Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא יקרה, וטוב שכך.

בכלכלה אסור לבצע שום שינויים דרסטיים, לא בשוק ההון, לא במערכת הבנקאות ולא בשוק הנדל"ן.

אין לממשלה שום בעיה לרסק את שוק הנדל"ן בין לילה; הצפת מיכרזים למאות אלפי יחידות דיור עלולה לגרום למשבר במערכת הבנקאית שתיוותר ללא בטוחות מספקות עבור דירות אותן מישכנה, והתוצאות עלולות להיות דומות למה שקרה בארה"ב במשבר של 08'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין בניינו מחלוקת רק תסכים איתי שבמצב הנוכחי, כמו שהוא כרגע, הורדת כלל מחירי הדירות בצורה חדה מסוכנת מאוד למשק?

א. לא חייבים לשנות את המצב בצורה מיידית - אפשר גם בהדרגתיות.

ב. גם המצב הנוכחי לא כל כך נפלא, ולא נראה לי שהוא במגמת שיפור.

דני

פורסם

אז אתם מציעים להשאיר את המצב כמו שהוא, מי שיש לו, יהיה לו יותר, ומי שאין לו, יהיה לו פחות, והמחירים רק יעלו, אבל למי שיש, הם יעלו פחות?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ממש לא!

המחירים חייבים לרדת אבל באחוזים בודדים לשנה במשך כמה שנים.

בנוסף, אפשר להוריד מחירים לדירות בלי באמת להוריד מחירים ע"י פטורים ממיסים שונים לרוכשי דירה ראשונה בלבד (אם אני זוער נכון, זה כבר מתבצע).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לצערי מדיניות "אי ההתערבות הממשלתית " הנקראת תנאי שוק חופשי ,תעבוד כאן כחרב פיפיות

הכוונה כשם שאת עליית מחירי הנדל"ן בתוך חמש שנים לא היה ניתן למתן ,כך גם את הירידה .

למעשה אין "אף אחד על ההגה" ,כרגע המצב הוא שהבנקים הקשיחו את תנאי האשראי ,וגם בעלי ההון הנזיל ובעלי הקרקעות (גם המרכזיות שבהם) ,לא עושים שום מהלך

עשרות פרויקטים ברחבי הארץ בהמתנה די ארוכה ,למרות שהביקושים לא השתנו ,אך כח הקניה ירד ולכן הקיפאון.

כל המהלכים המלאכותיים(הקטנת ההיצע,הורדת הריבית, הודעות לעיתונות ועוד..), כדי לשמר את שוק הנדלן לא יעזרו ואנו נראה את ענף זה הולך בעקבות שוק הרכב

לגבי סילמן ,אכן מקרה מצער מכיון שהוא מייצג את הישראלי משלם המיסים מעמד הביניים ,שנפל

במדינה שבה לא נבנתה 14 שנה ולו דירה אחת בדיור הציבורי ,ואנו מגבים בשתיקה את המדיניות הנוכחית ,אנו נראה תופעות מעין אלה יותר בתקופה הקרובה ,אפשר לומר שמחסום הבושה מתחיל להתפורר בחברה הישראלית ולהיות נזקק זוהי נחלתם של רבים מכפי שחשבנו!

פורסם

מישהו יכול לומר לי מדוע מנבאים הצלחה לביבי בבחירות הבאות?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

1. כי הקונסטיטיואנסי של המרכז-ימין גדול יותר מזה של המרכז-שמאל, והולך וגדל.

2. כי אין חלופה שממוצבת כראש ממשלה בפוטנציה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רק שלפי התאוריה שלי, עוד לפני הבחירות הקרובות העם מוציא את הקילשונים והמגלים מהבוידם ועולה בשלב ראשון על הביטוח הלאומי ואח"כ על הממשלה כך שבכלל לא בטוח מה יהיה בבחירות הקרובות.

רק תחליפו את הדגל בתמונה :wink:

-French-Revolution-Delacroix.jpg

פורסם
לצערי מדיניות "אי ההתערבות הממשלתית " הנקראת תנאי שוק חופשי ,תעבוד כאן כחרב פיפיות

הכוונה כשם שאת עליית מחירי הנדל"ן בתוך חמש שנים לא היה ניתן למתן ,כך גם את הירידה .

למעשה אין "אף אחד על ההגה" ,כרגע המצב הוא שהבנקים הקשיחו את תנאי האשראי ,וגם בעלי ההון הנזיל ובעלי הקרקעות (גם המרכזיות שבהם) ,לא עושים שום מהלך

עשרות פרויקטים ברחבי הארץ בהמתנה די ארוכה ,למרות שהביקושים לא השתנו ,אך כח הקניה ירד ולכן הקיפאון.

כל המהלכים המלאכותיים(הקטנת ההיצע,הורדת הריבית, הודעות לעיתונות ועוד..), כדי לשמר את שוק הנדלן לא יעזרו ואנו נראה את ענף זה הולך בעקבות שוק הרכב

לגבי סילמן ,אכן מקרה מצער מכיון שהוא מייצג את הישראלי משלם המיסים מעמד הביניים ,שנפל

במדינה שבה לא נבנתה 14 שנה ולו דירה אחת בדיור הציבורי ,ואנו מגבים בשתיקה את המדיניות הנוכחית ,אנו נראה תופעות מעין אלה יותר בתקופה הקרובה ,אפשר לומר שמחסום הבושה מתחיל להתפורר בחברה הישראלית ולהיות נזקק זוהי נחלתם של רבים מכפי שחשבנו!

אתה מתכוון לעצמאים נכון? עצמאים אלה הם הציבור שהכי נדפק במדינה הזו. הם משלמים פי 10 ויותר תשלומים לביטוח הלאומי מאשר שכיר ומקבלים ז' זכויות.

עצמאי ששילם 10 אלף שקל לחודש לביטוח לאומי ונפטר לפתע אשתו וילדיו לא יזכו לשקל עזרה מביטוח לאומי. לא קיצבת אלמנה ולא קיצבת שארים.

שכיר ששילם 100 שקל לחודש לביטוח לאומי בחודש ונפטר לפתע, אשתו תקבל קיצבת אלמנה וילדיו יקבלו קיצבת שארים.

למרבה הכאב והצער, חבר טוב מאוד שלי נפתר לפני כמה שנים. אם כל האמור למעלה נכון, במידה והחבר לא היה הופך לשכיר מעצמאי כמה שנים לפני שהוא נפטר אז אשתו וילדיו היו מקבצים היום נדבות ברחוב.

מה שצריך לצעוק ולהפגין לצדק חברתי אלה העצמאים. עצמאי יכול לפעמים לקנא בזכויות ששכיר מקבל מהמדינה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
רק שלפי התאוריה שלי, עוד לפני הבחירות הקרובות העם מוציא את הקילשונים והמגלים מהבוידם ועולה בשלב ראשון על הביטוח הלאומי ואח"כ על הממשלה כך שבכלל לא בטוח מה יהיה בבחירות הקרובות.

רק תחליפו את הדגל בתמונה :wink:

-French-Revolution-Delacroix.jpg

ומי הגברת אמורה להיות?...

אני חושב שאם לא היתה מהפכה כאשר התפוצצו שני אוטובוסים ביום, גם עכשיו לא תהיה.

דני

פורסם

דווקא אין מהפכות כשהעם מפנה את זעמו לאוייב חיצוני.

זו אחת הסיבות שהמשטרים הערביים מטפחים את השנאה לישראל בכזו אדיקות, היא מונעת מהעם להתקומם עליהם.

רבין מהמשטרים האלו נפלו כשהעם הבין שהבעיות הן פנימיות, ולא נובעות מישראל דווקא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מישהו יכול לומר לי מדוע מנבאים הצלחה לביבי בבחירות הבאות?

מאוד פשוט, זה רק משקף את הבועה התקשורתית השוררת בישראל.

התקשורת מייצגת צד אחד מסוים, צד ששונא את ביבי והיא תעשה הכל כדי לפמפם יום ולילה לעם ישראל כמה ביבי הוא חרא.

לפעמים עם ישראל מתפכח ולא מקשיב יותר מידי לפרשנים האינטלקטואלים בתקשורת ובוחר בעצמו.

תמיד לפני בחירות של ביבי התקשורת תפרסם סקרים שבהם ביבי בכלל צריך להגיד תודה שהוא יופיע, חודשים לפני הבחירות יהיו שערוריות שקשורות לאשתו של ביבי ועוד כמה קלפי תעמולה קלאסיים. הטריק הסוציאליסטי כלכלי תמיד יפעל כמו שהוא פועל עכשיו.

במי נבחר? מי האלטרנטיבה? כתב המחנה יאיר לפיד? ציפי ליבני "ניצול דקת שידור"? שלי יחימוביץ' "קומוניזם"?

התקשורת לא מייצגת את העם ועובדה שהעם תומך בביבי שוב ושוב וגם הפעם.

פורסם

כשהתפוצצו שני אוטובוסים ביום לא הייתה מהפכה כי הרוע הגיע מבחוץ.

היום הרוע מגיע מלמעלה מהשלטון.

"אם אין לחם שיאכלו עוגות" אמרה מרי אנטואנט לפני המהפכה הצרפתית (לפחות המשפט משוייך אליה), משפט כזה מעיד על רמת הניתוק מהעם.

בקצב בו מתפתחים הדברים לא ירחק היום בו נשמע משפט "מבריק" מהסוג הזה מאחד מ"נבחרינו".

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
ומי הגברת אמורה להיות?...

דני

תן לי להעלות עוד 5 קילו וגם לי יהיו כאלה ציצים! :-P

• תוכן חדש...