Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב כי לעיתים בהנעת בוקר כאשר המנוע קר הסל"ד איננו גבוה מהרגיל,

ז"א כאשר אני מניע הסל"ד יורד ל700-800 כמו מנוע "חם", בניגוד ל 1250~ שאופיני למנוע קר. המנוע אינו מגמגם/נחנק והסל"ד יציב בשני המקרים.

אציין בנוסף כי התופעה לא מתרחשת בקביעות אלא לפעמים, אוסיף כי יש ברשותי מכשיר OBDII אך אינני יודע איזה פרמטר לחפש.

מה עלי לחפש אם בכלל ?

תודה

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

רעיון? כיוון?

פורסם

תוכל לפרט יותר מדוע לדעתך זה החיישן אוויר?

לצערי הבוקר שלי מתחיל ב7:00 ואין שמש ישירה על הרכב. גם הבוקר זה קרה הסל"ד נשאר על 800 כאשר פעם או פעמיים הוא טיפס ל 1200 אך מיד ירד חזרה.

פורסם

שכחת לרשום האם מדובר בקליאו דור ראשון או שני?

אני ממליץ לך ללמוד לחיות עם זה. אתה תחליף חיישנים, מנוע צעדים, תעשה ניקוי למצערת ועדיין לא בטוח שתצליח לפתור את הבעיה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קליאו ספורט דור שני (Phase 2 למדקדקים).

אני לא מחפש צרות ואם זה נורמלי אני אחייה עם זה בשמחה, רק שמצד שני לא בא לי לגלות שזה יגרור נזקים חמורים (ויקרים) יותר בגלל שהתעלמתי מזה.

אותי מעניין איזה חיישן קובע את הסל"ד (צ'וק) בהנעות בוקר ומה נחשב לתקין אצלו.

פורסם
קליאו ספורט דור שני (Phase 2 למדקדקים).

אני לא מחפש צרות ואם זה נורמלי אני אחייה עם זה בשמחה, רק שמצד שני לא בא לי לגלות שזה יגרור נזקים חמורים (ויקרים) יותר בגלל שהתעלמתי מזה.

אותי מעניין איזה חיישן קובע את הסל"ד (צ'וק) בהנעות בוקר ומה נחשב לתקין אצלו.

מנוע צעדים קובע סל"ד סרק.

פורסם

בדור השני אין מנוע צעדים, יש לך מצערת אלקטרונית.

זו המחלה של המצערת הזו, אתה מוזמן לעשות חיפוש פה וב-PSI (ואם אין לך בעיה עם אנגלית אז גם בקליאוספורטנט) ולקרוא עשרות שרשורים בנידון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בדור השני אין מנוע צעדים, יש לך מצערת אלקטרונית.

זו המחלה של המצערת הזו, אתה מוזמן לעשות חיפוש פה וב-PSI (ואם אין לך בעיה עם אנגלית אז גם בקליאוספורטנט) ולקרוא עשרות שרשורים בנידון.

תודה, אקרא פה ושם על זה.

השאלה עכשיו היא איזה נזק זה יכול לגרום (אם בכלל) ?

פורסם

אם שאתה מניע את המנוע והוא עובד עגול ואין ויברציות אז המחשב מיצב את הסיבובי סרק עלידי פתיחת מיצערת חשמלית בעוד מעלה של פתיחה או שתיים ביחס לטמפ מנוע בהתנעה ,טמפ אויר ביניקה ותת לחץ בסעפת יניקה וכו...כך בחשבון שבהתנעה בקור הזמן הזרקה ארוך יותר,תערובת עשירה שזה גם חשוב במצב מנוע קר...אולי תעשה איפוס ערכים למחשב מנוע אולי יעזור

פורסם

אתמול בבוקר אחרי ההנעה החזקתי הסל"ד על 1500 לשתי שניות אחרי עזיבה הסל"ד עמד על 1200 כצפוי בהנעה קרה.

אחרי שקראתי פה קצת על ניקוי מצערת (יש פה מדריך מצולם מעולה), לדעתי זה הכיוון. בכל מקרה לא יזיק לנקות אני אפתח ואנקה.

תודה

• תוכן חדש...