Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ההורים שלי מכרו השבוע את האסטרה 2001, ומחפשים כרגע לקנות רכב חדש - כאשר הם מכוונים לתקציב של כ-100,000 ש"ח (נגיד 105,106 שזה המחירים של חלק מהדגמים שהם מתלבטים ביניהם). הם מחפשים רכב סופר מיני אוטומטי, ומתלבטים כרגע בין שלוש אפשרויות:

- סיטרואן C3

- פורד פיאסטה

- טויוטה יאריס

המחירים של שלושתן די זהים ונעים סביב 102-106 אלף ש"ח.

האם יש סיבה להעדיף באופן מובהק את אחת מהן? האם יש אופציות נוספות שלא נשקלו?

תודה

פורסם

מלבד הפיאסטה אני לא מכיר לעומק את הרכבים שציינת.

אני ממליץ בחום על פולו TSI, הרכב הקטן הזה מרגיש גדול, שובב וזריז כשצריך, והגרגור שלו פשוט מעורר תאבון. תעשה נסיעה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

ההורים שלי לא "חולי הגה" ולכן לא ממש מעניין אותם עד כמה רכב הוא שובב או מגרגר :-)

ראיתי שה-1.2 TSI עולה 113K בגרסה, אני מניח שזה סביר בהתחשב שמדובר בפולקסווגן אבל אישית תמיד הרגשתי שהתמחור הגבוה לא בהכרח מוצדק, שכן רמת האבזור שמקבלים בתמורה נמוכה ממה שאפשר לקבל במכוניות אחרות, זולות יותר, באותה קטגוריה.

בכל מקרה, מה דעתך על הפיאסטה?

פורסם

האבזור של הפולו הוא דווקא העשיר שבחבורה, המחירון שרשמת לא עדכני ובנוסף יש מבצע לא רע ב"חבר".

מלבד העובדה שמדובר בצ'מפיון הייתי ממליץ לך עליה אפילו בלב שלם.

הפיאסטה קלאסית, מדובר ברכב מאוד מפתיע מכל בחינה אפשרית ובפרט בנוחות הנסיעה. ללא ספק מועמד ראוי ביותר לראש הקטגוריה (לדעתי לפחות), האומנם, המראה הפנימי שלו קצת מוזר ויש כאלה שזה יכול להרתיע אותם.

שוב, תעשה נסיעה על הפולו וגם על הפיאסטה ותקבל אינדיקציה טובה יותר.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

מבצעים של חבר לא רלוונטיים כי אף אחד במשפחה לא שייך למועדון הזה, אבל אשמח לדעת מה המחירון העדכני.

בכל מקרה, תודה על ההמלצה!

פורסם

מעניין שיש גורם מסויים שדווקא מאוד משפיע על מחירון יד 2 של הVW

הפולו TSI 1.2 שנת 2011 ירדה למחיר של 86-88 אלף, כ30% ממחיר החדשה (113)

אז או שיש לקוחות שמשיגים את הפולו ב106 דרך "מבצעי חבר"

או שזה משהו אחר

אני גם בלוחות ביומיים האחרונים , מתבאס לקנות חדש כשיש נפילה כזו בשנתיים הראשונות.

בשנה לאחר מכן המחיר יורד לכיוון ה75K

כך גם בסיאט שהיא גם מהקונצרן

הלאון 1.2 TSI נמכרת בחבר ב101 במקום ב108 .

וכן הלאה...

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

סיטרואן C3 נמכרת במבצע עם מועדון לקוחות שופרסל ב-88 אלף שקלים, במחיר כזה נשמעת לי עיסקה מעולה. ההצטרפות למועדון לא מסובכת אבל אני כמעט בטוח שהיא מותנת בהצטרפות למועדון עם כרטיס אשראי שופרסל, בדקו אם זה מתאים לכם.

בהצלחה.

פורסם
אהלן,

ההורים שלי מכרו השבוע את האסטרה 2001, ומחפשים כרגע לקנות רכב חדש - כאשר הם מכוונים לתקציב של כ-100,000 ש"ח (נגיד 105,106 שזה המחירים של חלק מהדגמים שהם מתלבטים ביניהם). הם מחפשים רכב סופר מיני אוטומטי, ומתלבטים כרגע בין שלוש אפשרויות:

- סיטרואן C3

- פורד פיאסטה

- טויוטה יאריס

המחירים של שלושתן די זהים ונעים סביב 102-106 אלף ש"ח.

האם יש סיבה להעדיף באופן מובהק את אחת מהן? האם יש אופציות נוספות שלא נשקלו?

תודה

הסיטרואן מומלצת ושווה לך לבדוק גם את האופציה של סקודה פביה TSI DSG שגם נכנסת בתקציב הזה.

• תוכן חדש...