Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

בסוף השנה אשוחרר משירות מילואים עקב גיל בלתי הפיך.

אני משרת בתפקיד מעניין תקופה ארוכה, תפקיד שמעניק לי תמורה ערכית רבה ומאתגר אותי.

קצינת הקישור התקשרה אלי הבוקר ושאלה אם אני מעוניין להמשיך בהתנדבות, והכיוון שלי הוא חיובי מאד.

אני מכיר את כללי ההתנדבות למילואים מכיוון שאני מתנדב כבר היום ע"ב פרופיל, השאלה אם יש משמעויות נוספות להתנדבות על בסיס גיל פטור.

תודה רבה למייעצים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רק תבדוק שאתה יכול לבטל את החתימה מתי שתבחר. כבר נתקלתי באנשים שהוחתמו ל 5 שנים ללא אפשרות ביטול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לטענתה בכל רגע. אאל"ט יש כללים לפיהם אתה יכול לבטל בהתראה של 72 שעות תוך כדי שמ"פ.

. התנדבות לשירות מילואים תבוטל בהתקיים אחד מאלה:-

א. המתנדב הודיע, בכתב, למפקד היחידה על רצונו לבטל את ההתנדבות. אם ההודעה הוגשה בתקופת שירות מילואים פעיל, היא תיכנס לתוקף בתוך שבעים ושתיים שעות ממועד הגשתה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בדוק גם שאין התנגדות של מקום העבודה, או שיש לך הצבת חרום אזרחית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשנים האחרונות אני עובד בחברה בבעלותי, וגם לפני כן זה מעולם לא היווה בעיה מסיבות שונות.

חקרתי יותר לעומק ואינ מבין שאין הבדל, ככה שאני חותם.

תודה רבה.

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מסיר בפניך את הכובע (מתנצל, על הקסדה הזדכיתי מפאת גילי לפני כמה שנים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני נשארתי ביחידת החי"ר שלי הרבה שנים אחרי האפשרות להשתחרר. היו ויש עוד כמה מופרעים כמוני.

אולי אצלנו לא עבדו בדיוק לפי כללי בית הספר, וההתנסות שלי היא מאוירת רצון הדדי.

בעקרון - אתה יכול לצאת מההתנדבות כל רגע. אתה יכול לבחור מתי לבוא למילואים ומתי לא.

א-ב-ל, כאשר יש לך את הזכות - אתה לא מנצל אותה וגם נענה לטלפונים מהיום לעוד שבוע. איך לפעמים.

שמתי לב שבדרך כלל קראו לנו לתרגילים ופרוייקטים מיוחדים - ולא לשמ"פים שגרתיים, אבל לא זוכר מה ומתי ,

כי אף פעם לא היו בעיות.

ה"לא מתחשק לי" נעלם ברגע שאתה פוגש את האנשים והחברים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אני מסיר בפניך את הכובע (מתנצל, על הקסדה הזדכיתי מפאת גילי לפני כמה שנים).

כל הכבוד!! אני מצטרף לדעתו של המזדכה (על הקסדה).

בימינו אנו, כשלא כולם נושאים בנטל המילואים (מכל מיני סיבות מוזרות יותר / פחות / מוצדקות...?) נעים לראות שיש המוכנים להתנדב למרות ש"חוקתית" פטורים.

(מאחד שאמור להזדכות גם כן בקרוב ושאינו חושב להתנדב).

alfa 156 2.5.

פורסם

גם אני כמובן מצטרף לאלה שמסירים את הכובע.

אני עשיתי מילואים עד גיל 36 וראיתי את זה תמיד כחובה מוסרית לאלה ששירתו עבורי כל חיי. הפסקתי לא מבחירה אלא עקב פציעה שמנעה ממני להמשיך לשרת עקב מגבלות פיזיות ורפואיות (הייתי לוחם). ביקשתי להמשיך לשרת בתפקיד הדרכה או במקצועי האזרחי אבל הצבא שלנו מאוד יעיל וחיכיתי 4 שנים לועדה רפואית עד שהגיע גיל הפרישה ממילואים.

לצערי היום שירות צבאי או שירות לאומי הפכו למשהו שמעטים מידי מבצעים ולכן הנטל על השפויים שכן נושאים באחריות גדול ממה שצריך היה להיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אל תסירו כלום, זה 90 מסיבות אישיות - אני לא סומך על אף אחד אחר במילואים שיעשה את העבודה טוב כמוני 8)

שאר העשרה אחוז זה הפרגיות שמסתובבות מדי פעם באזור...

Winston S. Churchill -

פורסם

יפה אמרת נהג מתחיל, ועדיין זה לפי הגדרתך 90% בגללך (מקצועיות, רצון לתרום, פטריוטיות אולי...) ו-10% תלוי ב"גורמים חיצוניים" :lol:.

הסרת הכובע - בעינה עומדת.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם חיילות צעירות זה הקטע שלך, נראה לי שהגיע הזמן להחליף סמלון לחבר קדימה לשעבר אחר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קודם כל סחטיין.

לא לשכוח שיש הפגנה במוצאי שבת.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...