Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל דבק דו צדדי עובד ככה. קניתי דבק דו צדדי אדום "3M" והוא היה גדול ובנוסף רק מצד אחד, וקשה מאוד לחתוך דבק דו צדדי עם סכין או מספריים. אבל מה שאתה אומר אתה מתכוון לדבק משני הצדדים, אז זהו, שרוב הדבקים הדו צדדים כבר מגיעים מוכן "תפורים" על החלק ויש מדבקה מקדימה כמו שאתה אומר שצריך להסיר ואז להדביק, אבל מה שמגיע מוכן זה שונה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבר, הייתי עובד ייצור במפעל מסויים והיו ימים שכל מה שעשיתי היה להדביק מדבקות דו"צ על מוצרים:-)

כנראה ההסבר שלי לא היה ברור, או שאני לא מבין אותך.

מה שהזמנת נראה מתאים.

יש לך את הפלסטיק שאתה רוצה להדביק? תוריד ממנו קודם את כל שאריות הדבק שהיה שם קודם.

כשיגיע לך הדבק, תחתוך ממנו חתיכה בצורה כזאת שתכסה את רוב השטח שצריך להדביק אותו.

תדביק אותה לפלסטיק הזה, ואז תוריד את הכיסוי השני של הדבק, ותצמיד לידית של הרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבנתי אותך, אל תדאג (: ,

אני רק מקווה שהדבק שיגיע אליי יהיה משתי הצדדים.

אם רק אפשר לשאול אותך, איזה דבק דו צדדי (של 3M אני מניח, השאלה איזה) הכי טוב להדבקת מוצרים? האם באמת כדאי לחפש שחור או שכמעט כל דבק דו צדדי של 3M יהיה טוב?(המיועדים לדברים כאלה כמובן, פשוט לי יש נסיון עם שחור בניקלים וכו').

פורסם

הדבק שקנית ב- dealextreme הוא דבק דו צדדי.

Double Face פירושו בעברית דו-צדדי (מילולית =שתי פנים).

הצבע של הדבק אינו חשוב. ל- 3M יש סוגים רבים של דבק.

1. נקה היטב את שאריות הדבק מן הידית ומן הכיסוי.

2. חתוך את הדבק. הזהר שהצד הדביק לא יבוא במגע עם עצמו או עם כל גוף אחר.

ניתן יהיה לחתוך את הדבק בסכין יפני לאחר שהוצמד אך יהיה קשה להסיר אותו.

הערה: לפי התמונות אין לדבק שקנית שכבת קילוף בשני הצדדים. יהיה מעט קשה יותר לגזור אותו כדי להתאים אותו לצורה של הידית.

אני מציע שתשתמש במספרים קטנות וחדות (מספרי ציפרניים) כדי שהדבק לא ייצמד ללהב של המספריים.

תדביק את הדבק על הצד הפנימי של הידית (ולא על הרכב). ודא שהדבק אינו בולט משולי החלק ואפילו רצוי להשאיר שוליים של 1-2 מילימטר מן הקצה. אל תקלף מן הדבק את שכבת הקילוף האדומה בשלב זה.

3. הדבק את הדבק לצד הפנימי של החלק. שכבת הקילוף האדומה פונה החוצה.

4. קלף את שכבת הקילוף האדומה.

5. הצמד הכיסוי בדיוק למקומו. חשוב לדייק בהצמדה כי לא ניתן יהיה להזיז את החלק לאחר שנצמד.

פורסם

קודם כל, תודה רבה על ההסבר. מסתבר שאני קצת טיפש, הייתי בטוח שהדאבל הזה זה מדבקה משני הצדדים, אני מקווה שאני לא אסתבך כי כבר רכשתי משהו דומה מאופיס דיפו, אדום, ולא הלך כלום. בקשר לידית עצמה, יש לי עליה את 2 הפסים הספוגיים הדקים מאוד שהדבק שלהם כמו שאמרתי נהרס לגמרי, ויש לי גם קצת שאריות של דבק סיליקון(כמה תגובות חיוביות היו עליו והוא לא עשה כלום, רק הרס לי את הידית וכמעט הוריד את כל הצבע שלה).

אז אתה חושב שבאופן הכללי אין כל כך הבדלים בדבקים הדו צדדים?אדום,שחור ו"שקר כלשהו" אחר?

פורסם

היי, קיבלתי את הדבק.

הדבק הגיע מאוד דק ולמעשה מושלם מבחינת גודל, אותו גודל שורה של השורות דבק המקוריות בידית ניקל שנהרסו, מהבחינה הזאת די הסתדרתי, תודה!

• תוכן חדש...