Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבודה מלוטשת. ניכר שבעל מקצוע עם ידיים טובות ביצע את העבודה. כלים זה חלק בלתי נפרד מאיכות העבודה אבל צריך גם לדעת להשתמש בהם. בקיצור שאפו.

פורסם

היי

התושבות של הרמקולים עשויים מ MDF ירוק, (צבעו ירקרק מעט).

הוא נחשב לחסין למים לעומת הMDF הרגיל.

לא יוצא לי לעבוד הרבה על MDF אני לרוב עובד עם עץ גושני.

ושאני כן עובד על איתו אני משתדל שהוא היה מהסוג הזה.

ובנוסף צבעתי אותו מעט עם צבע אטום וגמיש מאוד (על בסיס מיים)

פורסם

קודם כל הפראדו זה רכב מדהים בפני עצמו

רק שתדע יש לך רכב ברמה מאוד גבוהה מכל הבחינות ואני אומר את זה בתור מכונאי.

ההתקנה יצאה יפה מאוד הקפדת על כל דבר הכל יצא מדוייק רואים שחשבת לפני שעשית והתוצאה בהתאם.

מה שמענין אותי זה לגבי הגבעות הגבהה

היכן עשית אותם? כמה זה עלה?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

שלום

את ההגבה עושים על ידי החלפת קפיצים ובולמים לארוכים יותר, (גם הקפיץ וגם הבולם)

האמת שרק קניתי את הקפיצים והבולמים ואני התקנתי אותם, דרוש מכווץ קפיצים.

הסט המומלץ לפראדו לרוב הוא של אולדמן (OME).

בולמים וקפיצים עולים באזור ה 4500-500 לפני התקנה.

זה מחייב אחרי זה כיוון פרונט.

האוטו אצלי פחות משנה, בגלל זה הוא עוד ערום (לפני זה היה לי את היילקס שבתמונה)

יש לי עוד לבנות לו פגושים, מדרגות ומיגונים

כנס לאתר אישטח יש להם גם מחירים.

פלג_

פורסם

פלג

ההתקנה ברמה גבוהה מאוד!

הלוואי ולו לעשירית מבעלי המקצוע בתחום הזה בארץ היו מבורכים בידיים שלך.

באמת שרשיר שתענוג לראותו ולקחת בו חלק.

שאלה - אני רואה שגם השארת קצת חומר לדיפונים ושתדע זה נהדר - מספיק אפילו שני הפסים האלו בכדי להוסיף מסה לאורך מרכז הדיפונים בכדי להשקיט מהם הרבה מאוד וובירציות ורזוננס של פאנל דק.

האם סגרת מחיצות טכניות בדופן הפנימית בכל דלת?

חבל שבהזדמנות שבה כבר פתחת את רצפת הרכב - לא הוספת שם קצת ספוג ביצים או פלציב בכדי לשים חסם רעש נוסף לרצפה - לא נורא.

באמת - שאפו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום אדי.

אכן סרגתי את המחיצות התכניות בדלת, לא חוויה לעבוד אם החומר הזה, לפחות היה לי פן של המכווץ שרוולים, זה עזר המון.

לא רק שנישאר לי חומר לדיפונים, גם 70% מהדופן הפנימית מכוסה ביריעות.

חתכתי את היריעות כך שלא היה חיבור באמצע המחיצות.

בנוסף לשאריות בדיפון, ראיתי שיש גם את החלק שסימנתי באדום, שזה בעצם התא הפנימי.

הוא מחובר עם ניטים כאלו שמומסים ונדבקים, החלק הזה היה קצת רופף, ולכן הכנסתי שם סיליקון לאורך כל החיבור כדי למנוע זאת.

כל החלקים של הדלת נכנסו קצת בלחץ ולכן הכל מרגיש הרבה יותר יציב וחזק, אפילו ידית הפתיחה.

גם הדלת קיבלה איזה מסה שמאוד מורגשת בפתיחה וסגירה של הדלת.

לא חשבתי על בידוד הרצפה,חבל, למרות שיש שם לא מעט יריעות זפת מקוריות, לא היה חסר לאוטו הזה קצת יותר שקט בפנים.

שזה אגב שופר פלאים בדגם החדש יותר שיש אצל אבא שלי.

מה שכן עשיתי באותה הזדמנות שכבר פירקתי את השטיח, היה לשאוב ולנקות כמו שצריך את ריצפת הרכב.

לגבי השאלה על הטיוטרים, אני מצרף תמונה.

ציפיתי אותם בבד דק של רמקולים ביתיים, סתם בגלל שאני לא אוהב אך שהם ניראים במקור, אני מעדיף קווים נקיים.

אדי המון תודה על היעוץ והעזרה גם בפרטי.

זה תרם לי המון.

מה לגבי העניין של מיקום הסאב, אם אני הניח אותי מאחורי כסה הנהג זה היה טוב?

שוב תודה

פלג_

א.JPG

ב.JPG

ג.JPG

פורסם

בחיי עבודה של מקצוען אמיתי!

גם הריפוד שעשית לטוויטרים נראה מליון דולר וזה בעיני גם ירסן אותם קצת יעשה אותם נעימים יותר לאוזן.

לגבי רצפת הרכב - אם יום אחד תהיה לך הזדמנות לעשות זאת - מומלץ בחום רב.

אני ממליץ לחסוך קצת ולהביא דיינא-ליינר בעובי 3 מ"מ (אתה צריך רק חתיכה אחת כזאת) ולהעביר אותה בחלק הפנימי של הדיפון - אז אתה באמת תבין מה זה שקט.

לגבי הייעוץ - בבקשה ובאמת, נהניתי לעזור לך, תמיד ובכיף.

לגבי הסאב - אני לא מאוהבי הקבינה הרועדת וחושב שמקומו הטבעי של הסאב הוא דווקא, בתא המטען - בייחוד בגלל אורך גלי הקול שהוא מנגן, המרחק הזה ממנו חשוב ותורם ובהתקנה כמו שלך אני בטוח שעכשיו אתה תרגיש באס קדמי מובהק מהסט בדלתות וזה יעזור לך מאוד למשוך את הסאב וופר מתא המטען כלפי הדלתות.

תנסה עכשיו בתור מבחן פשוט לכבות את הסאב ותאמר לי עד כמה יותר אתה מרגיש באס מהסט הקדמי :wink:

זה המפתח והסוד למשיכת הסאב וופר לקדמת הרכב - תנאי ההתקנה של הסט הקדמי והקוטר של הוופרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל הכבוד לך,

אני לא יודע במה אתה עובד אבל במידה וזה לא בתחום הזה תחשוב דחוף על הסבה מקצועית:-)

פורסם

נראה מעולה ומושקע, הלוואי ויותר מתקינים פה בפורום (חובבנים ומקצועיים) יפנימו את החשיבות של הקפדה על הפרטים הקטנים בהתקנה כתנאי לתוצאה סופית טובה.

תהנה מהמערכת :).

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

• תוכן חדש...