Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלאתי יותר מידי שמן במכונית.. כנראה ליטר עודף.

{תוכלו לראות מה מראה המדיד - בתמונה}

מה עושים?

אין לי ידע טכני למצוא את הפקק למטה.

DSCN2888.JPG

פורסם

לוקחים משאבה מבקבוק סבון נוזלי, מחברים אליה צינורית פלסטיק קשיחה באורך של מטר ובקוטר בערך 0.5 ס"מ.

מכניסים את הצינורית דרך פתח המדיד, עש שהיא יורדת לתחתית אגן השמן.

מתחילים לפמפם במשאבה, מוציאים את עודף השמן לתוך כלי כלשהו.

לאחר שיוצא כ 250-300 סמ"ק בודקים מפלס שוב, עד שמגיעים למפלס תקין.

פורסם

לא עדיף כבר להשקיע טיפה מאמץ ולנקז מהפקק ולחסוך את כל הטרטור הזה?

(אני שואל ליידע כללי לא כי אני מזלזל במה שאמרת)

פורסם

לבן אדם שרשם שהוא לא יודע איפה נמצא פקק ריקון - לא עדיף.

סיבות:

1.

צריך שיהיה ברשותך מפתח לבורג

ריקון.

2.

לא בכל הרכבים יש גישה נוחה לבורג ריקון ללא הרמת הרכב על ליפט.

3.

לאחר פתיחת הבורג השמן זורם מהר, וקשה לדעת, מתי בדיוק לעצור

4.

מלכלך הרבה יותר.

5.

בטעות וללא ידיעה אפשר לפתוח בורג ריקון שמן גיר.

פורסם

תודה!

אני אנסה מחר למצוא צינורית שכזו. יש לך רעיון איפה ניתן להשיג צינורית כל כך ארוכה? קש זה קצר מידי...

בינתיים, אפשר ליסוע קצת עם האוטו או שהסיכון גדול מידי?

פורסם
תודה!

אני אנסה מחר למצוא צינורית שכזו. יש לך רעיון איפה ניתן להשיג צינורית כל כך ארוכה? קש זה קצר מידי...

אולי תחבר כמה קשים עם איזולירבנד. לחליפין, תמצא איזה צינורית בתמבוריה, בטח צינורית של טפטפת תתאים.

פורסם

אסור בתכלית האיסור להניע את המנוע במצב של עודף שמן. הדבר יכול להזיק באופן בלתי הפיך למנוע.

חנות חיות, תבקש צינור אוויר לאקווריום (עולה משהו כמו 3 שקל למטר).

פורסם
אולי תחבר כמה קשים עם איזולירבנד

מומלץ לא לעשות את זה, זה יכול להתפרק, ואתה לא רוצה שתישאר לך צינורית בתוך מוביל המדיד ותפריעה להכנסה של המדיד למקום.

• ספונסר פורום
פורסם

גם אני חושב שחבל על כל האילתורים האלה.

יש לך ביטוח גרירה? אם כן אז תפעיל אותו וגרור את הרכב למוסך.

פורסם

אני גם עשיתי זאת לאחר שמילאו לי קצת עודך במוסך

לוקחים צינור אוויר של אקווריום ודוחפים עמוק דרך מדיד השמן, אני השתמשתי במזרק רפואי גדול 60CC שקניתי בחנות לציוד קונדיטוריה (בחונים קונים ראשל"צ) ואיתו שאבתי את השמן.

במידה ואתה לא יודע ואין ך את החומרים תקשר לגרר שיגרור אותך או אולי אפילו יפתור לך את הבעיה במקום

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

קפוץ לסופר פארם, קנה שם צינור שמתחבר למסכת אינהלציה (שלא נדע) באורך של 2 מטר (או במידה שיש להם), חתוך אותו וחבר את אחד הקצוות שלו למזרק של 500-600CC, ותתחיל לשאוב את השמן מפתח מדיד השמן.

פורסם
גם אני חושב שחבל על כל האילתורים האלה.

יש לך ביטוח גרירה? אם כן אז תפעיל אותו וגרור את הרכב למוסך.

בשיטה שהצעתי אין שום סכנה לאף אחד, זה לא אילתור. מקסימום היא יכולה לא להצליח, אבל נזק היא לא יכולה לגרום בשום מקרה.

גרירה למוסך זה ביזבוז של כמה שעות עבודה, ולדעתי זה מיותר לגמרי במקרה הנ"ל.

פורסם

יווואווו!!!

הצלחתי! (:

אחרי שאיבה של שעה בערך עם צינורית אינפוזיה ומשאבת סבון נוזלי הצלחתי להוציא את השמן המיותר החוצה.

המון המון תודה לכם!

ותודה גם למאור - אני לא גר באזור חדרה (:

• תוכן חדש...