר 1% אצל לוי יצחק.

פוקוס מנוע 2.0?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כן... 2.0 רמת גימור GHIA הכי גבוהה.

גם רכב מעניין (יחד עם מזדה 3 ספיריט 5 דלתות).

אני לא יודע האם היא קיבלה תיבת 5 הילוכים כמו המזדה אחרי FL, אבל בכל אופן רוב היחידות בארץ לדעתי עם 4 הילוכים.

לא נהגתי על הפוקוס, אבל היא מופנפת יותר ופחות יחודית מהספורטבק לימיטד.

אני גם חושב שלנסר לימיטד מאובזרת יותר.

קח בחשבון שאם חשוב לך תא מטען גדול תבדוק אם זה של הספורטבק מספיק לך, הוא לא ענק ונראה לי שזה שבפוקוס גדול יותר.

הביצועים של שתיהן יהיו דומים, צריך להתרגל לאופי הפעולה של הגיר הרציף בלנסר.

פורסם

בנוסף, האם קיימים שדרוגים לסוג המנוע הזה? לדוגמה תוכנות ניהול מנוע שמעלות את ההספק?

אם אתה רוצה שיפורים, תקנה רכב בעל מנוע טורבו.

אם אתה רוצה רכב ביצועיסט מראש אל תסתכל על הלאנסר.

פורסם

הפוקוס הקודמת יובאה עד סוף ימיה עם גיר אוטומטי 4 הילוכים.

ה-3 קיבלה את גיר ה-5 הילוכים רק מ-2009 כשהתחלף הדגם.

פורסם

ה-3 קיבלה את גיר ה-5 הילוכים רק מ-2009 כשהתחלף הדגם.

אתה בטוח?

אני חושב שה-3 הבכירה קיבלה תיבת 5 הילוכים לאחר מתיחת הפנים הקלילה שהיא עברה וזאת בדומה ל-6 הקודמת שקיבלה לאחר מתיחת פנים תיבת 5 הילוכים.

פורסם

תודה לכולכם על התשובות.

מבחינת תא מטען מספיק לי שתכנס עגלת תינוק (שנכנסת היום בסקודה הקטנה).

האם תיבת ה4 הילוכים הרגילה של הפוקוס עדיפה על הCVT של הספורטבק?

התיבה הזאת המשיכה לדגמי הJETFIGHTER החדשים?

פורסם

תיבת ההילוכים של הפוקוס הקודמת היא תיבת 4 הילוכים רגילה, אין בה משהו מיוחד. למה הכוונה תיבה עדיפה? מבחינת נוחות וזמינות כוח התיבה הרציפה עדיפה.

אין קשר בין ג'טפייטר לתיבה הרציפה. ג'טפייטר זה רק לדגם 1,600 סמ"ק שהחליף את ה-1,500 סמ"ק. ושם אין תיבה רציפה אלא תיבה אוטומטית רגילה. אתה מדבר כאן על דגמי הספורטבק חמש דלתות, והג'טפייטר זה רק לדגמי ה-4 דלתות.

• תוכן חדש...