Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע לפני שאתם רושמים את הצ'ק , בנתיים היחידות הראשונות מיועדות לנהגי מוניות , בגלל הסכום שעומד על 155 אלף שקלים , ( רק אני לא מבין למה , הרי הפלואנס דיזל המקבילה עולה בדיוק כמו דגם הבנזין.

אבל לפי הכתבה היבואנית מסרה שאם יהיו דרישה של לקוחות פרטיים , הם ישקלו ליבא להם אותה.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-28810-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-%D7%9B%D7%91%D7%A8-%D7%9B%D7%90%D7%9F.aspx

פורסם

תמחור הזוי ואם כבר ידני, מדוע לא את ה-1.6TDCi? עם 115 כ"ס ו-28 קג"מ, זה נשמע לי מספיק והמחיר בסך הכל 800 ליש"ט מעל ה-1.6 ליטר אוטו'.

פורסם

לדעתי המחיר הגבוה נובע מהעובדה שבשל הביקוש הגבוה באירופה הם ממילא לא יכולים לקבל הקצבה שתאפשר לדגם להמכר בכמויות גדולות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בעסה.

דווקא איזה פורד פוקוס האצ'בק טורבודיזל ידנית,נניח ב110K - היה יכול ללכת טוב (אני הייתי שוקל ברצינות :D).

מצד שני - גם אני נסחפתי עכשיו..:oops:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עזוב אותך האצ'בק.

הכי טוב מבחינתי הוא השילוש הקדוש של: סטיישן- ידני- דיזל. ובתור אחד בן 22 אני יודע שמשהו נדפק אצלי במוח, לפחות מבחינת הישראלי הממוצע.

רק חבל שהרכב היחיד בארץ שעונה לשילוש הנ"ל הוא סקודה אוקטביה קומבי דיזל ידנית. שימושיות מעולה+ חסכון+ אמינות. צריך יותר מזה?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

נקודה למחשבה.

הם הביאו את הרכב עם אותו מנוע דיזל שנמכר בזמנו אצל המונדיאו למוניות.

היום מנוע ה-2.0TDI 140 קיים בארץ באוקטביה ועולה 180,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עזוב אותך האצ'בק.

הכי טוב מבחינתי הוא השילוש הקדוש של: סטיישן- ידני- דיזל. ובתור אחד בן 22 אני יודע שמשהו נדפק אצלי במוח, לפחות מבחינת הישראלי הממוצע.

רק חבל שהרכב היחיד בארץ שעונה לשילוש הנ"ל הוא סקודה אוקטביה קומבי דיזל ידנית. שימושיות מעולה+ חסכון+ אמינות. צריך יותר מזה?

לתשומת ליבך - קרסו החלו בשיווק מגאן סטיישן דיזל ידנית.

יש גר את הקיה סיד סטיישן דיזל ידנית.

בקטנות יש את הפאביה ספייס וה-C3 פיקאסו.

ונראה לי שגם אופל סטיישן דיזל ידנית ימכרו לך - עם מנוע נאה 2.0 ו-160 כ"ס.

כל המכוניות ברשימה יתנו עודף מ-140000 ש"ח (מי יותר, ומי פחות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
עזוב אותך האצ'בק.

למה חבל? שכרנו ארבעה חברה את האוקטביה קומבי באוסטריה לחופשת סקי. אחלה רכב. מלא מקום לכל הציוד אם אתה גולש אתה ודאי יודע במה מדובר. שבוע נסענו בו בין שלושה אתרים והיה מאוד נוח. מכונית מצוינת ואני בהחלט מבין אותך שהשילוש הזה של ידני דיזל סטיישן וא בהחלט מאוד רציונלי. זה יחדור גם בארץ לאט לאט. באירופה זה הכי נמכר מחוץ לערים הגדולות שם הם עם כל העירוניות הקטנות.

פורסם

יש לכם מושג לגבי מיניוואן או סטיישן 7 מושבים דיזל ידני?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לתשומת ליבך - קרסו החלו בשיווק מגאן סטיישן דיזל ידנית.

יש גר את הקיה סיד סטיישן דיזל ידנית.

בקטנות יש את הפאביה ספייס וה-C3 פיקאסו.

ונראה לי שגם אופל סטיישן דיזל ידנית ימכרו לך - עם מנוע נאה 2.0 ו-160 כ"ס.

כל המכוניות ברשימה יתנו עודף מ-140000 ש"ח (מי יותר, ומי פחות)

רק מעניין שהקיה סיד דיזל האצ'בק אוטומטית עולה 130,000 בעוד הסטיישן המקבילה עולה 144,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...