Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה עולה גז ? (למזגן)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנחש שהמזגן 1 כ"ס תדיראן שלי הפסיק לקרר בגלל שאין לו גז. התקשרתי לאיזה בחור בהמלצת חבר והוא נתן לי הצעת מחיר בטלפון למילוי גז בין אם הגז הוא מהסוג הישן או החדש (זה שבריא לאיכות הסביבה) המחיר נע סביב 400 ש"ח.

באופן מפתיע הוא ניסה להסביר לי שהגז הישן זול יותר והחדש יקר יותר בעוד שבאינטרנט רשום ההפך.

האם שוחטים אותי פה בלי שאני מרגיש ?

אם כן אשמח להמלצות לאיש מזגנים מקצועי והגון באזור חיפה.

נ.ב: נמאס לי להזיע :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא בהכרח.

האם המדחס נכנס לעבודה ?

גם חיישן מזייף\מקולקל יכול לגרום לחוסר קירור.

בן כמה המזגן ? (שנת יצור גם תעזור)

האם היה חסר גז בעבר ?

הקררים הישנים יותר קשים להשגה ולכן הסבירות שהם יהיו יקרים יותר היא הגיונית. בכל מקרה שניהם יקרים וההצעה שקיבלת נשמעת לי סבירה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש מנורה שמציינת כניסת המדחס לפעולה, היא נידלקת לכמה דק' וניכבת. אוויר קר לא יוצא בכל מקרה.

לפני כמה ימים כן יצא אוויר קר. המזגן משנת 2003-4 בערך.

לא היה חסר גז בעבר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

2003-2004 זה גז ישן בוודאות.

בדוק:

האם הצינור הדק נהפך לקר\קריר כאשר המדחס עובד ?

האם ישנם סימני קרח על הצינור הדק או העבה ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הם נמצאים משמאל ליחידה החיצונית, לרוב היא מותקנת מחוץ לחלון (עם גישה נורמלית, בהנחה שהמתקין חשב על זה באותו הרגע) או על הגג (אם אתה קומה אחרונה, יש המשתמשים באופציה זו).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בדוק גם האם מנוע המעבה (מאוורר היחידה החיצונית) מסתובב עם המדחס.

אגב ככל הידוע לי הגז הישן R22 אכן יקר יותר וזאת כדי לצמצם את השימוש בו (פוגע באוזון או משהו כזה :) ).

If you live by the GUN

You die by the GUN

• תוכן חדש...