Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ערב טוב

רציתי לדעת איך ניתן לדעת שהאנשים שמעבירים את הרכבים ממקום למקום, העבירו אותם בצורה עדינה ולא התעללו בהם?,

גם מבחינת זה שהרכב בהרצה ולא צריך לעבור 3000-3500 סל"ד וגם מבחינת זה שהמנועים קרים והם בטח ממהרים להעביר כמה שיותר רכבים.

תודה

פורסם

שחבר קיבל את הPOLO GTI שלו, שמתי לב למספר רב יחסית של קילומטר - 15.

ותצרוכת הדלק במחשב עמדה על 43 ליטר ל100 קילומטר בהתנעה, כלומר מישהו עשה סיבוב חזק על האוטו לפני מסירה.

כמובן שהאיש שמסר את האוטו הכחיש.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

זה ידוע שברגע שהחבר'ה שעובדים בתפקידים האלו מקבלים רכב שהוא קצת מיוחד(או לפעמים סתם בא להם להתגרזן על רכב רגיל) הם מתגרזנים עליו.

מה ניתן לעשות? לא יודע האמת. על זה יענו כבר מנוסים ממני.

בכל מקרה דבר מעצבן ביותר!

פורסם

לפי דעתי המקום היחיד שמועד לפורענות עם הרכבים הוא הנמל ומן הסתם שהסוכן בחברה לא ידע מה הלך שם.

בסוכנויות כמעט ולא נוסעים עם הרכבים אולי פרט להורדה מהמוביל.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

פעם יצא לי לראות גרר מוריד טרקטורן חדש :evil: כדי לעשות כמה סיבובים איתו ..

אחרי שהוא גמר לפרק לו את הצורה העלה בחזרה ונסע לסוכנות בקיבץ ליד .

רציתי למצוא את הקונה המאושר אבל לא יכולתי לשבת ליד הסוכנות 24/7 :?

אבל באמת צריך לקוות לטוב .

את האוטו שלי קיבלתי עם 1.3 קילמטר בלבד :-) (וזה רק בגלל שהתעקשתי שלא יתקינו/ידביקו/יוסיפו לאוטו כלום)

פורסם

כיום המנועים החדשים באים "מורצים" כבר מהמפעל ואין באמת צורך ליסוע כמו זקנה, אפשר ליסוע כרגיל אך יחד עם זאת עדיף(אך לא קריטי) לתת לרכב לא להתאמץ יותר מדי ב500 ק"מ הראשונים שלו.

ה5 10 ק"מ שהחבר'ה מהנמל והבונדד עושים על הרכב(נניח ומתגרזנים )הם לא מה שיעשה נזק למנוע בתחילת חייו הבתוליים,

מה שיקבע את מצבו של המנוע בשנים הראשונות והבאות שלו הם איך שאתה תתייחס למנוע ולרכב ואיך שאתה תטפל בו.

קניה מהנה ומוצלחת ושבוע טוב.

פורסם

לקבל אוטו עם 15 ק"מ זה לא חריג ולאו דווקא מעיד ש"קרעו" אותו.

לשאלת פותח השרשור, מומלץ לעבור סביב האוטו לוודא שהכל תקין במידת הניתן בתהליך המסירה, כמו כן לראות שאין שום נורה חריגה דלוקה המעידה על תקלה בלוח השעונים ושכל המערכות עובדות.

פורסם
כיום המנועים החדשים באים "מורצים" כבר מהמפעל ואין באמת צורך ליסוע כמו זקנה, אפשר ליסוע כרגיל אך יחד עם זאת עדיף(אך לא קריטי) לתת לרכב לא להתאמץ יותר מדי ב500 ק"מ הראשונים שלו.

ה5 10 ק"מ שהחבר'ה מהנמל והבונדד עושים על הרכב(נניח ומתגרזנים )הם לא מה שיעשה נזק למנוע בתחילת חייו הבתוליים,

מה שיקבע את מצבו של המנוע בשנים הראשונות והבאות שלו הם איך שאתה תתייחס למנוע ולרכב ואיך שאתה תטפל בו.

קניה מהנה ומוצלחת ושבוע טוב.

כן אבל מעבר להרצה, הם מתניעים את הרכב, המנוע קר ואז הם "מטיסים" אותו לאן שצריך, עד כמה שאני יודע, זה מאוד מאוד לא מומלץ, במיוחד בהרצה אבל גם בלי קשר להרצה.

לקבל אוטו עם 15 ק"מ זה לא חריג ולאו דווקא מעיד ש"קרעו" אותו.

לשאלת פותח השרשור, מומלץ לעבור סביב האוטו לוודא שהכל תקין במידת הניתן בתהליך המסירה, כמו כן לראות שאין שום נורה חריגה דלוקה המעידה על תקלה בלוח השעונים ושכל המערכות עובדות.

אני לא מדבר על פגמים חיצוניים או מערכת שקרסה ואפשר לראות את זה, אני מדבר על נזק סמוי שנגרם למנוע.

פורסם

אוי גיבוב שטויות, דוד שלי קיבל מרצדס ML חדישה מהסוכנות עם 70 ק''מ עליה, וההורים שלי קיבלו את הS לפני 3 שנים אם אני לא טועה ואני הייתי איתם עם קצת מעל 100.

זה לא חריג והרכבים במצב טיפ טופ.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
היי, ערב טוב

רציתי לדעת איך ניתן לדעת שהאנשים שמעבירים את הרכבים ממקום למקום, העבירו אותם בצורה עדינה ולא התעללו בהם?,

גם מבחינת זה שהרכב בהרצה ולא צריך לעבור 3000-3500 סל"ד וגם מבחינת זה שהמנועים קרים והם בטח ממהרים להעביר כמה שיותר רכבים.

תודה

לעולם אין לדעת איך נהגו ברכב בקילומטרים הבודדים שהוא עובר עד שאתה מקבל אותו. לרוב הוא לא ננהג בעדינות אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל וישנם גם אנשים טובים שאיכפת להם ולא קורעים את הרכבים. שזה לא ידאיג אותך... תנוח.

שבוע טוב

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כאחד שמכיר את התחום מבפנים אני יכול להבטיח לך שכן "מתעללים"...אבל קח הכל בפרופורציות הנכונות.

מה שקורה זה סה"כ לחיצה על הגז,הרכב בנוי לזה! כמובן לא נעים לדעת שמישהו "פתח" את הרכב שלך לפניך :)אבל נזק ממשי אין שם.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...