Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש היום אפשרות להזמין דרך האינטרנט באתר כמו tires4u ולהתקין בכל מיני מקומות בארץ.

כמו כן מה דעתכם על צמיגי triangle ,ovation,goodride ,gt(סיניים).? apollo (הודי). או maxxis (טיוואן)?

תודה לעונים.

פורסם

כל הצמיגים הללו לא משהו

אם אתה מחפש משהו זול וטוב, חפש פאלקן 912 (שים לב שאתה צריך קוד מהירות V)

פורסם

שלום.

בשלוש שנים שאני כותב כאן אני חוזר ואומר:

אפשר לחסוך בדלק ,אפשר לחסוך במערכת לרכב אפשר לחסוך בסופר.

בצמיגים לא חוסכים לעולם.

יצרני הצמיגים הגדולים כמו:

בריגסטון טויו ויוקוהמה היפניות ,פירלי קונטיננטל ומישלין הארופאיות ,וגודייר האמרקאית משקיעים מליונים בפיתוח .

הפיתוח מתבטא שצמיגיהם חסכוניים בדלק יותר, אבל עוצרים במרחק קצר יותר ואוחזים ביבש ,ובעיקר ברטוב טוב יותר.

עכשיו יש את שאר החברות-חברות מדבקה סיניות.

ההפרש בין צמיגים מצוינים יכול להגיע להפרש של 400 ש"ח.

עם הצמיגים אתה נשאר 4 שנים.

ההבדל הוא לא רק בבטיחות ,אלא בצמיגים סינים כפי שציינת, אתה מרגיש כאילו אתה נוסע על קרשים!

לכן עשה לעצמך טובה-ההבדל בין תאונה קטלנית לכמעט תאונה ,הוא חצי מטר שהצמיגים הטובים עוצרים לפני.

האם החיים שלך שווים 400 ש"ח? אם כן המשך לקרוא.

לכן זה מה שהניע אותי ,שהלכתי בדצמבר האחרון ל"אנטון " ביפו-מוסך קטן ,שרות לא משהו, אבל המחיר זול יחסית.

הרכבתי על הסוזוקי במידה זהה לשלך קונטיננטל קונטיפרימיום 2E -צמיג ששיכך את הרכב בצורה מדהימה.(1600 ש"ח)

לא מרגישים כמעט את הבורות והסדקים בכביש.הצמיגים גם אוחזים נהדר בכביש רטוב בחורף.

אם לא מצאת כאלה ,אפשר ללכת על יוקוהמה CDRIVE ,או על גודייר דוראגריפ או אפישנטגריפ.

כמובן שצמיגים המהחברות הנ"ל מצוינים -בהרכבה שים לב לזמן יצור הצמיג ,רצוי זמן יצור מתחת לשנה או עד 1/2 שנה למהדרין.

בהצלחה ואל תחסוך בצמיגים-החיים שלך שווים יותר!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

שלום שוב.

יש חברות סיניות שרצוי להתרחק כמה שיותר מהר אבל

לעיתים גם הדגמים "הנמוכים" של החברות הידועות הם לא משהו.

בסוזוקי לפני הקונטי היו דנלופ-אין לי מושג אפילו איזה דגם -פשוט צמיג בושה.

היו חורקים בכל סיבוב ,הרגשתי שאני נוסע על קרשים והאחיזה היתה גרועה.

יתכן שהיו חדשים היו טובים יותר ,אבל סבלתי מהם בדיק 4 חודשים עד שהחלפתי.

אבל מה שאתה מתאר מפתיע מאוד-יש כאלה בפורום שאומרים שיש את כל הצמיגים בצד אחד,

ומישלין בצד שני ואין מה להשוות -שהם הכי נוחים.

הרכב הוא הונדה סיוויק -איזו שנה ?ואיזה צמיגים היו קודם שהיו נוחים?

(אולי המתלים גמורים זה מה שאני חושש)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

מסכים בהחלט עם הקביעה שלא חוסכים בנושא של צמיגים.

כל האחיזה של הרכב, הבלימה, שלא לדבר על ימים גשומים ו/או ימים חמים במיוחד- רמת הצמיג תשפיע על אופן הנהיגה ויש כאן גם מצבים של פיקוח נפש- ראו דוגמת תאונות קשות שלעתים נגרמות בשל צמיגים דפוקים.

מציע בהחלט לא לחסוך. הצמיג ישרת אותך בנאמנות 4 שנים, גם אם הייתי יודע שבעוד חודשיים שלושה אני מוכר את הרכב- עדיין הייתי קונה צמיג טוב.

פורסם

אין שום בעיה להרכיב צמיגי FALKEN ZE912 על קורולה 2007.

יש לי חבר שכבר שנה נוסע על הצמיגים האלה בקורולה 2006 ומרוצה מאוד.

צמיגים שקטים, אוחזים טוב ולא נשחקים מהר .

המחיר של FALKEN קרוב מאוד למחירם של צמיגים סינים לא מוכרים.

ואתה כן צריך קוד מהירות V, כי זה מה שרשום על המדבקה בתא הכפפות שלך, הצמיגים המקוריים ברכב הזה היו בעלי קוד V,

וישנה תקנה שמחייבת קוד מהירות לא פחות מהקוד של הצמיגים מקוריים\הוראות יצרן, בכל רכב החל מ 2006.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא מדויק. רק רכב שרשום לו ברשיון מידה וקוד מהירות מסוים צריך את הסוג המדויק והבנתי שזה משנת 2008 ,כי אני עשיתי טסט עכשיו ואין לי ברשיון קוד מהירות וגם לא נבדק.

• תוכן חדש...