Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לינק.

האם המעשה יצית, תרתי משמע, מחאה חריפה יותר מזו שמבעבעת בשנה האחרונה, או שהישראלי האדיש ימשיך לנמנם מול "השרדות איי ביקיני"?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגובה מגעילה ואופיינית.

תכף יבוא זה שיצעק שזה שמאלן שסתם מנסה להפיל את השלטון.

משתינים עליכם בקשת ואתם חושבים שזה גשם ואומרים תודה.

עריכה:

חלק מהמכתב אותו השאיר:

"מדינת ישראל גנבה אותי ושדדה אותי, השאירה אותי חסר כלום אפילו סיוע בשכר דירה היא לא נותנת, שתי ועדות של משרד השיכון דחו אותי, אף על פי שעברתי אירוע מוחי וקיבלתי 100 אחוז אובדן כושר עבודה, תשאלו את מנהלת עמידר. לוקחים מהעניים ונותנים לעשירים ולעובדי המדינה. אני מאשים את עובדי מדינת ישראל: ביטוח לאומי". האיש המשיך והאשים בעלי תפקידים מסוימים שלטענתו "עיקלו לי שלא כחוק ציוד לעבודת משאית".

"אין לי כסף לתרופות ולשכר דירה ואין לי בכלל להתחיל את החודש לאחר ששילמתי מיליונים במסים, עשיתי צבא ועד גיל 46 עשיתי מילואים. ואני לא אהיה חסר בית, לכן אני מוחה כנגד כל העוולות שהמדינה עושה לי ושלכמותי".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

איש זה הוא מאנשי המחאה האמתיים שקולם נבלע בין מובילי המחאה -יושבי בתי הקפה מורידי האפליקציות שבכוח רוצים לגור בת"א.

Gn'f'R

פורסם

80 אחוזים מגופו הם כוויות דרגה ב' ו ג'. המפגרים ששפכו עליו מיים החישו את מותו. למרבה הצער לפי מה שקרה לאהובה תומר ז"ל כנראה שהאיש המסכן הזה לא ישרוד יותר מכמה ימים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני מרחם עליו, לא חושב שהוא "סתם חולה נפש". זה נובע מייאוש.

מה שכן, אני בטוח שהמהלך הקיצוני שלו יגרור אחריו אירועיים קיצוניים יותר ממה שראינו עד כה במחאות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מה שכן, אני בטוח שהמהלך הקיצוני שלו יגרור אחריו אירועיים קיצוניים יותר ממה שראינו עד כה במחאות.

לא בטוח, כי פה מדובר ביהודים.
פורסם
איש זה הוא מאנשי המחאה האמתיים שקולם נבלע בין מובילי המחאה -יושבי בתי הקפה מורידי האפליקציות שבכוח רוצים לגור בת"א.

מעבר לכך שזה לא משנה מי מוביל את המחאה כל עוד היא עושה את מה שהיא מתיימרת לעשות, רבים מאוד מהמוחאים הם אנשים שגרים בת"א, יכולים להרשות לעצמם לשבת בבתי קפה וליהנות מסמארטפונים - ועדיין חושבים שצריך לשנות פה הרבה דברים לטובת הציבור. גם למישהו כמוני, שחי בסדר גמור, מותר למחות. גם לאנשים שמרוויחים היטב ומחזיקים בית משלהם מותר למחות. אם לא בשבילם אז בשביל עתיד הילדים שלהם וחבריהם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בסדר, אבל לא צריך להפוך כל מחאה חברתית לצודקת רק אם היא מגיעה מהעניים, בעוד בעלי הממון שבאים למחות נתפסים כמתנשאים או צדקנים. אני מכיר לא מעט אנשים מהמעמד הגבוה, כולל כמה וכמה בני משפחה שלי, שיצאו למחות בקיץ שעבר כמו כולם. כששאלתי את אבא שלי למה הוא יוצא לרחובות הוא אמר שהוא עושה את זה בשבילי ובשביל הילדים שיהיו לי. ואני לגמרי יכול להבין את זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני רואה עצמי נלחם בעבור גיל הפרישה,

אביך יצא למען העתיד צאצאיו,

אתה רוצה גם משהו אני מאמין,

אלפים יצאו ודרשו דיור בר השגה (מה זה בכלל ?),

ובנתיים אנשים מתו מרעב או שרפו עצמם בכיכר העיר.

אני ,אתה ואביך צריכים קודם להלחם בעבור

מזון ותרופות ברי השגה לפני הכל

צבא לא יכול לצעוד על בטן ריקה.

Gn'f'R

פורסם

אולי זו תגובה מגוזמת מצידי, אבל אם אני הייתי ראש ממשלה ואחד מהאזרחים שאותם אני אמור לייצג היה מצית את עצמו בשיקול דעתו שלו, אני הייתי מתפטר באותו רגע.

העובדה שהאיש הזה הצית את עצמו מראה שראש הממשלה פישל במילוי תפקידו. אולי אפילו כל הממשלה פישלה בתפקידה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

מה הקשר? אתה יודע כמה אנשים מתאבדים כל יום? אולי גם בשבילם הממשלה תתפטר? אני מרחם על האיש הזה, כי הסבל שלו אמיתי, אלא שהוא נפל קורבן לעלאק מחאה שהדבר האחרון שמעניין את ראשיה זה אנשים כמותו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם לנוכח מעשה כ"כ מזעזע אתם ממשיכים עם הספינים הדפוקים שלכם נגד המחאה?:shock:

תיכף יבוא בעל הגולף ויגיד שגורמי שמאל קיצוניים מימנו לו את הדלק.

תתבישו שהמדינה הגיע למצב שאנשים שורפים את עצמם ברחוב ותתבישו עוד יותר שאלה התגובות של חלקכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שהכי מעצבן אותי בכל העניין הזה הוא שיש פה אנשים שזועקים מכאן ועד הודעה חדשה כמה המחאה לא צודקת או בעלת אג'נדות נסתרות וכמה "ראשי המחאה הם סמולנים אוהבי ערבים", אבל במקביל לא עושים דבר בשביל לשנות את זה. לא מוצא חן בעיניכם לאן המחאה הולכת? תמחו בעצמכם! או תצטרפו ונסו לשנות דברים כדי להסיט את המחאה לכיוון שאתם מאמינים בו. אבל אל תעמדו מהצד ותצקצקו בלשונכם אם הדבר בוער בעצמותיכם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...