Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי לנסר שנת 90, רכב עם תחת ומדף יציב, שהיה קלאסי לשים בו 6*9.

כעת אני מעוניין לקנות רכב חדש, אולי למשל את האיביזה החדשה,

ואני לא בטוח אם גם שם אפשר לשים רמקולים באותו אופן, הרי המדף שם כמו ברב רכבי ההאצ'בק הוא סתם איזשהי חתיכה במשקל קל שגם ניתנת להסרה (מחוברת לחוט), ולא ברור לי אם באמת ניתן להתקין ככה רמקולים.. מה אתם אומרים?

פורסם

כבעל איביזה אני מציע לך שלא ללכת על זה,חבל לחתוך את המגש האחורי,שים קומפוננט טוב בקדימה וסאב וגמור תסיפור.

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

ערב טוב,

במידה ואתה לא מתכוון להיכנס להוצאות,הייתי ממליץ לך על 9*6 במגש האחורי בלי חשש שישבר.

במידה ואתה מתכוון להשקיע עכשיו או בעתיד הייתי ממליץ לך ללכת כמו שאמר crazymani.

סט קומפוננט טוב,מגבר טוב,וסאב וופר ויש לך מערכת מושלמת.

מקווה שעזרתי לך.

רפי

פורסם

אכן אני לא מעוניין להיכנס להוצאות, מספיקים לי הבאסים ב 6*9, גם לא רואה טעם לסתום את הבגאז עם סאב.. כמה יעלה מדף חדש אם ארצה למכור את הרכב יותר מאוחר?

אגב, מערכת של פיוניר אפשר לשים בה, או שהרכב מגיע עם מערכת של היצרן? ואם יש בחירה בין שתיהן, מה עדיף?

• תוכן חדש...