Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2008

tsachil8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

קניתי מאזדה 6 מליסינג, שנת 2008 ואני לא בטוח האם זה הדגם החדש שלהם שאני יודע שיצא ב 2008 או לא.

איך אפשר לדעת? הפנסים הקדמיים נראים כמו 3 עיגולים קטנים נפרדים אם זה עוזר למישהו בזיהוי.

האם העובדה שהרכב מ 2008 אומר שהוא הדגם החדש?

תודה

פורסם

הדגם החדש יצא בשנת הדגם 2009, מה שאומר שאם הרכב שלך הוא בשנת יצור 2008, הרי שמדובר בדגם הקודם.

קצת קשה להבין מהתיאור שלך את הכוונה, תעלה תמונה של הרכב ונדע בוודאות.

פורסם

היו גם מהדגם החדש ב- 2008.

בכל מקרה לפי התאור של הפנסים הקדמיים מדובר בדגם הקודם (דור ראשון מתיחת פנים)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא כזה קשה להבדיל בין הרכבים, למה לקנות רכב מבלי לדעת את הפרטים עליו? בכל מקרה הצורה שלאחר המתיחת פנים נמכרה כבר ב-2008, והרכב מבחינה חיצונית נראה "מנופח" יותר, ועוד דרך ידידותית היא הכפתור של הווליום ברדיו נמצא בצד ימין

פורסם

ההבדל במחירון זניח יחסית פחות מ 10,000 שח

אני בטוח שאם היית מיתאמץ הייתה מוצא צורה חדשה המחיר טוב והייתה נהנה מרכב אחר לגמרי.

מה גם שבאותה שנה יתחלף דגם אז הישן ניסחר בפחות.

רז.

• תוכן חדש...