Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לסיים את התואר באו"פ זה הנס האמיתי (נכון להיום אני מתכנן לסיים ב2013א)

זה תלוי רק בך , אני מסיים הסמסטר הזה את התואר (חשבונאות) אחרי 4 שנים - בלי משיכות ובלי עיכובים.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

באחד המבחנים בקורס מבין הקשים בתואר בסמסטר הראשון קיבלתי 50 כאשר אמרתי שעובר מספיק לי (56).

במעבר על המחברת הסרוקה גיליתי שטעו בספירה לטובתי ב6 נקודות ז.א שהציון של הבחינה עמד על 44, מה שעוד גיליתי שהמרצה לא הבין נכון את הפתרון שלי ופסל לי שאלה של 7 נקודות.

אמרתי לעצמי גם ככה אין לי מה להפסיד ואם מגלים שהציון התחלתי הוא 44 אז הסופי יהייה 51 ואם לא מגלים ז.א שיש לי 57 ולזה מתווספים אחוזים של התרגילי בית בחן אמצע ובונוסים שיכולים לתת לי ציון גבוהה מ60.

לבסוף ערערתי וסיימתי עם 67 8).

פורסם
זה תלוי רק בך , אני מסיים הסמסטר הזה את התואר (חשבונאות) אחרי 4 שנים - בלי משיכות ובלי עיכובים.

ברור שזה תלוי רק בי, בגלל זה אני לומד שם :-)

פורסם
לסיים את התואר באו"פ זה הנס האמיתי (נכון להיום אני מתכנן לסיים ב2013א)

גם אני! :-P

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

קרה לי בידיוק אותו הדבר במכללת נתניה, החלטתי לא לגשת למועד א׳, וכשהגיעו התוצאות גיליתי לתדהמתי שקבלתי 90.

כמובן שהשארתי את זה ככה ומעולם לא התלוננתי :).

אצלי זה קצת יותר מעניין, כי המבחן היה מבחן פטור ממקוצע מסוים בתחילת הסמסטר, והושקעו בו רק שבועיים לימודים בכיתה.

אגב, הציון זיכה אותי כמובן מפטור למקצוע לכל השנה.

זה קרה לפני 5 שנים בערך.

מקרה דומה יותר לשלך קרה גם לחבר אחר שלמד שם.

ככה שאם אתה לומד שם גם, יכול להיות שעלינו על דבר מעניין.

פורסם
כל אחד והחלומות שלו... :roll:

לקחת לי את המילים מהמקלדת.

כשקראתי את הכותרת נדרכתי, אבל ראבאק, הבנאדם באיזור גיל ה 2X והחלום הרטוב שלו זה ציונים? לך תבין ת'עולם...:-P

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הלוואי עלי טעות כזאת באותות אקראיים ורעש... :?

אם זה היה באותות אקראיים ורעש מיד היו עולים על זה כי בקורס הזה לא ניתן להגיע ל90...

אומר לך את זה מישהו שעשה 5 מועדים בקורס הזה 8)

ניבו, אני לא יודע מה איתך, אבל כשאני הייתי סטודנט החלום הכי רטוב שלי היה לעשות את זה עם שתי סטודנטיות במקביל. כל אחד והחלומות שלו... :roll:

:mm_yeah:

זה מה שעלה לי בראש כשלחצתי להכנס לשרשור הזה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...