Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נפלה לי ידית ניקל, הדבק הדו צדדי נהרס לגמרי, רכשתי כל מיני דבקים, כמו 3 שניות, 3M אדום, דבק מגע וסיליקון, רק את הסיליקון ואת ה3M אדום ניסיתי כי הם לא מזיקים לפח ולצבע וזה ממש לא מדביק. אני אובד עצות, הרכב נראה די מוזר ככה. הנה תמונה:

הידית נחשבת פלסטיק ABS עם "כרום". תודה רבה לעוזרים.

6b33e786d1.jpg

פורסם

אתה צריך דבק דו צדדי טוב (למשל 3M VHB Tape).

בקש מזגג רכב שימכור לך מדבקה דו צדדית בה משתמשים להדבקת מראות לשמשה.

לפני ההדבקה דאג להסיר את כל עקבות הדבק בו השתמשת.

פורסם

מה זה זגג רכב? זה אלה שמתעסקים בפחחות? והעקבות דבק של הסיליקון זה רק סימנים לבנים כאלה, הדבק התייבש כי שטפתי כבר ועל הידית המקורית גם הורדתי הכל. תודה רבה לך, הייתי שמח לעוד תגובות.

פורסם

זגג רכב זה אדם שמתעסק עם שמשות\מראות לרכבים.

קודם כל תנקה את הפלסטיק מכל השומנים והשאריות של הדבק שנמצאים על הידית,

לאחר מכן תדביק את הידית עם הדבק מהזגג... ובהצלחה.

אביחי.

פורסם

איזור חדרה. ומי מבטיח לי שהאנשים האלה יסכימו למכור\לא יביאו לי חרטה אחרת? זה כל כך מציק לי בעין שאני כבר לא יודע מה לעשות, לא חשבתי שדבק יכול להיהרס בכל כך קצת זמן ועכשיו אני גם דואג לשאר הידיות, אני צריך דבק חזק ביותר כמה שיותר מהר. ובלי קשר שזה נראה מצחיק, כל ה"כרום" ניקל של הידית נבלעת לי בלי הידית המשלימה.

פורסם

לפי דעתי:

אתה צריך סופר-7, 2 נקודות ושכח מזה לכל החיים.

כל שאר הדבקים פשוט לא מחזיקים!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני מפחד, כי זה סוג של 3 שניות, לא? לך תדע אם בחום זה לא יתחיל לנזול, גם ככה יש חלקים ברכב מאוד נראים לעין שהצבע התקלף, לא צריך לתת סיבות לעוד בעיות צבע. כל הניקלים שמודבקים אצלי הם עם דבק דו צדדי ככה שבחיים הם לא יוכלו לעשות נזק לצבע ולפח.

פורסם

טוב, בואו נסגור סופית את הנושא עד כמה שאפשר. רכשתי היום מדילאקסטרים את הדבק הדו צדדי הזה:

http://www.dealextreme.com/p/3m-double-faced-adhesive-tape-for-auto-6mm-46151?item=4

רציתי לדעת מה זה אומר דאבל? הוא כאילו מדבקה משני הצדדים?ואיך מדביקים עם דבר כזה?כי מה שרכשתי בהום סנטר דמה לזה ולא ממש עבד אבל הוא לא היה דאבל.

מישהו אבל יכול לעזור לי לחפש דבק 3M שחור מאיביי או מדילאקסטרים כי לא מצאתי? אני מוכן להזמין כמה כי המחירים ממש מצחיקים וכפי שזה נראה בישראל אני לא אמצא משהו טוב חזק שיגיע לבד ולא עם איזשהו מוצר.

פורסם

אין סיכוי לעזרה נוספת?הרי היו פה בטח מאתיים אלף שרשורים להדבקות פלסטיק וכל מיני דברים, בטוח אנשים יודעים כאן משהו, זה ממש מציק בעין. זה כמו שמישהו יבוא וישרוט לך את הרכב בכוונה, תרגיש שמשהו לא תקין מן הסתם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא יודע איך דבק דו צדדי עובד?

אתה חותך חתיכה בגודל שאתה צריך, מקלף את הנייר (כמו במדבקה) ומדביק על החלק.

גם מהצד השני יש נייר שמכסה את הדבק, כי זה דבק דו צדדי.

אתה מסיר אותו ומצמיד את החלק למקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...