Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגרמניה ובכן בהרבה מדינות באירופה יש מספר גדול (והולך והולך כל שנה) של רכבים אם דלקים אלטרנטיבים

ראיתי שיש כאן אופל אם LPG אולי גם סוברו? לישראל מצענו בים תיכון הגז תבעי שיהיה אפשר לשימוש עוד שנה ומשו. ושוב הדלק פה יקר יקר עז מה יש לנו למישהו שרוצה לקנות רכב אם דלק אלטרניטיבה כמו ג"פם LPG CNG Methanol?

ומה לגבי התשתית בארץ?

אכפת לכם הענין הזה?

אני מוכן להמתין כמה חודשים אפילו שנה לקנות אותו חדש...לא יותר מזה

תודה

פורסם

סובארו מכרו ( כיום אני כבר לא יודע) חלק מהרכבים שלהם שהוסבו בארץ לגז עלידי גזפרו.

חוץ מזה לא מכיר אף יבואן רכב שמתעסק בזה בארץ.

בהצלחה.

פורסם

תתקשר ליבואן תשאל.

לחלק מהשווקים בחו"ל הרכבים באמת מגיעים כבר מוסבים לגז מהמפעל עם המערכות עליהן.

הנושא עדיין לא מפותח כאן מספיק.

סובארו היו עושים אתזה לדעתי כי לא היו להם להציע את הרכבים עם מנועי דיזל אז הגז היה תשובה חלקית מבחינתם, במיוחד כשלסובארו יצא שם של מנועים לא חסכוניים.

פורסם
בגרמניה ובכן בהרבה מדינות באירופה יש מספר גדול (והולך והולך כל שנה) של רכבים אם דלקים אלטרנטיבים

ראיתי שיש כאן אופל אם LPG אולי גם סוברו? לישראל מצענו בים תיכון הגז תבעי שיהיה אפשר לשימוש עוד שנה ומשו. ושוב הדלק פה יקר יקר עז מה יש לנו למישהו שרוצה לקנות רכב אם דלק אלטרניטיבה כמו ג"פם LPG CNG Methanol?

ומה לגבי התשתית בארץ?

אכפת לכם הענין הזה?

אני מוכן להמתין כמה חודשים אפילו שנה לקנות אותו חדש...לא יותר מזה

תודה

שלום

נכון לעכשיו אין אופציות כאלו בישראל.

אייל מסובארו.

• תוכן חדש...