Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לקבל מידע ממשתמשי פיז'ו 5008 בפועל בלבד, לגבי צריכת דלק שלה בפועל, תוך התייחסות לאופי הנהיגה: נינוח/מהיר, כמות הנוסעים בד"כ, אופי האזור בו מבוצעות הנסיעות: הררי/ מישורי ו- עירוני/בינעירוני. ניתן להוסיף גם התרשמות מהרכב עצמו בנושאים אחרים. תודה מראש.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

שלום אמנון,

פיג'ו 5008 מצוידת במנוע הטורבו החדש של פיג'ו, שפותח בשיתוף פעולה עם חברת BMW. המנוע הזה מספק ביצועים מצויינים בהשוואה לנפחו הקטן וביחד עם תיבת ההילוכים האוטומטית (רגילה, לא רובוטית) הרכב נוסע מצוין. כמו ברוב רכבי הבנזין שיש להם טורבו, צריכת הדלק מאוד תלויה באופי הנהג ובמאפייני הנהיגה שלו. נתוני היצרן של ה-5008 מדברים על בערך 13 קילומטרים לליטר, בפועל צריכת הדלק נעה בין 9 ל-11 קילומטרים לליטר, תלוי באופי הנהיגה שלך. אני מאמינה שאם תיסע בכבישים בין-עירוניים ובצורה רגועה תוכל להגיע לצריכת דלק טובה מעט יותר, אך אלו הנתונים הממוצעים הידועים לי.

באופן כללי, ההתרשמות שלי מהרכב טובה מאוד. מדובר ברכב מאוד מרווח, נוח, שקט, בטיחותי ואיכותי מאוד. אני ממליצה לך לבדוק גם את סיטרואן C4 פיקאסו, שזול מעט מה-5008, וגם את פורד אס-מקס המצוין.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

צריכת דלק ממוצעת של 1/9 לרוב נסיעה עירונית עם נהג אחד נהיגה נינוחה באזור גוש דן. הרכב מאוד נוח ומפנק. לצערי הרב אחרי 50,000 ק"מ הלך הטורבו והוחלפו עוד מספר רכיבים (אחרי שפגה האחריות) הוצאה כואבת ויקרה מאוד. חבל שלא התגברו על בעיות האמינות.

• תוכן חדש...