Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד על ההתקנה,נראה מעולה.

שאלה-לפי מיקום המגבר תחת המושב אין לך דאגה שמי שירד מהמושב האחורי החוצה ידרך/יבעט במחברים?

אולי שווה להכין איזה "פלאח" מתכת שייגן על האיזור ?

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התקנה ברמה גבוהה מאוד !! אהבתי את הדגש אפילו על הפרטים הקטנים ביותר- בסוף זה מה לעושה את ההבדל, וגורם לאנשים להגיד "וואו".

גם הבחירה של הרכיבים טובה מאוד, תתחדש ותהנה !!

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
כל הכבוד על ההתקנה,נראה מעולה.

שאלה-לפי מיקום המגבר תחת המושב אין לך דאגה שמי שירד מהמושב האחורי החוצה ידרך/יבעט במחברים?

אולי שווה להכין איזה "פלאח" מתכת שייגן על האיזור ?

תומר

היי תומר.

ברכב הזה יש אופציה לצאת מהמושב האחורי, רק מהכסא של ליד הנהג (זאת הסיבה שהותקן מתחת לכסא הנהג), וגם הוא איך לומר לא ממש נוח.

אבל גם בגלל מי שיושב במושב האחורי וכן יכול לבעוט, החלטתי שהוא היה מותקן לרוחב ולא לאורך, בשביל שלא יפגעו בכבלים עם הרגליים.

אפילו שזה מקשה קצת על הכיוונים.

ולכן אחת הסיבות לבחירת המגבר היתה המידות החיצוניות שלו.

אבל אתה בהחלט צודק, בהתחלה כן חשבתי על האופציה הזאת, ואחרי זה ראיתי שאין צורך.

בתמונה זה ניראה כאילו הוא די בחוץ, אך זה במצב שבוא הכיסא הכי קדימה.

כלומר המגבר יושב די עמוק.

גם דאגתי לפני ההתקנה לימדוד שהשטיחים המקוריים של הרכב נכנסים ושלא היה צורך לחתוך אותם.

פלג_

פורסם

אלכס מה קורה לך?

:shock:

איפה הסמל המסחרי שלך? תתחדש ו... נו קדימה!

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מדהים.

יש עוד תמונות ?

האם סיימת כבר ? אם כן, איך התוצאה הסופית באוזן ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

היי

יש עוד תמונות, אך הם כמעט אותו דבר, יש תמונת שמשחישות את ההבדל בין התושבת המקורית לתושבת החדשה.

המקורית היתה במרחק של 4.4 מ"מ מהדיפון לעומת 1.1 מ"מ עם התושבת החדשה.

סיימתי כבר באותה שבת, באזור 21:00.

האמת שעד אתמול האוטו עוד היה בחניה ולא נסעתי בוא, אישתי בחופשת לידה והאוטו שלה כבר היה בחוץ, יותר קל.

שומעים יפה, לא היתה לי לפני זה מערכת מעבר לרמקולים פשוטים ורדיו דיסק, כך שמאוד קשה לי להשוות, כמובן שזה טוב יותר ממה שהיה עד עכשיו.

ואני חייב לבצע כיוון כמו שצריך, לדעתי יש המון באס מהקומפוננט שדי מבטל את הסאב, אני לא יודע עם זה צריך להיות כך.

אני שם איזה שיר מסויים מכוון ואז שם מוזיקה קצת שונה ואז זה נשמה פחות טוב.

בשורה התחתונה אני צריך לבצע כיוון כמו שצריך ורק אז אוכל לתת חוות דעת.

תודה

פלג_

P1030973.JPG

IMG_20120715_142527.jpg

IMG_20120715_181434.jpg

IMG_20120715_191148.jpg

פורסם

כל הכבוד פלג!

לא נראה לי שהקומפוננט חזק מספיק בכדי לבטל את הסאב - מה שאני מאמין שקורה זה שהסאב שלך אכן מבטל את הקומפוננט והוא כן מכוון כך שהוא מגיע לשמשה הקדמית.

אם יש לך יכולת בHU שלך לשנות סלופים לסט קומפוננט או להפוך פאזה לסאב - כאן אתה כבר צריך לנסות לראות מתי יש לך פחות ביטולים ומה נשמע לך הכי טוב.

בתור נסיון ראשון תנסה פשוט להפוך קטבים לסאב או לסובב קצת את התיבה שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עבודה לפנים .

ישר איך שראיתי את ההגבהה של ה6.5 אמרתי שאתה נגר ( ככה זה כשאבא נגר , מזהים חברים למקצוע...)

רואים את זה לפי הפינוי לבורג למטה , ואיך שהברגים מהודקים !

אהבתי את הבנייה של התיבה עם LAMELLO במקום עם 7 מיליון ברגים .

יש לי תוכניות ל CNC מוכנות בשביל הגבהות כאלו , אבל הלימודים לוקחים קורבן :x

(אני מניח שם אתה מרבה לעבדו עם גושני אז אתה ביצעת את הכול עם הכלים המסורתיים )

ד"א מאיפה קנית את הבידוד ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

פששש יופי של עבודה אחי ***אם הוא אחיך דברו בבית, כאן זה לא FXP. קרא את כללי הפורום*** !!! :)

אני עכשיו מתחיל את הפרוייקט הראשון שלי . נראה איך יצא :-)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אחת ההתקנות הטובות, הלוואי עלי התקנה כזאת באוטו שלי ;) חחח כל הכבוד שווה להשקיע ולקבל תוצאה כזאת

עריכה:

סליחה על ההקפצה לא שמתי לב לתאריך!

עריכה אחרונה על ידי asmily

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

• תוכן חדש...