Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר חזר מטיול ברומניה עם התמונות להלן. עושה רושם שמדובר בסוג של מועדון החמש של הרומנים, עם אוסף של קלאסיות לא קשורות אחת לשניה. בכל זאת, נחמד להשוות. תהנו:

P6160882.jpg

P6160883.jpg

P6160884.jpg

P6160885.jpg

P6160887.jpg

P6160888.jpg

P6160889.jpg

P6160890.jpg

P6160891.jpg

P6160898.jpg

P6160899.jpg

P6160901.jpg

P6160902.jpg

P6160903.jpg

כבר ממשיכים...

פורסם

אגדה אורבנית מספרת שהתוסף היעיל לדלק ברומניה הוא המוז'דיי(שום כתוש), שהופך כל דצ'יה מחורבנת לאלפין רנו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

איזה יופי, איפה זה? כל כמה זמן מתקיים?

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

קשה להאמין שזה ברומניה,המוצא שלי זה רומניה ולפי מה ששמעתי רומניה היא רחוקה שנות אור ממה שיש בתמונות

פורסם

אז תרשה לי להגיב בתור אחד שעבר טיול שורשים ברומניה,

רומניה מתקדמת בהרבה יותר מישראל מכול בחינה אפשרית והיא נראת ומתנהגת כמו כל מדינה ארופאית אחרת.

נכון שהם עדיין קצת מפגרים מאחורי המדינות הגדולות, אבל אל תשכח שהיא עדיין מתנערת מהשילטון הקומוניסטי ששלט לאחר מלחמת העולם השניה.

נ.ב

זה לא מפגש רומני אמיתי כי אין אפילו טרבנט אחת :roll:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
אז תרשה לי להגיב בתור אחד שעבר טיול שורשים ברומניה,

רומניה מתקדמת בהרבה יותר מישראל מכול בחינה אפשרית והיא נראת ומתנהגת כמו כל מדינה ארופאית אחרת.

נכון שהם עדיין קצת מפגרים מאחורי המדינות הגדולות, אבל אל תשכח שהיא עדיין מתנערת מהשילטון הקומוניסטי ששלט לאחר מלחמת העולם השניה.

נ.ב

זה לא מפגש רומני אמיתי כי אין אפילו טרבנט אחת :roll:

הייתי לפני מס' שנים בטיול לרומניה.האמת,היו צריכים לגרור אותי לשם.חששתי ממה שאני הולך לראות שם,,,,ההפתעה היתה גדולה.ראשית הנופים המהממים,הצעירים והצעירות היפייפיות בלבוש מודרני,המוסיקה והפאבים המלאים,וכמובן הרכבים המודרניים משנים אחרונות,וגם רכבים ישנים ומתוחזקים להפליא.ולכן אני לא מתפלא על התמונות המצורפות.היום,רומניה היא עוד מדינה אירופאית מודרנית.ואני לא קשור ללשכת התיירות הרומנית! :-D

וגם כאלה יש,,,,

רומניה 29.7.10 439.jpg

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם
איזה יופי, איפה זה? כל כמה זמן מתקיים?

אין לי מושג, ראובן. החבר שלח לי והעליתי. הוא בעצמו לא יודע מה זה היה (לא שאל. עבר ברחוב וצילם)...

• תוכן חדש...