Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית B and w הוא לא יצרן מערכות אלה רמקולים בלבד,מעולים אגב.ברור שזה מגוכך להשוות בין הקוריאניות הבסיסיות הללו לאודי A 6 או לסיטרואן קסנטייה,אבל בתור תחבורה בסיסית הן לא רעות,אמינות יחסית וזולות לתחזוקה,ויש אנשים שזהו שיקול עיקרי עבורם ולא צריך לזלזל בהם.ולכל מי שמזלזל בקוריאנים,לאט לו,הם סגרו פער עצום בתעשיית הרכב,ובתעשייה בכלל,בשליש זמן מהיפנים.אם לא תצפה מהלאנוס או מהנובירה,שטובה ממנה בהרבה,אגב,לגדולות ונצורות,לא תתאכזב מהן.תחבורה בסיסית נטו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

א. אם כבר מערכות קול, אז באנג אולופסן :smile:

2. אמיר יקירי, אם טוב לך בקוריאנית שנהגת בה, יהא זה דייהו, לנטרה או מצידי גם נקפדון - קנה ותהנה. אני לא כל כך מבין איך קסנטיה ונובירה נוחות לך באותה מידה (כנראה שאתה צעיר עדיין ועם גב חזק :smile: ) אבל אם כך המצב, קנה את הנובירה ולצרכיך היא תתן את הסחורה - תחבורה פשוטה בלי להתקלקל, אל תסתמך יותר מדי על מה שאתה קורא, אם הרכב מתאים לך קח אותו.

3. נסיוני האישי עם קוריאניות מסתכם בשנתיים וחצי עם לאנוס מהעבודה, שנסעתי בה תקופה ארוכה יום יום מראשל"צ לעומר, וזה היה עונש שלא כתוב בתורה. לי היא היתה מאד לא נוחה, אבל האמינות היתה בסדר גמור (מודול הצתה התקלקל פעם אחת וזהו), צריכת הדלק שלה גרועה מאד, בפרט ביחס לביצועים הנמוכים, אבל שוב - כפי שאמרת, זה לא מה שאתה מתעניין בו אז לך זה לא יפריע.

בנוסף סיימתי עכשיו חודש עם יונדאי גטס GLS שכורה (עד שהגיעה הפוקוס), ולעומת הלאנוס יש שפור עצום באיכות הייצור, בידוד רעשים ותחושת הגה. עדיין המושבים קטנים לי וכל כך לא נוחים שלנסיעות ארוכות העדפתי לנסוע במונדיאו הפרטית שלי ולשלם על הדלק, רק לא להכנס לגטס...

בנוסף שוב המנוע החלש וההילוכים הארוכים (אוטומט) מביאים לצריכת דלק זוועתית לרכב סופר מיני, שמשתווה לצריכה של המונדיאו שלי , אחת לתשע/שמונה וחצי.

4. בענף הסחר ברכב אין חברים ואין טובות, הוא מרוויח עליך כסף טוב מאד שכן הנובירה תמכר באלפיים פחות ממחירון רק אם היא פרטית מזקן ושמורה כמו בבת עינו. אם היא אכן במצב כזה - תתחדש. אני אישית אקנה רכב שלא מאדם פרטי רק אם מצבו יוצא דופן לטובה, או שמדובר ברכב נדיר שאני מאוד רוצה,, או שהמחיר ברצפה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מקווה שתיקחו את הביקורת ברוח טובה, אמיר.

אמיר, אתה זה שלא הבנת את העניין. אנחנו בהחלט כן מנסים להתאים את ההמלצות לשואל השאלה, אבל דבר אחד זה להגיד "אני לא מחפש הנאה או נוחות" ודבר שני זה להגיד "נובירה שווה ל-A6 או קסנטיה".

אני יכול להבין את הדרישות שלך מהרכב. זה אותן הדרישות כמו לאמא שלי או לדודה שלי. ואין עם זה בעיה. לשתיהן עזרתי בקניית רכב המתאים לצרכיהן. אמין, אוטומטי וסחיר.

אבל להגיד שאנחנו שמים לב לפרטים שהאדם הרגיל לא ישים לב אליהם, זה כבר ממש מגוחך. אני יכול להבין שאתה (או אפילו אני נניח, בתור חובב אודיו) לא אשים לב נניח להבדלי היכולות "התהומיים" בין מערכת סטריאו היי אנד ב-100000 ש"ח לבין מערכת "פשוטה" ב-30000 ש"ח. אבל כאן מדובר על מערכת בעשרות אלפי שקלים מול מערכת ב-200$ מהדיוטי - כל הדיוט(י) :wink: יכול לשים לב...

אז פשוט אל תתייחס לאלו שמציקים לך על ההתנהגות והנוחות של הנובירה/לאנוס, סתם קשקשנים. אם זה לא מעניין אותך תתרכז בעיקר. אבל אל תטעה לחשוב שנובירה היא באותה קלאסה של קסנטיה נניח, זה פשוט מגוחך...

רוני

נ.ב - ולזה שתיקן אותי בנוגע ל-B&O, צודק. מצטער, התפלק לי. פשוט ה-W וה-O נורא קרובות על המקלדת... אה לא? אז, אממ... אהה... אופסי :roll:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואגב, אם מדברים על קסנטיה, תנו לי לספר לכם סיפור:

למשפחה שלי היתה קסנטיה מודל 1995 חדשה, עד שנת 2000 (אז עוד גרתי אצל ההורים). האוטו באמת היה נוח מאוד ושקט מאוד, כל מי שנסע בו (כולל חברים שלי שמתעניינים במכוניות) ממש ממש התלהב מהאוטו. פשוט היה כיף לנסוע בו.

4 שנים האוטו לא ראה מוסך, חוץ מטיפולים. בשנה החמישית לעומת זאת, זה היה פשוט קטסטרופה. האוטו ביקר במוסך איזה 5 פעמים, וכל פעם זה היה מכה כלכלית אדירה. לפחות 10K ש"ח הושקעו רק בתיקונים באוטו הזה במהלך שנתו החמישית, זה היה פשוט בלתי נסבל. ולא היה מדובר במנוע מרעיש או משהו שהתפרק, אלא בקילקולים שגרמו לאוטו להיתקע בדרך. פעם אחותי כמעט נהרגה, כשבאמצע נסיעה בדרך חיפה התפוצצה המשאבה ההידראולית או משהו כזה (אל תתפסו אותי במונח המדויק, אני לא מבין בזה כלום), הברקסים לא פעלו לה, ואם היא לא היתה מתעשתת בזמן ומרימה את בלם-היד, זה היה נגמר באסון. פעם אחרת הייתי בים עם ידידה שלי, חזרתי לאוטו, ופתאום אחד הקפיצים שיש במנוע פשוט קפץ החוצה ועיקם את כל מכסה המנוע. בקיצור, צרות בצרורות. פרט מעניין: כשהגיע הגרר לגרור את האוטו למוסך, הוא אמר לאבא שלי שהוא ראה כבר כמה פעמים את הדבר הזה בקסנטיות שהוא גרר (שהקפיץ פשוט קופץ החוצה ומעקם את כל מכסה המנוע).

ומדובר ברכב שעשה 60 ומשהו אלף ק"מ בלבד, עשה טיפולים כמו שכתוב בספר, לא עשה שום BUMPER ביותר מ-30 קמ"ש, לא נסע בדרכי עפר, בקיצור - התנהגו אליו הכי יפה שאוטו יכול לבקש. אבא שלי מכר את האוטו ב-39 אלף ש"ח, הרבה פחות מהמחירון. פשוט אי אפשר היה למכור את האוטו ביותר, לא היו קונים.

אני לא רוצה כזה אוטו. עם כמה שהיה סבבה לנסוע בו - אני מעדיף לנסוע בסובארו DL שנת 93, שתתניע לי בבוקר ואני אדע שהיא תגיע ליעד שלה, מאשר ב-BMW הכי טובה, שתיתקע לי באמצע הדרך.

פורסם

אמיר, אני יכול להבין את זה. באמת. ההעדפות שלי ושל רוב חברי הפורום פשוט מעט שונות, אבל ככה זה כשאתה מגיע לפורום של משוגעים. אם תחשוב על זה, זה באמת כמו הדוגמאות שנתתי באודיו. הרבה מאוד אנשים יסתדרו מצוין עם מערכת של 200$ מהדיוטי, אבל תמיד יהיו המשוגעים שירצו מערכת שתתן להם יותר. כך גם ברכב, רוב האנשים משתמשים בו רק בשביל להגיע מא' ל-ב'. אנחנו רוצים יותר, ומוכנים לשלם גם אם פעם בכמה שנים נדפק משהו במערכת המתלים המתוחכמת של הקסנטיה שלנו :wink: (דרך אגב, מה שהגרריסט אמר לך באמת ידוע ומוכר, ולא תמיד יש מה לעשות נגדו...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
(דרך אגב, מה שהגרריסט אמר לך באמת ידוע ומוכר, ולא תמיד יש מה לעשות נגדו...)
החכימני נא, מה זו התקלה הידועה והנוראית הזו ? טלטל פורץ את הבלוק ?

למה דווקא בקסנטיה ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אמיר שלום

אתה צודק ב 100% בגישתך שאתה רוצה שאוטו יסע ושיהיה אמין.

בין השורות ניתן להבין שהצד הכלכלי חשוב לך. אם כן אז מכוניות כמו הדייהו נובירה ולנוס הם לא בשבילך.

למה?

אין יצרן, אין יבואן ובעוד כמה שנים עלולה להתעורר בעית חלפים. יתכן שיהיה קשה מאוד למכור את הרכב.

תמיד עדיף לקנות אוטו יפני. אם תפנה לסוחר (החבר של אביך) שימצא לך אוטו יפני בתקציב שלך, תקבל אוטו אמין . גם כלכלית זה עסק סביר כי האקסטרה שתשלם בזמן הקניה מסוחר מתגמד מול ירידת הערך האדירה הצפויה לדייהו.

אם הסוחר מסוגל למצוא סוברו ליאונה 1600 1993 במצב טוב, עשית את העסקה הכי טובה מבחינה כ ל כ ל י ת. ( למרות הדעה השלילית של כל חכמי הפורום)

בהתלחה

יהודה

פורסם
החכימני נא, מה זו התקלה הידועה והנוראית הזו ? טלטל פורץ את הבלוק ?

למה דווקא בקסנטיה ?

מדובר על בולם הזעזועים הקדמי ,שעשוי להתפרק ולפגוש את מכסה המנוע אם לא מחליפים בזמן.

פורסם
אולי זה עניין של טעם, אבל אחרי שכל החיים שלי נסעתי בסיטרואן קסנטיה (או שאתה בא להגיד לי שגם קסנטיה זה לא אוטו עם נוחות וביצועים?), אני לא מוצא שום הבדל בנוחות ובביצועים בין הנובירה לקסנטיה.

הלן קלר ,ברוך בואך לקארזפורום.:roll:

באמת , אני יכול להבין את זה שאתה לא מבין דבר וחצי דבר ברכב , גם את זה שהנושא לא מדבר אליך אין לי בעייה לקבל.

אבל לטעון שאיזשהוא יחס לינארי בין הנוחות של הקסנטיה לזוועתון המתקרא נובירה? צר לי , אתה ככל הנראה חסר תחושה או משהו כזה ,או שנסעת על מרבד הקסמים.

פעם ראשונה (ולדעתי גם אחרונה) שמישהו טוען דבר כזה בסביבתי. :?

פורסם
הלן קלר ,ברוך בואך לקארזפורום.:roll:

באמת , אני יכול להבין את זה שאתה לא מבין דבר וחצי דבר ברכב , גם את זה שהנושא לא מדבר אליך אין לי בעייה לקבל.

אבל לטעון שאיזשהוא יחס לינארי בין הנוחות של הקסנטיה לזוועתון המתקרא נובירה? צר לי , אתה ככל הנראה חסר תחושה או משהו כזה ,או שנסעת על מרבד הקסמים.

פעם ראשונה (ולדעתי גם אחרונה) שמישהו טוען דבר כזה בסביבתי. :?

אמיר אינו מבחין בין נובירה לקסנטיה ל-BMW ולסובארו 1993....

הוא בדיוק הטיפוס שיסע בלאנוס כמה שנים ויהיה מבסוט עד הגג...

לא נראה לי שזה יפריע למישהו פה, אז בואו לא נפריע לו, ורק נשתדל שהוא לא יקנה אוטו אחרי הפצצה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמיר, הדייהו היא רכב זוועתי בכל קנה מידה.

גם אנשים שלא מבינים במכוניות וזקוקים לתחבורה בסיסית יראו את הצדדים הרעים...

אתה צריך רכב לאוניברסיטה?

קבל עצה ממני :

חבר שלי רכש דיהטסו שרייד, אוטומטית שנת 98 ב35 אלף... (יד ראשונה 50 אלף ק"מ אבל זאת מציאה של פעם ב...)

גם רכב אמין, גם איכות הרכבה טובה, גם סחירות מצויינת , גם חסכוני....

אני בטוח שהוא גם יותר נוח מהלאנוס...

ודרך אגב, פולו שנת 96-97 נכנס לך בכיף לתקציב.... עם זה שהוא יותר ישן מהדייהו ,

הדייהו רחוקה ממנו שנות אור מבחינת הנדסת אנוש ,בטיחות ואיכות הרכבה ....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אמנם אני מתחיל להשמע כמו תקליט שחוק,אבל אתם לא צודקים.הדייהו לאנוס רחוקה מלהיות מכונית גרועה,מה גם שעושה רושם שחלק לא מבוטל מהמגיבים לא נהג בה אפילו...אפילו עיתונות הרכב הבריטית והגרמנית לא קטלו אותה,אמנם לא נרשמה התלהבות יתרה,אבל בתור תחבורה בסיסית,היא סבירה,מה גם שאפשר לקנות כזו משנת 00-01 בתקציב סביר.הייתי צמוד ללאנוס במשך יותר מחודש בשירות מילואים,בו היא גמעה 6,800 ק"מ תחת ידינו הלא עדינות,בלשון המעטה.בקשר לשרייד,היא לא עולה על הלאנוס בכלום,סופר מיני בסיסית ביותר פשוטה ואפורה.גם בקשר לסחירות אתם טועים,הלאנוסים היו הראשונות שחברות הליסינג וההשכרה מכרו,במהירות.לעומת זאת הם תקועים עם מלאי ענק של פוקוסים 01,שבלית ברירה נמכרות לסוחרים ב 55-57 אלף שקל.לא רק שהלאנוסים נמכרו מהר,אנשים עוד חיכו להן!האוטו אמין מאד,בעל תחזוקה בסיסית פשוטה וקלה,גישה נוחה למכללים מוזילה מאד את הטיפולים וחלקי חילוף זולים יחסית.ב 30-35 אלף שקל,בהחלט קנייה לא רעה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אמנם אני מתחיל להשמע כמו תקליט שחוק,אבל אתם לא צודקים.הדייהו לאנוס רחוקה מלהיות מכונית גרועה,מה גם שעושה רושם שחלק לא מבוטל מהמגיבים לא נהג בה אפילו...אפילו עיתונות הרכב הבריטית והגרמנית לא קטלו אותה,אמנם לא נרשמה התלהבות יתרה,אבל בתור תחבורה בסיסית,היא סבירה,מה גם שאפשר לקנות כזו משנת 00-01 בתקציב סביר.הייתי צמוד ללאנוס במשך יותר מחודש בשירות מילואים,בו היא גמעה 6,800 ק"מ תחת ידינו הלא עדינות,בלשון המעטה.בקשר לשרייד,היא לא עולה על הלאנוס בכלום,סופר מיני בסיסית ביותר פשוטה ואפורה.גם בקשר לסחירות אתם טועים,הלאנוסים היו הראשונות שחברות הליסינג וההשכרה מכרו,במהירות.לעומת זאת הם תקועים עם מלאי ענק של פוקוסים 01,שבלית ברירה נמכרות לסוחרים ב 55-57 אלף שקל.לא רק שהלאנוסים נמכרו מהר,אנשים עוד חיכו להן!האוטו אמין מאד,בעל תחזוקה בסיסית פשוטה וקלה,גישה נוחה למכללים מוזילה מאד את הטיפולים וחלקי חילוף זולים יחסית.ב 30-35 אלף שקל,בהחלט קנייה לא רעה.
1. אין ממש דבר טוב בלאנוס חוץ מהמזגן שלה ומהעובדה שהיא יחסית אמינה (דבר שלא ממש מקנה לה עדיפות לעומת רכבים אחרים שמציעים זאת ואף יותר).

2. אין מקום להשוות את הלאנוס לשרייד. השרייד (96'+) איכותית יותר מהלאנוס והגיר שלה משודך טוב יותר למנוע (טוב אני מוכן להודות שמראה הלאנוס מחמיא יותר מהשרייד). אומנם גם הבטיחות של השרייד זוועתית אבל כתחבורה בסיסית הייתי בוחר בה מבלי לחשוב פעמיים (מה גם שכשארצה אוכל למכור אותה במחיר מחירון).

3. חברות ההשכרה והליסינג לא רכשו את הלאנוסים בגלל טיבן וכו' אלא פשוט בגלל מחירן המאד נמוך ובגלל הדילים שהציעו להם. בהתחשב בעובדה שיש הרבה אזרחים במדינה שלא מבינים במכוניות אבל בהחלט יש להם דוקטורט בפח-לשקל אין לי ספק שחב' ההשכרה והליסינג הצליחו להיפטר מהסחורה הזולה שמוצעת במחירים מצחיקים מאשר מהסחורה היותר איכותית והיקרה יותר.

4. אני לא שולל רכישה של לאנוס על פני רכב זול ומיושן אחר (נגיד בסביבות ה15K) אבל להמליץ לאדם שיש לו תקציב ושהוא לא צריך להתפשר לרדת לזנות זה ממש לא נראה לי.

פורסם
א. אם כבר מערכות קול, אז באנג אולופסן :smile:

2. אמיר יקירי, אם טוב לך בקוריאנית שנהגת בה, יהא זה דייהו, לנטרה או מצידי גם נקפדון - קנה ותהנה. אני לא כל כך מבין איך קסנטיה ונובירה נוחות לך באותה מידה (כנראה שאתה צעיר עדיין ועם גב חזק :smile: ) אבל אם כך המצב, קנה את הנובירה ולצרכיך היא תתן את הסחורה - תחבורה פשוטה בלי להתקלקל, אל תסתמך יותר מדי על מה שאתה קורא, אם הרכב מתאים לך קח אותו.

3. נסיוני האישי עם קוריאניות מסתכם בשנתיים וחצי עם לאנוס מהעבודה, שנסעתי בה תקופה ארוכה יום יום מראשל"צ לעומר, וזה היה עונש שלא כתוב בתורה. לי היא היתה מאד לא נוחה, אבל האמינות היתה בסדר גמור (מודול הצתה התקלקל פעם אחת וזהו), צריכת הדלק שלה גרועה מאד, בפרט ביחס לביצועים הנמוכים, אבל שוב - כפי שאמרת, זה לא מה שאתה מתעניין בו אז לך זה לא יפריע.

בנוסף סיימתי עכשיו חודש עם יונדאי גטס GLS שכורה (עד שהגיעה הפוקוס), ולעומת הלאנוס יש שפור עצום באיכות הייצור, בידוד רעשים ותחושת הגה. עדיין המושבים קטנים לי וכל כך לא נוחים שלנסיעות ארוכות העדפתי לנסוע במונדיאו הפרטית שלי ולשלם על הדלק, רק לא להכנס לגטס...

בנוסף שוב המנוע החלש וההילוכים הארוכים (אוטומט) מביאים לצריכת דלק זוועתית לרכב סופר מיני, שמשתווה לצריכה של המונדיאו שלי , אחת לתשע/שמונה וחצי.

4. בענף הסחר ברכב אין חברים ואין טובות, הוא מרוויח עליך כסף טוב מאד שכן הנובירה תמכר באלפיים פחות ממחירון רק אם היא פרטית מזקן ושמורה כמו בבת עינו. אם היא אכן במצב כזה - תתחדש. אני אישית אקנה רכב שלא מאדם פרטי רק אם מצבו יוצא דופן לטובה, או שמדובר ברכב נדיר שאני מאוד רוצה,, או שהמחיר ברצפה.

אני פשוט אוהב את הכתיבה שלך, עניינית ומדויקת להפליא.

כמובן שעוד כמה חברים כתבו לאמיר מהמרכז בצורה נפלאה כל כך.

אבל ממש יופי של תשובות

כנ"ל יהודה.

מרוצה מהפורום הזה.

רועי.

<------Go fast

Go far------->

פורסם
1. אין ממש דבר טוב בלאנוס חוץ מהמזגן שלה ומהעובדה שהיא יחסית אמינה (דבר שלא ממש מקנה לה עדיפות לעומת רכבים אחרים שמציעים זאת ואף יותר).

2. אין מקום להשוות את הלאנוס לשרייד. השרייד (96'+) איכותית יותר מהלאנוס והגיר שלה משודך טוב יותר למנוע (טוב אני מוכן להודות שמראה הלאנוס מחמיא יותר מהשרייד). אומנם גם הבטיחות של השרייד זוועתית אבל כתחבורה בסיסית הייתי בוחר בה מבלי לחשוב פעמיים (מה גם שכשארצה אוכל למכור אותה במחיר מחירון).

3. חברות ההשכרה והליסינג לא רכשו את הלאנוסים בגלל טיבן וכו' אלא פשוט בגלל מחירן המאד נמוך ובגלל הדילים שהציעו להם. בהתחשב בעובדה שיש הרבה אזרחים במדינה שלא מבינים במכוניות אבל בהחלט יש להם דוקטורט בפח-לשקל אין לי ספק שחב' ההשכרה והליסינג הצליחו להיפטר מהסחורה הזולה שמוצעת במחירים מצחיקים מאשר מהסחורה היותר איכותית והיקרה יותר.

4. אני לא שולל רכישה של לאנוס על פני רכב זול ומיושן אחר (נגיד בסביבות ה15K) אבל להמליץ לאדם שיש לו תקציב ושהוא לא צריך להתפשר לרדת לזנות זה ממש לא נראה לי.

:mm_yeah:

לא הייתי מנסח זאת טוב יותר...

מבחינת רכבים זולים פשוטים ובעלי איכות הרכבה נוראית, משנתונים 2000 ומעלה היחידה שפחות טובה מדייהו היא קאיה...החל בשומה וכלה בכל השאר.... דשבורדים סדוקים ברכב שנת 2002 זאת לא מלה גסה אצלם...:roll:

35 אלף ש"ח זהו לא מעט כסף...

הערך של הדייהו יצנח במהירות אדירה, יש לה מקדם משיכה של משחק כדורגל בליגה ג' בשבת גשומה..

בתקציב הזה קיימות אין ספור מכוניות טובות יותר ורק נזכיר על קצה המזלג פונטו ופיאסטה משנתונים 2001 - 2002 , פולואים זקנות ב5 שנים,קליאו B, דייהטסו שרייד /טויוטה סטרלט מאזור 98, ואם מתעקשים על קוריאני אז יונדאי לנטרה ואני יכול לחשוב על עוד עשרות מכוניות ...

בכל מקרה, אם הבחור כבר יודע מה הוא רוצה, והוא חורש את הארץ בחיפושים אחרי דייהו לאנוס (:screwy: ) אז אולי מגיע לו לנסוע בדייהו לאנוס וחבל על המאמצים שלנו...

נ.ב. בכל מקום בו כתבתי דייהו לאנוס אפשר לכתוב :

קיה ריו / קיה פרייד / קיה שומה / דייהו לאנוס / דייהו רייסר/דייהו אספרו / יונדאי אטוס / דייהו נובירה / כל דבר תוצרת קוריאה שהוא לא יונדאי גטס....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...